Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 129
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28
    [QUOTE=MisCongeniality]Common now Ludvik. Dhe une e kam lexuar kete shprehjen por me eshte dukur teper e pavlere. Perse? Shet trupin per buken e gojes? Lol! Pse s'ke aq tru sa te besh nje pune te ndershme dhe sikur te jete pastrim banjosh por do lejosh me qindra njerez te rracave te ndryshme te te poshterojne si te jesh nje cope lecke?
    QUOTE]
    Kur kam permendur ate shprehje nuk doja te ofendoja vajzat qe e ruajne virgjerine. As nuk doja te ngrija lart femrat qe jane prostituta, dhe asnjehere nuk i jap te drejte nje prostitute.
    Por them qe nuk eshte e ndare me thike qe ato femra te virgjera jane te qendrueshme. Qe ato kane mbetur te virgjera mund te jene edhe aresye te tjera. Biles disa femra qe jane te virgjera jmund te kene edhe komplekse, qe pse ato deri ne kete apo ate moshe nuk kane ndjere kenaqesine seksuale.
    Gjithashtu ka edhe femra qe i jepen dashurise se tyre, mirepo djali del nje mashtrues. A nuk eshte kjo fatkeqesi?!!
    E ne fund cfare fituan ato femra qe e mbajten virgjerine?!!!!! A moren ndonje medalje, apo u vleresuan nga shoqeria, apo edhe nga parteneri.
    Ajo eshte dicka personale. Dhe nje femer kur ka dike ne krah qe ben te ndihet e lumtur, pse mos te kryej marredhenie seksuale. Thjesht vetem per te ruajtur virgjerine?!!!! Dhe cilido te jete fundi ne ate lidhje ajo femer nuk do te dale me komlekse.
    Cdo fillim e ka nje fund, dhe cdo fund ka patur nje fillim!

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Ludvik,
    Tani po jam dakort me ty qe qellimet e njerezve jane te ndryshme. Megjithate, po e perseris prape qe ai rast qe permende futet tek nje perqindje teper e vogel sepse sot njerezit jetojne ne demokraci dhe nocioni i jetes dhe normat e saj kane ndryshuar. Dmth. ato s'kane me ate frike qe egzistonte dikur qe nese diten e marteses behej e ditur qe ky s'eshte partneri i pare per ty, menjehere vijonte divorci dhe poshterimi deri ne vdekje. Dua te them, sot ato vajza qe jane te rezervuara e bejne per self respect dhe per respektin qe kane ndaj familjeve te tyre.

Pastaj kur thua kur ke ne krah dike qe te do, pse mos ia japesh veten? Well, une e shoh keshtu, nese me do aq shume, si ka mundesi qe me mban vetem si te dashur dhe trembesh nga idea te me therrasesh wife? E kam shprehur dhe me pare ne nje post tjeter, veten t'ia japesh atij qe do, qe te do, dhe qe do kaloje jeten me ty. Asnjeri tjeter nuk eshte aq i vlefshem sa te marre ate pjese te shtrenjte te intimitetit qe i takon vec dy bashkeshorteve.

Me te mira,
    Missi
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

legally brunet Maska e maz
    Anėtarėsuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Citim Postuar mė parė nga ludvik01
    Si nuk e kupton?! Kjo eshte fare e thjeshte. Ato femra nuk kane shkuar me asnje mashkull per aresye te tjera, por ne brendesine e tyre zien deshira per te shkuar me sa me shume meshkuj qe te mundin. Pra ne kete koncept ato jane kurva.

Permend nje bisede te bere midis dy te njohurve te mi, ku ajo nuk kishte shkuar me asnje, dhe donte qe te shkone ne fillim me ate qe do te martohej, me pas do te bente seks me kete djale sa here te kishin mundesi.

Pra eshte tjeter kur nje femer i jepet atij qe do, dhe eshte tjeter kur nje femer ka deshira te medha per te provuar sa me shume meshkuj.
    Un s'shof asgje te keqe te nje femer qe ka deshir te provoj shum meshkuj ne fund te fundit jeta esht eksperienc. Nqs je beqo bej cfar te do qefi, se nqs nuk ke 1 jet shumngjyrshe kur je e re do ta kerkosh kur je me e vjetur dhe kur ti ka lidh kembet dikush tjeter. Me mir ashtu. Si mund ta zgjellesh njeriun e jetes tate kur ti se di se me ke pershtatesh ne te vertet? Kurv esht ajo qe shkon me 200 kur ka 1 te fejum,bf apo burr jo 1 goc qe esht ne kerkim te njeriut "perfect".
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga MisCongeniality
    Ludvik,
    Tani po jam dakort me ty qe qellimet e njerezve jane te ndryshme. Megjithate, po e perseris prape qe ai rast qe permende futet tek nje perqindje teper e vogel sepse sot njerezit jetojne ne demokraci dhe nocioni i jetes dhe normat e saj kane ndryshuar. Dmth. ato s'kane me ate frike qe egzistonte dikur qe nese diten e marteses behej e ditur qe ky s'eshte partneri i pare per ty, menjehere vijonte divorci dhe poshterimi deri ne vdekje. Dua te them, sot ato vajza qe jane te rezervuara e bejne per self respect dhe per respektin qe kane ndaj familjeve te tyre.

Pastaj kur thua kur ke ne krah dike qe te do, pse mos ia japesh veten? Well, une e shoh keshtu, nese me do aq shume, si ka mundesi qe me mban vetem si te dashur dhe trembesh nga idea te me therrasesh wife? E kam shprehur dhe me pare ne nje post tjeter, veten t'ia japesh atij qe do, qe te do, dhe qe do kaloje jeten me ty. Asnjeri tjeter nuk eshte aq i vlefshem sa te marre ate pjese te shtrenjte te intimitetit qe i takon vec dy bashkeshorteve.

Me te mira,
    Missi
    Jeta ka shume te papritura. Une nuk te thashe se frikesohesh nga idea qe ta therrase wife, por per aresye qe nuk varen nga dashuria nu k perfundojne ne martese.
    Je e mrekullueshme, dhe i ke idete shume te mira dhe perfekte.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    po po jeta eshte e mbushur me fatkeqesira....................por nje vajze qe ka humbur virgjerine e ka humbur nga kenaqesia dhe jo qe i erdhi si rrufe fatkeqesia ne koke me ultimatum nga lart qe o te plas cipa sot ty o nuk ka derman!!!!!!!!!!

lerini budalleqet pash zotin..............................
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    po po jeta eshte e mbushur me fatkeqesira....................por nje vajze qe ka humbur virgjerine e ka humbur nga kenaqesia dhe jo qe i erdhi si rrufe fatkeqesia ne koke me ultimatum nga lart qe o te plas cipa sot ty o nuk ka derman!!!!!!!!!!

Pash Zotin, pse nuk e kuptoni!!
    Nje vajze shkon per kenaqesi me nje djale qe e don. Pra nuk eshte fatkeqesi kjo. Por fatkeqesia eshte qe nuk perfundon me kete djale.

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI

Pak me i permbajtur Floriri se je dhe mysliman Dhe s'i takon myslimanit te gjykoje te tjeret, apo e kam gabim? I vetmi qe gjykon eshte Allahu xh.sh. Cdo njeri duhet te jete i lumtur per ato miresi qe Zoti i ka dhene por mos te tregohet fodull dhe te mendoje se arrin diku pa ndihmen e Zotit. Sepse po te doje Zoti, nje te mire qe ti ke dhe krenohesh me te, ta heq brenda sekondes dhe vec atehere do mendosh ndryshe.

Sa per postimin tend, ja te te jap disa shembuj fatkeqesish dhe pse ne s'duhet ti gjykojme njerezit...po te mesojme nga jeta e te tjereve.

Nje shoqja ime myslimane shqiptare martohet me nje djale qe mendonin se ishte njeri teper i mire. Vec disa muaj ndejti e martuar sepse ai e keqtrajtonte shume megjithese kesaj as zeri i gojes nuk i ndihej. Por fatkeqesisht ajo kishte mbetur shtatzene dhe sot ka nje vajze me te. Ti mendon se po te isha djale, s'do ta martoja sepse s'eshte e virgjer? Lol! Ajo eshte vajza me e mire qe kam takuar ndonjehere...model femer....besimtare e mrekullueshme....njeri me zemer te paster e pa hile. Wallahi, s'do kisha menduar dy here e do ta kisha kerkuar per martese sepse e di se cfare familje te forte do krijonte dhe e di sa shume do me donte dhe c'kujdes do tregonte per mua.

Nje rast tjeter, nje kusherires sime i vdes i shoqi (10 dite e martuar dhe normalisht 10 dite relate me te) ne nje aksident automobilistik. Si mendon ti, kjo fatkeqesi e ben ate vajze te keqe dhe ajo duhet ta kaloje jeten kokeulur? Please mos me thuaj sepse e njoh shume mire se kush eshte. I shoqi i saj ka qene njeriu i pare ne jeten e saj dhe e di se cfare morali te larte ka ajo vajze.

Di nje rast tjeter kur dy njerez jane ndare per pune besimi sepse disa mendojne me shume per ate bote se per kete bote dhe normalisht dikur dikur njeriu e kupton se asnje hasanat nuk merr nga kjo relate. E si mund ta quash njerez te ulet keta dy njerez qe ndahen per hir te besimeve?

E pra, s'na takon neve te flasim. Thone qe halli hallit s'i ngjan dhe ne do tregoheshim teper te pa-matur po te flisnim me siguri per te tjeret. Te jemi te lumtur per ato virtyte qe kemi ruajtur te paster dhe ishalla kemi fat ne jete.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Mendoj se virgjeria sot per sot keq interpretohet , nga njera ane jan femrat qe e kan ate dhe kan te drejte ta perdorin sic duan vete dhe nga ana tjeter jan te tjeret qe i japin ide dhe mendime nga me te cuditshmet duke ditur shume mire qe vetem femra e ka ne dore dhe askush tjeter , lerini te bejne si te duan ata qe e kane dhe ata qe se kane
    !!!

trance&weed Maska e ermir mucollari
    Anėtarėsuar
    03-03-2004
    Vendndodhja
    gjithmone larg tokes
    Postime
    15
    une per veten time si 100% shqiptar qe jam do ta merrja te virgjer edhe pse mund te me quani pak te prapambetur sidomos ju vajzat , ne vecanti ato jo te virgjerat.........
    kujt i pelqen muzika te beje nje zeeeeeeeeeeeee

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    [QUOTE=MisCongeniality]Pak me i permbajtur Floriri se je dhe mysliman Dhe s'i takon myslimanit te gjykoje te tjeret, apo e kam gabim? I vetmi qe gjykon eshte Allahu xh.sh. Cdo njeri duhet te jete i lumtur per ato miresi qe Zoti i ka dhene por mos te tregohet fodull dhe te mendoje se arrin diku pa ndihmen e Zotit. Sepse po te doje Zoti, nje te mire qe ti ke dhe krenohesh me te, ta heq brenda sekondes dhe vec atehere do mendosh ndryshe.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Floriri
    Missi!!! me lejo te te bej nje verejtje per dicka qe e kam pare pothuajse ne te tera postimet e tua,me shpresen qe te mos keqkuptohemi .Ne temat qe ti trajton vihet re qarte nje doze e tepert sentimentalizmi te panevojshem,e them kete per shkaqe qe do ti shpjegoj me poshte.Zoti na dhuroi ndjenja,na dhuroi edhe arsyen dhe nuk eshte e thene qe te mos na kete dhuruar edhe lirine per te gjykuar,per te vendosur apo per shume gjera te tjera.....kuptohet ne baze te rregullave te vena nga vete Allahu.......Une nuk kam te drejte te paragjykoj,por per te gjykuar paster me gjakftohtesi dhe pa sentimentalizemeshte nje detyre e imja qe ta bej.Sentimentalizmi ka vende qe eshte i nevojshem POR nuk duhet te arrije deri ne ate shkalle sa te njollosi arsyen...................................(besoj se me kupton)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Missi
    Sa per postimin tend, ja te te jap disa shembuj fatkeqesish dhe pse ne s'duhet ti gjykojme njerezit...po te mesojme nga jeta e te tjereve.

Nje shoqja ime myslimane shqiptare martohet me nje djale qe mendonin se ishte njeri teper i mire. Vec disa muaj ndejti e martuar sepse ai e keqtrajtonte shume megjithese kesaj as zeri i gojes nuk i ndihej. Por fatkeqesisht ajo kishte mbetur shtatzene dhe sot ka nje vajze me te. Ti mendon se po te isha djale, s'do ta martoja sepse s'eshte e virgjer? Lol! Ajo eshte vajza me e mire qe kam takuar ndonjehere...model femer....besimtare e mrekullueshme....njeri me zemer te paster e pa hile. Wallahi, s'do kisha menduar dy here e do ta kisha kerkuar per martese sepse e di se cfare familje te forte do krijonte dhe e di sa shume do me donte dhe c'kujdes do tregonte per mua.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Floriri

shiko se si argumentohen paragrafet e mia te mesiperme!!!
    mendonin se ishte njeri teper i mire,ky paska qene nje paragjykim meqe ne realitet na doli nje njeri brutal.......do te kishte qene me mire sikur shoqja juaj ta njihte me hollesisht, por te mos e paragjykonte si te mire pa e gjykuar ose vertetuar ne realitet.pra shihet qarte qe mungon nje element teper i rendesishem ne karakterin e saj..............dhe si pasoje e kesaj ka ndodhur ajo qe ka ndodhur dhe qe sja uroj asnjeriu.

Ajo mund te jete vajze teper e mire me te metat e saj(por sido qe te jete ajo eshte grua tashme jo vajzeeeeeeeee),inshallah do te gjendet nje djale i mire me te metat e veta(qe edhe ky te kete qene ne kushte afersisht te tilla).....por edhe nese ndodh qe te gjej nje njeri te pamartuar asnjehere,edhe kjo mund te ndodhe.......
    ......por per mua do me pelqente nje vajze e tipit tim.
    ---------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Missi
    Nje rast tjeter, nje kusherires sime i vdes i shoqi (10 dite e martuar dhe normalisht 10 dite relate me te) ne nje aksident automobilistik. Si mendon ti, kjo fatkeqesi e ben ate vajze te keqe dhe ajo duhet ta kaloje jeten kokeulur? Please mos me thuaj sepse e njoh shume mire se kush eshte. I shoqi i saj ka qene njeriu i pare ne jeten e saj dhe e di se cfare morali te larte ka ajo vajze.

Di nje rast tjeter kur dy njerez jane ndare per pune besimi sepse disa mendojne me shume per ate bote se per kete bote dhe normalisht dikur dikur njeriu e kupton se asnje hasanat nuk merr nga kjo relate. E si mund ta quash njerez te ulet keta dy njerez qe ndahen per hir te besimeve?

E pra, s'na takon neve te flasim. Thone qe halli hallit s'i ngjan dhe ne do tregoheshim teper te pa-matur po te flisnim me siguri per te tjeret. Te jemi te lumtur per ato virtyte qe kemi ruajtur te paster dhe ishalla kemi fat ne jete.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Floriri
    Tani missi mos me bej me qesh!!! cberi nje ore cben dhjete dite.............te pakten ne ate drejtimin qe ka per qellim tema......."appunto" kur i thone pipinot.

Pra eshte GRUA tashme,dhe jo vajze!!!!

dhe ja tani erdhi dhe momenti qe une te behem nje cik sentimentalist(pamvarsisht se nuk e kam zakon)Une nje te tille po te ma keshillonin,ne menyre te sjellshme dhe me teper takt do tju jepja te kuptonin qe me vjen keq,por edhe une nese ndodhem ne nje rast te tille nuk do te pretendoja me teper se sa per njeren qe mund te jete ne te njejtin pozicion me mua.

por keto jane tema teper te gjera qe mund te ndodhin ne shume probabilitete........por e rendesishme per mua eshte kjo qe te gjej vajzen e pershtatshme ne te njejta kushte me mua.........dhe me e thene troc para se ti them PO nje vajze me pelqen ta gjykoj pa sentimentalizma .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 04-04-2004 mė 01:22
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik nė vitet '30
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •