sme ka ndodhur
ata qe kam pas qef ti kem prane ose shok shoqe i kam pas
sme ka ndodhur
ata qe kam pas qef ti kem prane ose shok shoqe i kam pas
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Its like seeing someone for the first time... you know passing them on the street. And you kinda look at each other for a few seconds, like a recognition. Like you both know something. And the next moment the person is gone. And you always remember it, it was there and you let it go. And you think What if I had stopped? What if I had said something. What if...Postuar mė parė nga Ana18
Ju ka ndodhur kjo gje? Ata persona qe ju nuk ju interesoj gjithmone ju flasin dhe tregojn qe ju pelqejn shume, kurse ata djem/vajza qe ju pelqeni spara tregojn si ndihen per ty ose nuk te flasin.
Shumica e djemve qe me flasin kur me shikojn, spara jam "attracted to them" dhe ata qe i pelqej shumica nuk tregojn si ndihen per ty.... ju ka ndodhur kjo gje?
All I got in this world is my balls and my word and I don't break either of 'em for nobody!
... kjo eshte ajo qe me mundon, sa i perket interesimit dhe mos interesimit, na djemet jemi shume te gjymert- nuk i refuzojm femrat![]()
All I got in this world is my balls and my word and I don't break either of 'em for nobody!
une besoj se nuk ka menyre tjeter per ta thene me me mire se
te tjere duam
te tjere na duan
me te tjere perfundojme
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
O cfar , bote e mistershme
Dikush kishte kohe qe me fryente ne vesh
Mistere dashurish te paaritshme
Me thoshte se isha gjithshka per te
Me thoshte zemer e shpirt
Psheretinja sepse ishin fjale pa kuptim per mua
perse kjo bote qenka mpleksur keshtu ?
Perse nuk i duam ato qe ne na duan?
Dikush flet nga ana tjeter
Dua ti them zemer e shpirt
Por ndaloj
Nuk me ben zemra
Sepse kam frik se dhe ai me shtyn mua
sikur shtyva une ate qe me deshte
e c 'bote e mleksur
Te gjithe vime ne te njejten situate
duke menduar se jemi vetem ne.....
Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
PoPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
Ju ka ndodhur kjo gje? Ata persona qe ju nuk ju interesoj gjithmone ju flasin dhe tregojn qe ju pelqejn shume, kurse ata djem/vajza qe ju pelqeni spara tregojn si ndihen per ty ose nuk te flasin.
Shumica e djemve qe me flasin kur me shikojn, spara jam "attracted to them" dhe ata qe i pelqej shumica nuk tregojn si ndihen per ty.... ju ka ndodhur kjo gje?
Jo
Pak/kajher......
Deri sa bahet i shkreti njeri dru......
Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
------------------------------------------------------------------------
----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----
Hmm, me ka ndodhur te me ken simpatizuar(cuna) e te mos ushtroj te njejten simpati ne kthim ashtu sic ka ndodhur te kem simpatizuar(cuna) e te mos ken pasur te njejten simpati per mua, kjo eshte e natyrshme per te gjithe, e megjithate nuk me ka ndodhur qe ti injoroj apo te me injorojne. Play it cool sic thot kjo gjenerata e adoleshenteve![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
"Djemt ose Vajzat qe ju nuk ju intereson" shkruan nismetarja e temes.
Degjo moj nismetare.. !
Meqe "Djemte" dhe "vajzat" eshte ne Shumes duhet thene "interesojnė".
Pra shkruhet keshtu:
Djemte ose vajzat qe ju nuk ju interesojnė.
Alba !
Ate poezine e ke bere shume te bukur prandaj coje tek Letersia e mos e ler ketu tek kjo teme budallaqe.
..
Po ti mo moderator.. a nuk ta vret veshin titulli i Temes qe ben muuuu qe eshte gramatikisht gabim?
qashtu..
Kjo pytje me lindi nga tema e *~REXHINA~*, sepse shume njerez e kane instinct dhe nuk mendojne per kete.... Per cunat ne pergjithesi....mendoj qe kur nje goce na tregon qe ka ndjenja per ne......sikur te ikin pak ndjenjat qe ke patur per ate... Noshta eshte qe ne shkojme vetem per ate qe nuk e kemi arritur dhe kur e arrijme...humbim interes
cmendoni ju per kete gje?![]()
Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT
Ok po te jap une mendimin tim tironsi. Eshte dicka e cuditshme, por ndoshta sepse jemi thjesht njerez dhe merzitemi shpejt me dicka, dhe duam qe te kerkojme dicka tjeter me exiting, dhe me interesante. Nuk e di te them te drejten dhe eshte nje pyejte qe ndoshta nuk kemi per ta kuptuar.
Ti the kete ne hapjen e temes " Per cunat ne pergjithesi....mendoj qe kur nje goce na tregon qe ka ndjenja per ne......sikur te ikin pak ndjenjat qe ke patur per ate." Te bej une nje pyejtje .... Pse ndodh kjo???![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Krijoni Kontakt