Pse akoma ekziston fjala virgjeri ? Apo behet fjale per virgjerin e veshit dhe te hundes![]()
Pse akoma ekziston fjala virgjeri ? Apo behet fjale per virgjerin e veshit dhe te hundes![]()
Revolution 1848
uuuuu jam i vergjer
JO SEKS PARA MARTESE
Thesar i vajzes dhe i djalit.Mendimi juaj per virgjerine
Duaje te afermin tend si veten
nuk ka rendesi shume virgjeria sot ..se eshte teper e veshtire te gjesh vajze te virgjer sot... rendesi ka te jete e virgjer ne shpirt ne zemer ajo eshte e gjitha sot virgjeria shpirterore...
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Assas|ns ke bere shum mire qe e ke hapur kete teme . Une duke jetuar ne nje vend ku virgjeria eshte tabu un dhe vajza te tjera ktu e vuajme shum kete fenomen . Une mendoj se kur cunat mendojne se vajza e tyre duhet te jete e virgjer eshte mendimi me koti qe ekziston une bej shum debate me moshataret e mi per kete tabu sepse ua kane kultivuar keq famila dhe shoqerija ku jetojne dhe eshte kaq e veshtire tua shkulesh keto menidime duhet vertete shum pune . Po ju o cuna pse mendoni se vajza juaj duhet te jete e virgjer pse nuk medoni se dhe vajzat duhet te defrehen ashu sic beni dhe ju pse ne nuk kemi ndjenja nuk kemi deshria un pervete nese nuk kam shkurar me nje mashkull deri tani eshte jo se nuk me eshte dhene mundesia por sepse un nuk kam qen e sigurt nese eshte personi i duhur ose thjesht nukk kam qen gati sepse nuk kam dhe moshen por nese nje mashkull me don per virgjerine ose me don te virgjer dua qe dhe ai te jete i virgjer ... pse nje femer duhet te vuaje per gjith jeten per nje gabim ose nje deshire qe ka bere ose pasur ne nje moment .. sa shum dua te flas po pertoj shpresoj te me kuptonipuuc
Nje gje nuk marr vesh : Vajzat me karakter "jo te virgjer" dikur kane qene te virgjera apo jo ?! Ashtu sic nuk i mbajti tabuja e virgjerise keto lloj femra , ashtu nuk do t'i mbaje vajzat e virgjera me vone per te mbajtur virgjinitetin e karakterit te tyre .
Duke u nisur vetem nga virgjeria nuk do te thote asgje . Penetrimi prish virgjerine , por kjo nuk do te thote qe kjo femer nuk ka pasur sex anal ose "self-pleasure" . Kjo gje ndodh ne vendet e Lindjes se Mesme ( ne vendet muslimane ) ku virgjeria eshte nje Tabu.
Virgjeria e nje vajze qendron shume larg me membranen e virgjerise .
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Krijoni Kontakt