Euglena Bregu:Pershendetje Cekja i Beratit !
Me vjen keq' por me duhet t'ju korrigjoj qe ne fillim. Vertet jetoj & jam qytetar i Beratit ' por kam lindur ne Skrapar. E kam per nder & jam krenar qe quhem Skrapalli.
Si jeni ? Ndiheni ne forme ? = Jam shume mire ' aq me shume pas gjithe atij stresi dhe atyre momenteve te veshtira qe kalova ...Flas per anen personale dhe jo profesionale.
Mund te thoni dicka me shume per keto momente meqe e preket vete kete Teme? = Ishte nje periudhe qe me hapi syte dhe me beri te dalloja miqte e vertet nga njerzit ziliqare' lajkatare e dashakeqas.
-Cili eshte lajmi me i pabesueshem qe keni lexuar per veten tuaj ? = Me vjen inat ' por edhe per te qeshur kur mendoj qe nje gazetaruq lokal me beri trafikan femrash.
Sa e rendesishme eshte paraja per ju ?= Do genjeja po t'ju thosha qe c'ka rendesi ' por ajo eshte thjesht nje mjet jetese. Pasuria me e madhe eshte << Familja & Miqesia >> e sinqerte . vlera per mua ka emri qe kam bere e respekti qe kane per mua njerzit e thjeshte.
Po me shprehjen ' ' me mire te dish se te kesh '' jeni dakort?
Shume dakort ' se mund te kesh pasuri ' por je nje hic.
-Nje enderr qe ju eshte realizuar dhe nje qe doni te realizoni... = Kur isha i vogel ' nena ime ' kur gaboja ' me shkulte gjithmone floket dhe une enderroja te behesha tullac. Kjo u realizua ( dhe duke qeshur feron floket ) ' por e kam nje enderr qe dua dhe ta realizoj... Te bej nje film dramatik bazuar mbi jeten time .
-Kur keni dashuruar per here te pare ? = Ne moshen 4-vjecare ' kam rene ne dashuri me edukatoren e kopshtit kur me fuste biberonin ne goje.
- Si ndiheni para nje Femre ?= Si para Ambasades Italiane...Te presin bukur ' embel ' me buzeqeshje dhe ne fund ' s'te japin vizen .
- Planet tuaja te aferta ? = Kemi plan dhe per nje tjeter film' por kesaj radhe ' ne bashkepunim me Koco Devolen.
Tema e filmit eshte e bukur dhe prek pak edhe problemet e veshtira qe kaluam une dhe Kocoja. Skenari eshte i Kocos dhe flet per dy shoke qe s'takoheshin kurre te lire ne jeten e perditshme ' por vetem ne burgjet e europes.
ai eshte mjaft humor ' por vertetesi brenda tij . Kaq mund t'ju them.
-Ndonje barsolete te re do na e thuash ? =U mblodhen zjarrfikesit te benin nje mbledhje ' per te diskutuar se pse te tera barcaletat jane me polic dhe jo me zjarrfikes.
Keshtu ' ata vendosen qe te benin nje budallallek qe te ngelej si barsolete per ta. Menduam te ndertonin nje ure ne nje vend ku s'kishte nevoje ' ku s'kishte as uje e as brigje qe te lidheshin. Keshtu ' zjarrfikesit e ndertuan uren dhe me pas ' lajmeruan gazetaret ' per tu derguar atyre budallallekun qe kishte bere . Kur te gjithe u mblodhen para ures ' c'te shihnin ?
Ne maje te ures ' tre police kishin hedhur grepin per te peshkuar . ''
Mos ! '' thane zjarrfikesit ' '' Edhe nje barcalete qe e beme per vete ' na e vodhen keta ! ....'''
KEshtu Cekja me ne fund thote: Kam vendosur te merrem edhe une me politike : = Gjithe ne tullacet jemi mbledhur dhe kemi krijuar nje parti := Partine e leshit. lol
Krijoni Kontakt