Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    mund te nodhe dhe e kunderta kur interesohesh per dike ai sta var me se thot e kam ne dore kete kur nuk interesohesh te vijen nga mbrapa eshte natyra e njeriut te doje gjithmone ate qe ska se ate qe e ka nuk lodhet shume
    !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga bebushe
    mund te nodhe dhe e kunderta kur interesohesh per dike ai sta var me se thot e kam ne dore kete kur nuk interesohesh te vijen nga mbrapa eshte natyra e njeriut te doje gjithmone ate qe ska se ate qe e ka nuk lodhet shume
    Ky eshte ne pergjithesi "STILI" i atyre qe s'para kane experienxe,jane siperfaqesore dhe qe mbi te gjitha NUK KANE RRESPEKT PER VETEN.

Ti shprehesh dikujt qe "E KE XHAN" do te thote qe ne rradhe te pare te rrespektosh ndjenjen tende.Nese arrin te te kuptoje per kete, ke te drejte te ndjehesh me fat.

Por eshte torturuese te dalesh nga vetja jote dhe te behesh "PJESHKE" vetem per hater te dikujt,vetem se ai/ajo pelqen "PJESHKET", kur ti ne te vertete je "RRUSH". Nese do gjeje dike qe do pelqente "RRUSHIN", ti do beje jeten tende pa dale nga vet-vetja.
    ATEHERE PO, ATEHERE DO NDJEHESHE VERTETE MIRE....

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59

Exclamation

Bebushe, vllai jot aty e kishte llafin.....qe kur e ke ne dore....(per njeriun tjeter e kam fjalen )....e di qe mund ta kesh ne cdo moment qe e kerkon.......po ndodh dhe e kunderta.........................ndonjehere te iken dhe ai/ajo.

Edhe sa per ket mikun qe shkrujti siper meje.......ke te drejte vella.. tamam si e the ti eshte...sepse dhe per cunat qe mundohen qe te duken si "me te miret" mund qe te ken nje ose me teper "flings" por masanej....c'interesohet njeriu tjeter se e mer vesh si eshte ne jeten e perdicme..

Mir ika iher se sdua te te shkruaj romane.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironsi-009.5 : 22-04-2004 mė 18:18
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Ju ka ndodhur kjo gje? Ata persona qe ju nuk ju interesoj gjithmone ju flasin dhe tregojn qe ju pelqejn shume, kurse ata djem/vajza qe ju pelqeni spara tregojn si ndihen per ty ose nuk te flasin.

Shumica e djemve qe me flasin kur me shikojn, spara jam "attracted to them" dhe ata qe i pelqej shumica nuk tregojn si ndihen per ty.... ju ka ndodhur kjo gje?
    Me ndodh shpesh here nje gje e tille, dhe e urrjej shume fare.
    Para disa ditesh me erdhi dikush,tani une i flas si shok, po
    ky me thote qe me pelqen ne nje menyre tjeter... aghhh, si
    mi hypi nervat se mos ma merrni per keq po eshte nje djal
    i shkurter, nje grindavec, flet kot pa kuptim, aspak i bukur,
    dhe e kam shume inat te me vij para e te me thoje ate, kur
    une e prisja nga dikush tjeter. (ok qe i flas si shok, po lere
    se ska kuptim, my goddd)
    Cuteness !

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Citim Postuar mė parė nga Sirena_E_Vogel
    Me ndodh shpesh here nje gje e tille, dhe e urrjej shume fare.
    Para disa ditesh me erdhi dikush,tani une i flas si shok, po
    ky me thote qe me pelqen ne nje menyre tjeter... aghhh, si
    mi hypi nervat se mos ma merrni per keq po eshte nje djal
    i shkurter, nje grindavec, flet kot pa kuptim, aspak i bukur,
    dhe e kam shume inat te me vij para e te me thoje ate, kur
    une e prisja nga dikush tjeter. (ok qe i flas si shok, po lere
    se ska kuptim, my goddd)
    Ahaha e njejta gje me ka ndodhur dhe mua tekstualisht si ty nje djale i shkurter me hunden si sqepar e konsideroja thjesht si shok kur e perplasi bomben iiii po le ate po shoket e tij hapnin llafe lart e poshte sikur valla une e peqleja ate skandaloze.Kjo ka ndodhur para 3 vjetesh.Cfare si punova te ziut kur e kujotj tani me vjen gjynah po aman 15 vjec isha ku kuptoja une e bera per te qare i was his worst nightmare. Po e di c ndodhi ai na lidhi mua dhe shokun e tij te ngushte se bashku, eshte disi e pabesueshme se kurre nuk mendoja ai person qe me pelqente aq shume mund te me lidhte me shokun e tij nje dite shiko sa e cuditshme eshte jeta loool!!!

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32
    Po jeta eshte e tille,
    Une per veten time asnjehere s'e kam gjetur ate qe e kam dashur. Disa femra kane deshire qe ne mashkujt ti perkushtohemi me shume se normalja derisa te pranojne (edhe nese ndijne dicka qysh prej fillimit). Une per vehten time menjehere si e shoh qe po mban koken larte ne menyre te teprume, nuk i afrohem asaj me. Ndoshta kam taktike te gabuar... ndoshta duhet ti duroj pak me shume ato mendjemadhesite e tyre ne menyre qe ti afroj me teper.

Sa i perket anes tjeter, shpesh here ka ndodh qe ato te shohin dicka ne mua, por ne anen tjeter une nuk kam pare dicka speciale tek ato. Edhe pse ne fillim nuk e gjeja ate, pasi qe futesha ne shoqeri e kuptoja se paska dicka te vlefshme. Mirepo gjithmone e kuptoja me vone!
    Edhe pse ndonjehere nuk me pelqenin, jam munduar qe te mos ti preki. Jam be i bute e i mire e ne te njejten kohe dhe ne menyre indirekte ia kam bere te ditur se nuk mendoja per ndonje lidhje.
    Jane disa njerez qe nuk kuptojne...ne asnje menyre...Ketu duhet t'i perdori teknikat direkte, dhe ndoshta te behem pak sa i keq (qe nuk jam une ne te vertete) sepse s'ka zgjidhje tjeter.

oopss pasi e shkrova temen, e lexova edhe njehere titullin dhe e pash qe qenka "Djemte ose vajzat qe ju nuk ju interesojnė." .. megjithate po m'dhimbset me e fshi

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Te shofesh disa postime ketu te vjen te qeshesh e me pas te qash nga menyra se si seksi i dobet flet. Eshte natyra e femres, nuk ke cti besh, mirepo kur ato rriten normalisht, pret qe edhe kendveshtrimi i tyre per te kaluaren heroike, ku ne raftin e tyre shkelqejn trofete te lara me lot dhe mbase dhe me gjak te djemave ekzistent dhe inekzistent, te ndryshoj.

Kur njeriu rritet fillon e sheh mbrapa me syrin e nje te rrituri dhe normalisht fjalet pakesohen dhe ndjenjat marrin persiper analizen shpirterore. Ne rastin tone kemi njerez qe akoma nuk jane rritur, dhe akoma nuk kane ndjenja, saqe kur shofin mbrapa, fjalet fillojn e rrefejne karakterin e tyre, qe ne te shumten e rasteve nuk ekziston.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32
    Per cilat postime e ki fjalen Cyclotomic ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Korcarja_Capkene
    Ahaha e njejta gje me ka ndodhur dhe mua tekstualisht si ty nje djale i shkurter me hunden si sqepar e konsideroja thjesht si shok kur e perplasi bomben iiii po le ate po shoket e tij hapnin llafe lart e poshte sikur valla une e peqleja ate skandaloze.Kjo ka ndodhur para 3 vjetesh.Cfare si punova te ziut kur e kujotj tani me vjen gjynah po aman 15 vjec isha ku kuptoja une e bera per te qare i was his worst nightmare. Po e di c ndodhi ai na lidhi mua dhe shokun e tij te ngushte se bashku, eshte disi e pabesueshme se kurre nuk mendoja ai person qe me pelqente aq shume mund te me lidhte me shokun e tij nje dite shiko sa e cuditshme eshte jeta loool!!!
    lol te njejten gje me mua nje djal qe kur erdha ne shkolle filloj te me fliste, flirtonte, gjithmone ulej me mua ne autobuz, dhe te bente per te qeshur, dhe nejse e konsideroja vetem si shok, dhe kur me pyeste te shkoja on a date me te, i thoshja jo dhe i thoshja qe e konsideroja si shok, me vone ky deshte te me lidhte me nje djal tjeter qe me pelqente, jo me dy te tjere qe ishin shume simpatik... cudi
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2004
    Postime
    19

Citim Postuar mė parė nga bebushe
    E di se ke te drejte doja te dija sa vjeqe je dhe sa ka ndikuare jeta te ti
    qe shpe disa mendime shum te pjekura, urime dhe paqe fate

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Thashetheme pėr vajzat nga djemtė - Humor
    Nga metiiii nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 16:23
  2. Kush dashuron mė me zemėr djemtė apo vajzat ?
    Nga Permeti_Boy nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 16:46
  3. Vajzat e Mira, e Djemte e Mire
    Nga Gogla e Kuqe nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 06:49
  4. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-03-2004, 14:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •