Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25

Tema: Mikel-angelo

Anetar i dashuruar Maska e Mikel_Joni
    Anėtarėsuar
    25-05-2002
    Vendndodhja
    Boston, MA USA
    Postime
    13

Cool Mikel-angelo

Hey, miredita te gjitheve, ose mirembrema, varet se ku ndodheni!
    Une quhem Mikel Joni, jam 20 vjec (21 ne dt. 25 Qershor), lindur ne Tirane, kam 5 vjet qe jetoj ne USA. Kam mbaruar tetevjecaren ne Tirane tek ''Skender Caci''. Mbarova vetem vitin e pare ne shkolle te mesme tek ''Partizani'', pastaj u nisa per ''mergim''. Mergim i thencin ketij timit se kam qene me fat, e kam pare te tjere qe kane shkuar ne mergim prej verteti. Mua shyqyr Zotit, s'me ka munguar asgje dhe pata nje tranzicion paksa te lehte nga Shqiperia ketu ne USA. Studioj, ose me mire studiova ketu ne University of Oklahoma per Computer Engineering, e mbarova shpejt, keshtu qe vitin tjeter do shkoj ne Boston per te filluar studimet per Master's degree po ne te njejten fushe. Me pelqen shume sporti, basketbolli sidomos, pastaj me rradhe futbolli, atletika, boksi, si dhe sportet origjinale amerikane si futbolli amerikan dhe bejsbolli. Pike te dobet kam femrat, sidomos ato te gjata. Vete jam rreth 1.87, jo shume i gjate, por me i gjate se mashkulli mesatar. Jam beqar, dhe planifikoj te jem i tille te pakten derisa te bie ne dashuri. Por per tani, me pelqen ''fluturimi i lire''. Jam i ndergjegjshem per shprehjen e urte ''laraska hu me hu, i hyri huri ne b.... '', por tregohem shume i kujdesshem, keshtu qe deri tani jam ne rregull:-) Lidhja me e gjate e jetes time ka duruar vetem tre muaj e gjysem. Nuk kam rrene kurre ne dashuri, megjithese i dua te gjitha femrat qe kam qe bashke, por kurre ne ate pike ku mund te ulesh e te fillosh te mendosh per te ardhmen. Me pelqen te kercej, hip-hop vecanerisht, me pelqejne xhinset e gjera, kemishat e gjera. Nuk me pelqejne shume ato pantallonat dok te ngushta sa te te duken k.... dhe bythet si kur i ke nxjerre per shitje. Nuk me pelqejne breket e plazhit ''speedo'', por me pelqejne ato te surfit:-) S"kam shume shoke ne Tirane por ata qe i kam, i kam per koke. Jam tifoz me Milanin, Arsenalin, Hollanden, dhe Brazilin ne futboll. Sacramento Kings, LA Lakers, Orlando Magic ne NBA, New York Mets-baseball, Dallas Cowboys- NFL, si dhe Goran Ivanisevic ne tenis. Jam gjithashtu tifoz i cmendur i kombetares shqiptare te futbollit, ku ne vecanti me pelqen Rudi Vata dhe Strakosha. TAni per tani s'me kujtohet gje tjeter, po pata gje do ta shkruaj.

hajt me te mira, Mikel-angelo
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Me, I always tell the truth. Even when I lie. So say good night to the bad guy.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166

alamet prezantimi....

ehe Kshu ka lezet.
    Mire se te Vish ne Boston.

Shnet e Qef lal
    What da hell?

Anėtarėsuar
    25-05-2002
    Vendndodhja
    Boston, MA USA
    Postime
    13

Rrofsh

Faleminderit Tironce per mireseardhjen. Mesa duket ju jeni e vetmja qe ka nje sens mireprites... Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166

JONI...

e lal ashtu esht, por me siguri une kom qen me e shkathta
    per te lexuar prezantimin. Ja sa ta shofin edhe te tjeret
    edhe vetem kur te vijne Tufa Tufa hahaha. Po nejse lal ska
    perse. Ok bofsh qef zemla

B-Bye
    What da hell?

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    E pse me merrni me qafe o njerez. Do me beni te le burre, kalamjte e fisin e te shperngulem ne Oklahama a Boston....bahhh eshte dhe i vogel dreqi po s'ka gje, jam une open minded

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    20 vjet dhe ka mbarruar universitetin ky djali. Shume i zgjuar qenka. E paska mbaruar 2 - 3 vjet me pare se shoket e tij dhe jo dege dosido por inxhinieri kompjuterike.
    Edi

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. na vjen mire kur shohim tironas e per me teper qe vin ketej nga bostoni, e kur e marojen inxhenjerin per top 2-years (BS). good luck. e ke bo gabim eh eh qe ke ven foton ketu se do te mysin keto gocat e ketushme te kepusin telat e zemres na njehere... e baj urdher me vete se do te han mesysh
    me shume respekt
    eda

Anėtarėsuar
    25-05-2002
    Vendndodhja
    Boston, MA USA
    Postime
    13

...

Shkollen e kam fiksim, prandaj dhe mbarova kaq shpejt (3 vjet). KA dy vera rradhazi qe nuk shkoj me pushime asgjekundi, edhe ne Shqiperi ka qe kur isha freshman qe nuk kam qene. O kuqalashe, po edhe une open minded jam, keshtu qe po s'e pate problem hajde ti ketu ne Oklahoma. Eshte bukur ketu, ka bifteke te mire...

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    S'kisha rene ndonjehere ne sevda me meshkuj moshatare e jo me me te vegjel, ncuk ncuk ncuk.....i can't help it, eshte si drite djali

Le njehere qe kemi dhe nje qerre me gjera te perbashketa.....lol, dikush te me beje ban nga ky forum perpara se te bie ne mekat

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Moj kuqalashe. Ti shikon burri keto qe shkruan?
    Edi

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50
  2. Angelo Leotti
    Nga shigjeta nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-05-2005, 03:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •