Une per veten time kshu e marr:
Eshte e natyrshme te gabosh,nuk eshte e natyrshme te gabosh shpesh here.![]()
Une per veten time kshu e marr:
Eshte e natyrshme te gabosh,nuk eshte e natyrshme te gabosh shpesh here.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Blu sky tani sa u zgjova une dhe kur flitet per virgjerine nuk flitet vetem per nje cipe ose "pete byreku" pa harruar harxhet.Pra nese dikush nuk eshte i/e virgjer ketu nuk flitet vetem per cipen por edhe per ndjenjat e para te dashurise qe ka perjetuar ne ate marredhenie.Per mua eshte reciproke cdo gje ne jete.Postuar mė parė nga Blue_sky
Mos mi bertit floririt ti se eshte i vockel ai .Postuar mė parė nga Mis Congeniality
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adiola : 22-07-2004 mė 06:07
Gladiola_2005@hotmail.com
Sipas frojdit te lidhja me te virgjerin ose virgjereshen e ben njeriu me perkushtues ne dashuri dhe ndoshta i fut dhe disa vecori roberie ndaj partnerit sidomos femres e cila eshte shume delikate dhe e brishte.![]()
Gladiola_2005@hotmail.com
Po Mire Akoma Per Virgjrine Flitet Ketej Lerini Vajzat Te Lira Dhe Te Vendosin Vete,do Shkojme Drejt Europes(gropes) Apo Jo Mos U Ankoni Nga Vajzat Se Mezi I Kemi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
Per cfare ndjenjash mund te me flasesh ti ne lidhje me "ndjenjat e para te dashurise"qe perjetohen nga cunat ne masturbim?Postuar mė parė nga Adiola
Apo ketu jane pete bakllavaje?
Pls.
Une mesiper trajtova pjesen "popullorce" te kesaj teme,duke dashur te jap qofte dhe nje informacion minimal mbi ate qe disa ketu shohin si gje esenciale ne nje lidhje.Pra anen fiziologjike dhe jo ate psikologjike!!Por e pashe qe nuk ishte e qarte tek te gjithe![]()
Tek femra te jesh e virgjer psikologjikisht dhe fizikisht eshte e mundur,tek nje cun mundesia zbret shume ndjeshem.
Pershendetje
Kam vetem nje limit: qiellin!
Cdo mashkull ne bote doe donte femren e vet te paprekur.
Sepse ka shum avantazhe. Dhe lojrat i mesojn vete ne cift pastaj. Un po ashtu doe e doja te virgjer.
Kam lexuar diku ne ne Berlin nje mjek me nje operacion te vogel qe kushton 200 Euro e rikthen virgjerine.Ne qofte se virgjeria vetem 200 Euro e ka vleren,ate here mendoj se eshte e pa vlefshme.Ka dashuri dhe sinqeritet edhe pas virgjerise.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
[QUOTE=arkl;515904]Vetem te virgjer.Me aq shume sa kami pare dhe bere...............
Dhe po te jete shqipetare vetem te virgjer.Dhe flas per ato qe jane ne shqiperi.Se per ato qe kan dale jashte dhe me te bukrat e botes te jene as qe dua tu ri afer.
Po as ato s'te marin ty lol!!.Se i duhet te marin per dore te blejne makine e te paisin me patente, te mesojne rruget, te mesojne gjuhen, te gjejne pune, te integrojne ty ne shtetin ku jetojne.ouaaaaa i bie qe s'po marin burre po po rrisin nje femije....
Sa per temen pergjigjet jane te pafundme ,varet nga lloji i lidhjeve dhe se si i shikon ato.Ka qe se kan me vlere(sidomos ato qe e kan humbur) e ka te tjere qe e kan me vlere.(ato qe e ruajn per njeriun special te jetes)Femra duhet te jet shume e bindur ne dashurin qe i afron nje mashkull.Pastaj duhet te kaloj ne intimitet.Fermrat duhet te mendohen mire se atyre nuk u lejohet te gabojne ne zgjedhje njelloj me meshkujt.Meshkujt mund te prishin disa lidhje dhe s'ju ben pershtypje.Ndersa per femrat eshte shume e rend.vuajne me shume shpirterisht.Kjo eshte nje gje shume personale per ciftin dhe eshte mire te zgjedhesh njeriun qe te pershtatet.Se perfundon si ai ne vlore qe e hodhi nga ballkoni diten e marteses.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Kur bėhe fjalė pėr martes mbi bazėn e ndjenjės sė vėrtet Dashuri, nuk mendoj qė ka vler fakti e virgjėr apo jo
Nėse bėhet fjala pėr martesa nėpėrmjet shkuesve (shkjes), edhe nė kėtė rast do thoja ndahen nė dy kategori
e para, nėse zonjusha ėshtė e pa arsimuar, e pa dalė , dmth ka mbarur atė shkoll 9-vjeēare dhe ėshtė kthyer nė njė shtėpiake tė vėrtet, mendoj kėtu ka pak rėndėsi fakti Virgjėri
e dyta, nėse bėhet fjal pėr njė vajz tė arsimuar me tė lartėn , e punėsuar, dmth ajo ka qėn aktive nė jetėn e sajė, nuk mendoj se mund tė jet kriter fakti Virgjėri
Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė
Krijoni Kontakt