Un mendoj se te gjitha per Dashuri behen..
Cka do qe te jet e mundur do te i beja per Dashuri..
Dhe nese vertet dashuron me zemer , dhe me shpirt , do te thot te gjitha do i kishe bere..
Ky ishte mendimi im.
Gjith te mirat.
Un mendoj se te gjitha per Dashuri behen..
Cka do qe te jet e mundur do te i beja per Dashuri..
Dhe nese vertet dashuron me zemer , dhe me shpirt , do te thot te gjitha do i kishe bere..
Ky ishte mendimi im.
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
une mendoj se per dashurine mund te behet gjithcka...
por personalisht nuk mund te ndryshoja vetveten megjithese mund te perpiqem por e di qe nuk ndodh.
Jam dakort me ate qe te duhet ta provosh qe te dish te flasesh. Duhet te gjendesh ne nje dileme te tille. Ajo qe mund te besh ne momentin kur dicka e tille ndodh, mund te jete ajo qe nuk e mendoje kurre qe mund ta beje.
Ndryshuar për herë të fundit nga green : 06-03-2005 më 13:32 Arsyeja: shkurtim
te ndryshoja vetveten...![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Postuar më parë nga ersjada
Gjeja qe nuk mund te beja kurre as per hir te dashurise , po te me kerkonte te ndahesha me shokun me te ngushte ! Kete sdo ta beja kurre dhe as qe e bej { Po them kete se me ka ndodhur , dhe i kam dhene fshesen megjithese e doja shume shume }
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ja disa nga gjerat qe nuk kam bere dhe nuk do te bej per hir te dashurise. 1) Nuk do te mohoj qe jam Shqiptar. 2) Nuk do te hiqem te jem dikush tjeter qe me mire ploteson imazhin e ex-it. 3) Nuk do te kem nje tattoo me emrin tend. 4) Nuk do te le Super Bowl party per te shkuar Valentines shopping.
Ndoshta dhe ndonje gje tjeter por keto i kam te fresketa.
Me mire heret se vone.
Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 21-03-2005 më 02:51
Te them te drejten nuk di se si ti jap pergjigje kesaj qe thoni por po mar dy shembuj te cilat nuk do i harroj dhe jane te fresketa fjalen e kam per ngjarjet qe ndodhen nga SUNAMI.
Ngjarja e pare ishte ajo se si mamaja e dy femijeve kishte mare nje vendim qe te shpetoj njerin femije dhe te lere tjetrin por per fat te mire edhe femija tjeter shpetoj,dhe tjetra ishte nje familje te celet vendosen i te shpetoje jeten e femijes dhe ne fund babi vendosi te mare femijen dhe gruaj e cila po largohej drejte vdekjes duke qeshur e cila ka nje DMTH-nje.Te dy ngjarjet ishin tronditse dhe vendime qe duhen marre ne nje kohe te shkurter dmth sekondash.
-Alby
Ndryshuar për herë të fundit nga ^TIRONA^ : 21-03-2005 më 12:41
KI I VETMI♥ALBY
Te them te drejten nuk di se si ti jap pergjigje kesaj qe thoni por po mar dy shembuj te cilat nuk do i harroj dhe jane te fresketa fjalen e kam per ngjarjet qe ndodhen nga SUNAMI.
Ngjarja e pare ishte ajo se si mamaja e dy femijeve kishte mare nje vendim qe te shpetoj njerin femije dhe te lere tjetrin por per fat te mire edhe femija tjeter shpetoj,dhe tjetra ishte nje familje te celet vendosen i te shpetoje jeten e femijes dhe ne fund babi vendosi te mare femijen dhe gruaj e cila po largohej drejte vdekjes duke qeshur e cila ka nje DMTH-nje.Te dy ngjarjet ishin tronditse dhe vendime qe duhen marre ne nje kohe te shkurter dmth sekondash.
-Alby
KI I VETMI♥ALBY
Kurse per mendimin tim vetem tre persona jane te dashuruar ne kete teme![]()
Goodbye DEBUG, hello reboot...
Per dashuri e jap jeten, ndersa per atedhe e jap dashurine !
Krijoni Kontakt