Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 129
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Kila_16 Lexo Postimin
    Assas|ns ke bere shum mire qe e ke hapur kete teme . Une duke jetuar ne nje vend ku virgjeria eshte tabu un dhe vajza te tjera ktu e vuajme shum kete fenomen . Une mendoj se kur cunat mendojne se vajza e tyre duhet te jete e virgjer eshte mendimi me koti qe ekziston une bej shum debate me moshataret e mi per kete tabu sepse ua kane kultivuar keq famila dhe shoqerija ku jetojne dhe eshte kaq e veshtire tua shkulesh keto menidime duhet vertete shum pune . Po ju o cuna pse mendoni se vajza juaj duhet te jete e virgjer pse nuk medoni se dhe vajzat duhet te defrehen ashu sic beni dhe ju pse ne nuk kemi ndjenja nuk kemi deshria un pervete nese nuk kam shkurar me nje mashkull deri tani eshte jo se nuk me eshte dhene mundesia por sepse un nuk kam qen e sigurt nese eshte personi i duhur ose thjesht nukk kam qen gati sepse nuk kam dhe moshen por nese nje mashkull me don per virgjerine ose me don te virgjer dua qe dhe ai te jete i virgjer ... pse nje femer duhet te vuaje per gjith jeten per nje gabim ose nje deshire qe ka bere ose pasur ne nje moment .. sa shum dua te flas po pertoj shpresoj te me kuptoni puuc

Ti ja ke fut kot...Ksaj i thone beni si them une e mos beni si bej une.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    eshter gjeja me e rendesishme naten e marteses
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    eshter gjeja me e rendesishme naten e marteses

Per ty !!.Se shumica e cunave shqiptar jane bere modern.S'duan t'ja dine....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Per ty !!.Se shumica e cunave shqiptar jane bere modern.S'duan t'ja dine....
    ca moderni aman
    edhe une jam ic virgjer per vete pse te mos jete dhe ajo
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Vetem pse te lexova prezantimin ne forum dhe je e vogel po te jap mendimin tim.
    Duke jetuar ne nje vend ku virgjeria NUK eshte tabu.....rretulloje si te duash e nga te duash, tek Shqiptare dhe te huaj....qe te gjithe e shohin si dicka te mire.
    Mbaj mend qe kam lexuar para pak kohesh ne nje faqe te yahoo-se nje teme ku nje grua thoshte qe kishte qene e virgjer gjer ne moshen 30 vjecare, dmth derisa njohu personin e duhur me te cilin ishte e martuar.
    Aty kishin komentuar plot njerez, nga shume vende te botes, e asnjeri nuk thoshte ndonje fjale te keqe, apo ta tallte.... perkundrazi, shume shkruanin qe e vleresonin sjelljen e saj.

Kshuqe, une jam dakord me shkrimin tend qe ka plot te huaj qe e shohin si dicka te mire e jo vetem shqiptaret. Per shume shqiptar eshte tabu por ka edhe disa shqiptar te civilizuar shume qe tallen me femrat qe jane te virgjera

La vita non si spiega, si VIVE!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin

Kshuqe, une jam dakord me shkrimin tend qe ka plot te huaj qe e shohin si dicka te mire e jo vetem shqiptaret. Per shume shqiptar eshte tabu por ka edhe disa shqiptar te civilizuar shume qe tallen me femrat qe jane te virgjera
    Nje njeri qe tallet me tjetrin per cfare do gjeje tregon qarte karakterin e tij. Ta kthesh te miren ne te keqe me zor, mundohu sa te duash nuk e ben dot. Prandaj edhe ngjarja qe permende nuk eshte dicka per tu cuditur. Biles dhe ne shoqerine tende te huaj nese ty te bie muhabeti do ta vleresojne si te mire, sepse eshte e tille. S'do mend fare, kaq e thjeshte eshte

i/e regjistruar Maska e Kila_16
    Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ti ja ke fut kot...Ksaj i thone beni si them une e mos beni si bej une.
    Rrushi kuptoj mire gjerat mos i mer ne menyre siperfqesore ppppfffff

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Kila_16 Lexo Postimin
    Rrushi kuptoj mire gjerat mos i mer ne menyre siperfqesore ppppfffff

Ne thellesi mendimi jot eshte: qe ti do te defrehesh me gjithe djemt qe te pelqejne dhe ne cdo kohe qe ty te pelqen ,por nuk do qe kjo te lej pasoje ne te ardhmen .

Po normal te duket ky veprim ty???PO ti se ben kete veprim se ke frik nga opinioni dhe e ardhmja.Ti qenke vertet shume femer inteligjente....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut Lexo Postimin
    Nqs kujtoni se virgjeria eshte nje lloj 'insurance' kunder imoralitetit...mendohuni me thelle..

Ata qe kujtojne se po moren nje te virgjer e kane te sigurt qe s'do e tradhetoje genjejne veten. Jane ndjenjat ato qe kane rendesi. Po e bere te lumtur partneren nuk ka pse te te tradhetoje. Beja jeten sketerre, te merzitshme dhe do e shikosh sa e rendesishme eshte cipa.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin

Ata qe kujtojne se po moren nje te virgjer e kane te sigurt qe s'do e tradhetoje genjejne veten. Jane ndjenjat ato qe kane rendesi. Po e bere te lumtur partneren nuk ka pse te te tradhetoje. Beja jeten sketerre, te merzitshme dhe do e shikosh sa e rendesishme eshte cipa.

Kush jan me te mirat???

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik nė vitet '30
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •