koli me qafsh se po me ngjan me ate zezakun qe shet libra para portes se universitetit tim me ato permasa lol ai eshte kocke dhe pa bycke looooool
koli me qafsh se po me ngjan me ate zezakun qe shet libra para portes se universitetit tim me ato permasa lol ai eshte kocke dhe pa bycke looooool
looooooool shanon. une i kam te gjitha pa merakedhe kujdes kur udheton.te kam thene gjithmone mba krahun tend
. hej shof qe yjet te jane zbehur
![]()
qofsh mire
Une
lol koliii i moro kryemadhi tani se u be xheloze ndaj nexhmijesku di une njehere mu bene tre yje te kuq tani i kane kthyer ne te verdhe. hajde mo periudhe tranzicioni lol
MOre sokol per zotin pa kujtohu njecik per emrin tim???????????????????
e kam bere dhe une shkollen tek gjimnazi i ri dhe kam qene ne klase me Andi Pashaj................te thote gje emri im?????????????
megjithate mireserdhe..............matilda
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
Matilda yllo,emri yt me thote shume gjera por nuk mund te kujtoj fytyren tende.sorry ok. Meqe me ke dhene njeri te njohur(Andin) me siguri ne te dy do kemi shkembyer nja dy pare muhabet.Vėre dhe ti foton tende ketu te te shohim te gjithe dhe te te admirojme
ciao dhe mire u degjofshim
Une
Na shpetove se ngelem tu vu baste do vije.. s`do vije... e" ME NE FUND" E bere zemren gur... lol. Perpak na le pezull. Por kot s`thone me mire vone se fare. Me ne fund te pame. Suksese lol.
o kolo o bullgare cfare po ben ti lali
hajde hajde sesi jane ba femrat ketu per ty
pupupupupu mjer mua qe sme do kush thuaj
nejse nejsePO sa here ta perserita more pis mos
i trego numerin e kembes o dreq po kujt i thua
bye bye koli
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
O koliii o ballist ku je ti re ?
Qenke shume serioz!
Shpresa vdes e fundit!
Gerto ho me tina ckemi! Serioz une?ishte foto per certifikate pa do e shifje seriozitetin tim
Blendi flm per urimin lal.Ta paca borxh ne prezantimin tend
ASSAS|NS vllacko mos u merzit se te la norja,te tjera do te gjesh
hajt shnet
Une
Krijoni Kontakt