Postuar mė parė nga KaLTerSi
Ti me pyet nese do ndjehesha keq qe kur te martohem mos te jem e virgjer?
Jo, nuk do me vinte aspak keq, pasi virgjeria nuk eshte gjeja me e shtrenjte qe mund ti jap burrit tim. Gjeja me e shtrenjte qe mund ti jap eshte shpirti im, eshte mendja ime, eshte mirekuptimi im, eshte mirenjohja ime dhe dashuria ime.
Duhet te kuptosh qe vajzat si natyre(ne pergjithesi) nuk e japin me lehtesi virgjerine e tyre po presin te jene te dashuruara, tani ndodh qe ata nuk perfundojne me te dashurin e tyre te pare por gjithsesi nuk shoh arsye per tu bere pishman per humbjen e virgjerise pasi arsyja shtytese per ta humbur ishte dashuria qe ndjeve per ate person e jo kapricot momentale. Dua te them qe kur veprimet kryhen ne emer te dashurise atehere pendimi nuk ndjehet asnjehere.
P.S. I veme re sigurisht postimet e te tjereve se prandaj dhe mblidhemi ketu per te diskutuar mendimet bashke.
ok me goce se nuk thash qe virgjeria eshte gjeja me eshtrejt qe do ti jepnit burrit tuaj po do lol ishte another plus te pakten keshtu e mendoj un
nejse se e bom cheat chat cdo njeri ka ate mendimn e vet
and i am not saying that te mos jesh e virgjer kurr martohesh with someone do te ishte wrong, it is not really! por per some others ndoshta eshte ?
I know, your right , dear :P qe mbildhemi ketu per te diskutuar mendimet bashke
po dhe shum shum rendesi ti vesh nje teme si puna ekesaj qe eshte hapur disa her I should say more than 10 times sja vlen
ok pra gjith te mirat![]()
![]()
Krijoni Kontakt