Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 129
    Pse akoma ekziston fjala virgjeri ? Apo behet fjale per virgjerin e veshit dhe te hundes
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    uuuuu jam i vergjer
    JO SEKS PARA MARTESE

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Mendimi juaj per virgjerine
    Thesar i vajzes dhe i djalit.
    Duaje te afermin tend si veten

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Thesar i vajzes dhe i djalit.
    Kjo shprehje le vend per shume interpretime...!

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    nuk ka rendesi shume virgjeria sot ..se eshte teper e veshtire te gjesh vajze te virgjer sot... rendesi ka te jete e virgjer ne shpirt ne zemer ajo eshte e gjitha sot virgjeria shpirterore...
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga *romantiku* Lexo Postimin
    nuk ka rendesi shume virgjeria sot ..se eshte teper e veshtire te gjesh vajze te virgjer sot... rendesi ka te jete e virgjer ne shpirt ne zemer ajo eshte e gjitha sot virgjeria shpirterore...

Ke haruar te theksosh per TY Dmth mendimi jot. Se ka shume lloj shkrimesh ktu!
    Qenke vertet djal i perparuar dhe me nivel.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Atdhetar Maska e Dasius
    Anėtarėsuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    288
    Citim Postuar mė parė nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    nuk e di per ju mbase bej gabim po ne shqiperi ekziston ai opinioni o ta marresh femren te virgjer o ska per mendimin tim flas per vete nuk ka te thoje o te virgjer o sbehet 2 persona kur dashurohen interesi per te shuaren e secilit eshte iu kote jepni mendimin tuaj vajzat ne vecanti
    Nėse tė bėhet vonė se ēfarė thotė lagja, gjeje njė tė virgjėr. Nėse tė bėhet vonė ēfarė thotė zemra, as mo e mendo fare kėtė gjė se nuk ka asnjė vlerė.
    Atdheu mbi tė gjitha
    Tradhtarėt nė tė s'ėmės

i/e regjistruar Maska e Kila_16
    Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    Assas|ns ke bere shum mire qe e ke hapur kete teme . Une duke jetuar ne nje vend ku virgjeria eshte tabu un dhe vajza te tjera ktu e vuajme shum kete fenomen . Une mendoj se kur cunat mendojne se vajza e tyre duhet te jete e virgjer eshte mendimi me koti qe ekziston une bej shum debate me moshataret e mi per kete tabu sepse ua kane kultivuar keq famila dhe shoqerija ku jetojne dhe eshte kaq e veshtire tua shkulesh keto menidime duhet vertete shum pune . Po ju o cuna pse mendoni se vajza juaj duhet te jete e virgjer pse nuk medoni se dhe vajzat duhet te defrehen ashu sic beni dhe ju pse ne nuk kemi ndjenja nuk kemi deshria un pervete nese nuk kam shkurar me nje mashkull deri tani eshte jo se nuk me eshte dhene mundesia por sepse un nuk kam qen e sigurt nese eshte personi i duhur ose thjesht nukk kam qen gati sepse nuk kam dhe moshen por nese nje mashkull me don per virgjerine ose me don te virgjer dua qe dhe ai te jete i virgjer ... pse nje femer duhet te vuaje per gjith jeten per nje gabim ose nje deshire qe ka bere ose pasur ne nje moment .. sa shum dua te flas po pertoj shpresoj te me kuptoni puuc

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Nje gje nuk marr vesh : Vajzat me karakter "jo te virgjer" dikur kane qene te virgjera apo jo ?! Ashtu sic nuk i mbajti tabuja e virgjerise keto lloj femra , ashtu nuk do t'i mbaje vajzat e virgjera me vone per te mbajtur virgjinitetin e karakterit te tyre .
    Duke u nisur vetem nga virgjeria nuk do te thote asgje . Penetrimi prish virgjerine , por kjo nuk do te thote qe kjo femer nuk ka pasur sex anal ose "self-pleasure" . Kjo gje ndodh ne vendet e Lindjes se Mesme ( ne vendet muslimane ) ku virgjeria eshte nje Tabu.

Virgjeria e nje vajze qendron shume larg me membranen e virgjerise .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Kila_16 Lexo Postimin
    Assas|ns ke bere shum mire qe e ke hapur kete teme . Une duke jetuar ne nje vend ku virgjeria eshte tabu un dhe vajza te tjera ktu e vuajme shum kete fenomen . Une mendoj se kur cunat mendojne se vajza e tyre duhet te jete e virgjer eshte mendimi me koti qe ekziston une bej shum debate me moshataret e mi per kete tabu sepse ua kane kultivuar keq famila dhe shoqerija ku jetojne dhe eshte kaq e veshtire tua shkulesh keto menidime duhet vertete shum pune . Po ju o cuna pse mendoni se vajza juaj duhet te jete e virgjer pse nuk medoni se dhe vajzat duhet te defrehen ashu sic beni dhe ju pse ne nuk kemi ndjenja nuk kemi deshria un pervete nese nuk kam shkurar me nje mashkull deri tani eshte jo se nuk me eshte dhene mundesia por sepse un nuk kam qen e sigurt nese eshte personi i duhur ose thjesht nukk kam qen gati sepse nuk kam dhe moshen por nese nje mashkull me don per virgjerine ose me don te virgjer dua qe dhe ai te jete i virgjer ... pse nje femer duhet te vuaje per gjith jeten per nje gabim ose nje deshire qe ka bere ose pasur ne nje moment .. sa shum dua te flas po pertoj shpresoj te me kuptoni puuc
    Vetem pse te lexova prezantimin ne forum dhe je e vogel po te jap mendimin tim.
    Duke jetuar ne nje vend ku virgjeria NUK eshte tabu.....rretulloje si te duash e nga te duash, tek Shqiptare dhe te huaj....qe te gjithe e shohin si dicka te mire.

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik nė vitet '30
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •