Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 129
    In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Flori, qe ta kesh te qarte ti, postimet e mia s'i bej as qe te impresionojne ty e as qe te impresionojne boten se s'kam asnje lloj interesi ndaj asnjerit prej jush. Une them thjesht ate cka mendoj and if you don't like it, tough...shko tek padogana se ndoshta mund te gjesh postime me te bukura qe i pershtaten karakterit dhe kapacitetit tend atje, ok?

Dhe mos dil me shpate ne dore e te me thuash keshtu e ashtu per ato shembuj qe kam dhene une sepse ti s'je askushi te gjykosh mbi jeten e te tjereve. Ndoshta prita qe nga dikush qe ka njohuri me te thella rreth fese sepse ka studiuar per kete pune, te kete me shume maturi dhe zgjuarsi para se ta nxjerre fjalen....te pakten aq sa te mos gjykoje boten, por e kuptoj se ke rruge per te bere. Pastaj une s'te thashe shko e merre dike qe eshte prostitute, ok? Lexo pak rrjeshtat e fundit dhe pastaj hajde flasim bashke. Thashe te jemi te lumtur per ato miresi qe kemi dhe ishalla jemi me fat, apo s'di te lexosh ti?

Bottom line, ti gruan tende merre si te duash vella; eshte e drejta jote, por NESE KERKON PERFEKTEN NE JETE, FILLOJE PERFEKSIONIMIN TEK VETJA sepse je teper larg, sidomos me c'kam pare ne padogane!!!!

p.s. Mos guxo te me replikosh, ok? Thnx! Dhe nese ke ankesa per postet e mia, shko ankohu tek moderatoret.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    [QUOTE=MisCongeniality]Flori, qe ta kesh te qarte ti, postimet e mia s'i bej as qe te impresionojne ty e as qe te impresionojne boten se s'kam asnje lloj interesi ndaj asnjerit prej jush. Une them thjesht ate cka mendoj and if you don't like it, tough...shko tek padogana se ndoshta mund te gjesh postime me te bukura qe i pershtaten karakterit dhe kapacitetit tend atje, ok?
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Qe ne fillim te shkrimt tim e bera te ditur,shpresoj te mos
    keqkuptohemi
    ,dhe asaj qe une i druhesha ajo ndodhi me te vertete.....por nuk heq dore nga mendimi im sepse edhe ne kete pergjigje qe me ke bere del ne pah edhe njehere impulsiviteti dhe vrulli qe vijne si pasoje e nje sentimentalizmi te pakontrolluar..............se pse ndodh kjo e kam nje cik te veshtire ta kuptoj...............
    une nuk te thashe qe jane impresionuese por me teper sentimentale ne konfrontim me problemin e temes.Po! tek padogana shkoj edhe me qejf bile, sepse arrij te kenaqem me biseda te thjeshta sepse nuk me pelqen megallomania.......
    ---------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dhe mos dil me shpate ne dore e te me thuash keshtu e ashtu per ato shembuj qe kam dhene une sepse ti s'je askushi te gjykosh mbi jeten e te tjereve. Ndoshta prita qe nga dikush qe ka njohuri me te thella rreth fese sepse ka studiuar per kete pune, te kete me shume maturi dhe zgjuarsi para se ta nxjerre fjalen....te pakten aq sa te mos gjykoje boten, por e kuptoj se ke rruge per te bere. Pastaj une s'te thashe shko e merre dike qe eshte prostitute, ok? Lexo pak rrjeshtat e fundit dhe pastaj hajde flasim bashke. Thashe te jemi te lumtur per ato miresi qe kemi dhe ishalla jemi me fat, apo s'di te lexosh ti?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    As nuk pretendoj te jem dikushi qe te gjykoj per jeten e te tjereve.......dhe kete e pohon edhe shkrimi im qe fliste per mua dhe nuk gjykonte tjeret....prandaj edhe njehere del ne pah ajo qe te thashe mesiper,qe nuk duhet te rrembehemi kur japim pergjigje.......por qetesisht.Persa i perket asaj rruges qe ke fjalen ti........nuk mund ta dije askush distancen e saj,dhe si pasoje te gjithe ecin e ecin por ne fund nuk shkojne asnjehere............
    --------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bottom line, ti gruan tende merre si te duash vella; eshte e drejta jote, por NESE KERKON PERFEKTEN NE JETE, FILLOJE PERFEKSIONIMIN TEK VETJA sepse je teper larg, sidomos me c'kam pare ne padogane!!!!
    si gjithmone pergjigja edhe ketu eshte dhene e pakontrolluar!! une nuk thashe qe e dua perfekte......Une thashe e dua te jete pak a shum e tipit tim,duke nenvizuar qe nuk pretendoj qe jam perfekt.Po me habit!!! po ti cne ne padogane? ti sikur po kritikoje karakterin tim qe shkruaj ne padogane.
    ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    p.s. Mos guxo te me replikosh, ok? Thnx! Dhe nese ke ankesa per postet e mia, shko ankohu tek moderatoret.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tani do te marr mundimin te te shpjegoj se pse e mora guximin per te replikuar...

1)me paragjykove kapacitetin dhe karakterin tim..........une ne padogane shkruaj,por nuk e ekzagjeroj,thjeshte per icik gallate...........

2)mora guximin te te replikoj sepse ke qene gjithmone ti e para qe me ke replikuar
    "me gjej nje rast te vetem qe une kam cituar nje shkrimin tend nese nuk ke qene ti e para qe me ke cituar"

3)ankesa nuk kam pasur per te tjere...........jo te kem per ty!
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-08-2003
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    38
    Sot ndegjova se 70 euro kushton nje qepje, dhe te behesh e virgjer si ke qen, kurse ne diskotojm kot se koti ketu ne forume e qajm drrasa pa asnje arsye, sepse ne vet meshkujt ja marrim virgjirin disa femrav dhe i qesum qoshav te rrugve si mbeturina si te pavlera....etj e mandej kerkojm ndonje te virgjer.
    Nuk pe zgjas shum vetum do tju lus juve meshkujve se duhet ta harroni kohen e alibungut e aliqarrit.
    Ju bre burra shqiptar 99% qe shkoni mbas tjerav vajzav mos kerkoni vajza te moralshme se vet nuk jeni O SHQIPTAR!!!!!
    Nje fjal popullore thot: qka ti bojsh dikujt ja ba vetit.

Kurse femrav po ju them se ta ruajsh virgjinitetin ne ditet e sotit do te thot budallaki. Sepse nuk mundeni ta gjeni nje mashkull qe nuk ika nderru femrat.
    Kurse ne anen tjeter eshte shum let te maskoheni me 70 euro.

Hejt e bafshi diten nat e naten dit, se sot eshte perzi qedo gje.
    KUJTIM GEZIMI APO HIDHRIMI, E DUA SE ESHTE I IMI

i/e regjistruar Maska e Princesela
    Anėtarėsuar
    01-10-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    2
    Hi ... Nuk jam dakort me disa qe kane shkruajtur reth kesaj teme megjithate secili jep mendimin e vet. Persa i perket dikujt qe tha se femrat jashte shtetit nuk jane te mira or something like that... Mendoj se eshte mendim i gabuar se femra kudo qe te jete... ne Shqiperi, Amerike, Itali e ka ne dore veten e vet perjashtojme rastet e dhunes...Ka shume te rinj qe akoma jane me te prapambeturen kerkojne femren e virgjer,, po per vete a jane? JO. Atehere mos kerko dicka qe nuk e ke.
    Do te thosha qe te duash nje njeri dhe te kalosh me te nje kohe te gjate nuk besoj se eshte krim. Kur femra lidhet me nje dike mendoj se gjithmon ajo niset me mendime pozitive se ky person do te jet dikush ne jeten e saj ,,, dmth i fejuari ose bashkshorti ,,,por kjo nuk ndodh gjithmone varet nga rethanat qe vijne so do te thosha le te mos gjykojme te kaluar sepse eshte e kaluar po te jetojme me te tanishmen.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje pyetje per cunat ketu;shumica e dine qe hapja vaginale rrethohet nga nje cipe e cila mund te jete resistente ne ca raste ose jo.Ne rast se i mungon elasticiteti mund te cahet dhe ne forma te tjera pervec penetrimit seksual.
    Tani,meqe vini virgjerine ne vend te pare ne nje lidhje,si mund te jeni te sigurte qe carja nuk ka ndodhur ne forma natyrale dhe jo duke pasur seks?Do ndahesh me vajzen nga mendimi qe paska pasur te tjere para meje meqe carcafet....?Sa mendime primitive!Zgjohuni o bijte e shqipes,nga gjumi zgjohuni
    Nese nje femer ka zgjedhur vete te shkoje per here te pare ne krevat me njeriun qe do kaloje jeten,eshte dicka e bukur sipas meje pasi e ka bere pa imponime,por nese i eshte imponuar nga shoqeria,atehere me duket hipokrizi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 19-07-2004 mė 07:30
    Kam vetem nje limit: qiellin!

virgjeria eshte dicka qe i perket me shume femres dhe vetem ajo ka te drejte te percaktoj statusin e saj!
    Por e keni gabim qe mund te mendoni qe ky mit ekziston vetem ne shqiperi ai eshte i theksuar me shume edhe ne itali e etj.
    Biles nje fakt kisha katolike ka qene shume prapanike mbas ketij fakti.
    Qe nje vajze e vergjer duhet te martohesh me nje fustan te bardhe nje tregon virgjinitetin kurse ato jo te virgjura me fustan te kuq.
    Por theksi ka qene i madh ne Italine e jugut me shume se ne shqiperi.
    Ne qoftre se ju karene rasti te shikoni filma te vjeter italian shkonin e shikonin carcafin mbas nates se pare dhe per te ruajtur autoritetin thernin edhe ndonje pul dhe gjakun e hidhnin ne carcaf.Eshte qesharake por e vertete,por emancipimi i grave ka cuar ne zbehjen e ketyre zakoneve!
    Me gjithate ngelem i mendimit te mos gjykimeve paradoksale per kete teme as pro as kunder.

me repekte per te gjithe.
    U.K
    ALSAT-TEAM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga ASSAS|NS
    nuk e di per ju mbase bej gabim po ne shqiperi ekziston ai opinioni o ta marresh femren te virgjer o ska per mendimin tim flas per vete nuk ka te thoje o te virgjer o sbehet 2 persona kur dashurohen interesi per te shuaren e secilit eshte iu kote jepni mendimin tuaj vajzat ne vecanti
    Jam dakort me ty assasin. Neqoftese djali e dashuron shume vajzen, atehere sduhet te indikoj ose te japi nje problem lidhjes neqoftese vajza eshte e virgjer apo jo. Por fatkeqsisht disa veta kan mendimin e tyre qe ata "tenaciously" hold it. (me fal per anglishten sdija si ta perktheja ne shqip), nejse...neqoftese nje vajze eshte e virgjer, disa djem do ta pelqejn me shume per kete arsye, neqoftese ajo s'eshte, shume prej tyre nuk do ti vi mire qe ajo ka qene me dike tjeter, ose qe s'eshte e virgjer...por ka dhe ca qe e duan mos te jete e virgjer (te kete eksperienc)..

ps: pse nuk hapni dhe nje teme per meshkujt...cfare mendojn femrat per meshkujt e virgjer apo jo.. ose neqoftese indikon shume neqoftese i dashuri eshte i virgjer apo jo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 19-07-2004 mė 11:46
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mendimi per virgjerine eshte si bumerang. Sado qe te kesh mendim te mire apo te keq te kthehet prap ne fytyre ne jete.
    Nejse,
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Te drejten e nje femre per tu prezantuar me boten, meshkujt dhe dashurine ne menyren qe ajo e konsideron me te pershtatshmen ne lidhje me personalitetin qe ka dhe menyren sesi i ndjen gjerat...nuk ka te drejte ta gjykoje asnje mashkull. Iken ato kohera kur femra lidhesh per floku pas ketyre pretendimesh te padrejta qe ne fund te fundit mua me duket sikur kane vetem nje burim: friken e mashkullit se mund te vihet ne plan krahasimor me ndonje te meparshem. lol
    (qofsha e gabuar!!) Perndryshe kerko aq sa je ne gjendje te japesh mbrapsht...

Dashuria e pjekur, ku njeriu mbeshtetet tek dikush tjeter, dhe nuk bezdiset ta kete verdalle dhe te ndaje me te shume gjera, nuk i njeh keto pretendime patetike...qe tregojne vetem cektesi shpirterore & mendimi.

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Pranimi i virgjerise varet nga kultura jone personale dhe nga bindjet qe ne kemi krijuar ne lidhje me ceshtje te ndryshme.....

Personalisht mendoj se kjo teme s'ka asnje lloj vlere diskutimi sepse bazohet ne keto bindje qe jane relative per cdo njeri.

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik nė vitet '30
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •