[QUOTE=MisCongeniality]Common now Ludvik. Dhe une e kam lexuar kete shprehjen por me eshte dukur teper e pavlere. Perse? Shet trupin per buken e gojes? Lol! Pse s'ke aq tru sa te besh nje pune te ndershme dhe sikur te jete pastrim banjosh por do lejosh me qindra njerez te rracave te ndryshme te te poshterojne si te jesh nje cope lecke?
QUOTE]
Kur kam permendur ate shprehje nuk doja te ofendoja vajzat qe e ruajne virgjerine. As nuk doja te ngrija lart femrat qe jane prostituta, dhe asnjehere nuk i jap te drejte nje prostitute.
Por them qe nuk eshte e ndare me thike qe ato femra te virgjera jane te qendrueshme. Qe ato kane mbetur te virgjera mund te jene edhe aresye te tjera. Biles disa femra qe jane te virgjera jmund te kene edhe komplekse, qe pse ato deri ne kete apo ate moshe nuk kane ndjere kenaqesine seksuale.
Gjithashtu ka edhe femra qe i jepen dashurise se tyre, mirepo djali del nje mashtrues. A nuk eshte kjo fatkeqesi?!!
E ne fund cfare fituan ato femra qe e mbajten virgjerine?!!!!! A moren ndonje medalje, apo u vleresuan nga shoqeria, apo edhe nga parteneri.
Ajo eshte dicka personale. Dhe nje femer kur ka dike ne krah qe ben te ndihet e lumtur, pse mos te kryej marredhenie seksuale. Thjesht vetem per te ruajtur virgjerine?!!!! Dhe cilido te jete fundi ne ate lidhje ajo femer nuk do te dale me komlekse.
Krijoni Kontakt