Flori, qe ta kesh te qarte ti, postimet e mia s'i bej as qe te impresionojne ty e as qe te impresionojne boten se s'kam asnje lloj interesi ndaj asnjerit prej jush. Une them thjesht ate cka mendoj and if you don't like it, tough...shko tek padogana se ndoshta mund te gjesh postime me te bukura qe i pershtaten karakterit dhe kapacitetit tend atje, ok?
Dhe mos dil me shpate ne dore e te me thuash keshtu e ashtu per ato shembuj qe kam dhene une sepse ti s'je askushi te gjykosh mbi jeten e te tjereve. Ndoshta prita qe nga dikush qe ka njohuri me te thella rreth fese sepse ka studiuar per kete pune, te kete me shume maturi dhe zgjuarsi para se ta nxjerre fjalen....te pakten aq sa te mos gjykoje boten, por e kuptoj se ke rruge per te bere. Pastaj une s'te thashe shko e merre dike qe eshte prostitute, ok? Lexo pak rrjeshtat e fundit dhe pastaj hajde flasim bashke. Thashe te jemi te lumtur per ato miresi qe kemi dhe ishalla jemi me fat, apo s'di te lexosh ti?
Bottom line, ti gruan tende merre si te duash vella; eshte e drejta jote, por NESE KERKON PERFEKTEN NE JETE, FILLOJE PERFEKSIONIMIN TEK VETJA sepse je teper larg, sidomos me c'kam pare ne padogane!!!!
p.s. Mos guxo te me replikosh, ok? Thnx! Dhe nese ke ankesa per postet e mia, shko ankohu tek moderatoret.
Krijoni Kontakt