Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Mendimi juaj mbi Dritėro Agollin

Mendoni se ky person ne te vertet eshte njeri i zgjuar? Une do thoshja se ka shume vullnet per te ber ca gjera, por me vjen keq qe se them dot intelektual. Pash sot tek Televizori Shqipetar ne Canada intervisten qe i kishin ber Agollit dhe e kisha me shume qef te shikoja ca do thoshte ky njeri mbasi kam degjuar nga babai qe eshte nje shkrimetar shume i madh etj etj....te them te verteten ato qe shkruan kane shume ndryshim nga ato qe flet....kur po fliste me dukej sikur degjoja nje njeri pa shkolle i cili me shume veshtiresi lidhte fjalet dhe jo nje njeri me kaq fam per zgjuarsin dhe i cili ka shkruajtur libra si "Shkelqimi dhe rrenja e shokut zylo" dhe shume e shume shkrime dhe poezira te tjera.

Alda.

i/e regjistruar Maska e Dreri
    Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Tani ai eshte poet, dhe poet i madh...pamvarsisht se ne cilen epoke shkroi,,,,apo militoi,.
    Persa i perket asaj qe thua ti them. qe mosha ben te veten.pija po ashtu....fundja ai mbetet nje plak qe i qet vetes pune kot
    muzg i heshtur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Re: Pergjigje

Postuar mė parė nga Studenti_blu

Shpirti i te shprehurit me goje dhe me shkrim ka nje dallim , diferenc kohore kur njeriu zhvillon mendimin e paster.

Njerezi si Agolli ne nje diferenc kohore me te gjat se te shprehuri e perpunojn mendimin por nuk don te thot se gjykimin e kan te dobet por se ne te shkruar shpejtesia e te gjykuarit me te shkruajturit perputhet.

shendet
    Blu
    Nje njeri i zgjuar o eshte i zgjuar o nuk eshte...cdo te thot diferenc kohore?! Ok e pranoj qe ca njerez shkruajne me mire sesa flasin sepse ju jepet mundesia te mendohen me shume...por qe te jesh nje jet shkrimetar kjo differenca kohore eliminohet dhe do zdo nga gjith ato gjera qe ke shkruajtur e fiton te shprehurin e mire. Dhe ok supozo qe Agolli nuk e fitovi kete gje mbas kaq vitesh...sakt fare...por per nje intervist e cila do jepet ne anen tjeter te globit (Canada) e mer njeriu mundimin te praktikoj ato qe do thot (sepse neper intervista ata qe pergjigjen i din qe me perpara pyetjet qe do ju behen).

Anyway nuk kam gje kundra per kete shkrimetar, perkundrazi me aq pak sa kam lexuar nga ai, me pelqejne shkrimet e ti, vetem qe ishte hera e pare qe e degjova te flasi dhe me beri shume pershtypje.

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anėtarėsuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjėkundi
    Postime
    297
    Jam i tė njėjtit mendim me Drerin.
    Koha kalon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    dhe une jam dakort me Drerin dhe me ty dj vetem qe me sa kam degjuar Agolli kete menyre te shprehuri kishte dhe kur koha nuk kishte kaluar

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anėtarėsuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjėkundi
    Postime
    297
    Postuar mė parė nga FierAlda143
    dhe une jam dakort me Drerin dhe me ty dj vetem qe me sa kam degjuar Agolli kete menyre te shprehuri kishte dhe kur koha nuk kishte kaluar
    Nė rast se e ke fjalėn pėr dialektin e tij devollit,atėhere ke tė drejtė.
    Pastaj mos harro se pija luan rol tė madh nė jetė.
    Ai ka pirė AUTOBOTA me raki.

My-SeLf Maska e Erban
    Anėtarėsuar
    22-09-2002
    Vendndodhja
    Iher Per Iher ITA
    Postime
    68
    Mbase ka qen llull fare kur ka bo intervisten.
    Po per moshe poeti nuk ndrysho me sa e di une
    Absurditet.....JeTa

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    ceki
    Postime
    88
    Jane disa personalitete qe nuk mund ti diskutojme dote per rendesite e tyre se i kane gjykuar njerez me te zgjuar se ne.
    Prandaj ben mire njeriu te mendohet mire perpara se te flasi,shkruaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2004
    Postime
    46
    arkl: personalitetet do ti gjykojme qe ē'ke me te! E kush na jane ata njerezit me te zgjuar sipas teje qe kane ekskluzivitetin e gjykimit?- Noci i Rrokut.

Persa i perket temes, a eshte Driteroi intelektual apo fshatar, varet se ē'kupton zonjusha qe ka hapur temen me fjalen "intelektual"

N.q.s. intelektuali reduktohet tek retorika, sigurisht Driteroi eshte fshatar, Ka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2004
    Postime
    46
    ...Kadareja gjithashtu, qe s'di me lidh dy fjale. Dhe i bije qe ca katnar nga kurveleshi apo tepelena qe jane si bilbila kur flasin te jene "inteleshtuale".

Intelektuali ne rradhe te pare percaktohet nga VEPRA E TIJ !

Per bla, bla, bla, neper intervista nuk i kercet kujt

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dritėro Agolli
    Nga Marsel nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 172
    Postimi i Fundit: 06-03-2016, 05:43
  2. Sejfi Protopapa
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2014, 04:48
  3. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  4. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  5. Dritėro Agolli: Historitė e sherreve tė mia me Ismail Kadarenė
    Nga Fiori nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-08-2005, 15:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •