nuk e di tamam se sme ka kthy ndonjehere dashuria kokposhte po besoj se sdo hiqja dore nga principet e mia dhe shkolla(me vone puna..)
nuk e di tamam se sme ka kthy ndonjehere dashuria kokposhte po besoj se sdo hiqja dore nga principet e mia dhe shkolla(me vone puna..)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
s'do beja asgje qe te me bente te humbja vetveten dhe respektin per veten
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
nuk do ta refuzoja kurre dashurine , per asnje lloj gjeje , kur ajo vjen une i hap deren dhe e ftoj te vije brenda meje , nuk e kthej kurre mbrapa , dashuria i perfshin te gjitha gjerat brenda , ajo eshte me e madhja nga te gjitha
S`do shkelja kurre mbi parimet e mija.Postuar më parë nga ersjada
dito.
E di qe ajo me kupton!
prandaj....
Vetem dicka nuk do te beja per hir te dashurise,nuk do te pendohesha kurre pse e kam dashur.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
S'do beja kurre ate qe s'do mund te ç'beja më.
Kam vetem nje limit: qiellin!
1) do braktisja familjen
2)do tradhetoja poezine
3)do arratisesha me te
por nuk do humbisja veten time karakterin dhe jeten per dashurine
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
Te vdesesh per dashurine
Ishte nje djale qe deshte nje vajze. Vajza ishte vetem 17 vjece, e djali ishte 19, te dy vazhduan jeten te lumtur bashke. Vajza besonte dhe cmendej pas djalit. Djali jetonte ne nje qytet tjeter nga vajza. Djali e dinte qe vajza e deshte shume ate dhe i thoshte shpesh qe vetem vdekja do na ndaje ne. Vazhdonin ditet me radhe por djali cdo dite fillonte dhe i largohej vajzes ajo nuk e kuptonte vazhdonte ta donte. Nje dite vajza e takoi ate rastesisht po e lajmeruar ate dhe i pa shenjat djalit te duart e tmeruar e pyeti Cfare jane keto por djali i tha beso syte e mi vajza duke qare u largua djali vazhdonte ta ndiqte nga mbrapa pa pritur makina del para vajzes dhe e shtyp ate, djali i tmeruar bertet Joooo por vajza mbaroi. Djali u ul ne toke dhe filloi ti tregonte vajzes te fshehten qe i kishte mbajtur prej kaq kohe, lotet i ridhnin djalit pa pushim vajza dukej sikur ajo e degjonte por ajo kishte mbaruar. Djali nga goja nxori keto fjale. Kur une isha deri dje me ty por sot cfare jam ? 1 cope mish me dy sy, djalit vajza nga dora i ra dhe me fjale nuk tha. Dhe djali mbaroi ne shpirtin e vajzes te dy i varosen mes dhimbjes dhe vapes.Ne nje var te dy i varosen dhe mbi var u shkruajten keto fjale :
"Te vdesesh per dashurine, eshte nje gje e rralle"
~ Nela ~
Postuar më parë nga KaLTerSi
bashkohem me pergjigjen e ...KaLTerSi
Krijoni Kontakt