eshter gjeja me e rendesishme naten e marteses
JO SEKS PARA MARTESE
Mbaj mend qe kam lexuar para pak kohesh ne nje faqe te yahoo-se nje teme ku nje grua thoshte qe kishte qene e virgjer gjer ne moshen 30 vjecare, dmth derisa njohu personin e duhur me te cilin ishte e martuar.
Aty kishin komentuar plot njerez, nga shume vende te botes, e asnjeri nuk thoshte ndonje fjale te keqe, apo ta tallte.... perkundrazi, shume shkruanin qe e vleresonin sjelljen e saj.
Kshuqe, une jam dakord me shkrimin tend qe ka plot te huaj qe e shohin si dicka te mire e jo vetem shqiptaret. Per shume shqiptar eshte tabu por ka edhe disa shqiptar te civilizuar shume qe tallen me femrat qe jane te virgjera![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Nje njeri qe tallet me tjetrin per cfare do gjeje tregon qarte karakterin e tij. Ta kthesh te miren ne te keqe me zor, mundohu sa te duash nuk e ben dot. Prandaj edhe ngjarja qe permende nuk eshte dicka per tu cuditur. Biles dhe ne shoqerine tende te huaj nese ty te bie muhabeti do ta vleresojne si te mire, sepse eshte e tille. S'do mend fare, kaq e thjeshte eshte![]()
Ne thellesi mendimi jot eshte: qe ti do te defrehesh me gjithe djemt qe te pelqejne dhe ne cdo kohe qe ty te pelqen ,por nuk do qe kjo te lej pasoje ne te ardhmen .
Po normal te duket ky veprim ty???PO ti se ben kete veprim se ke frik nga opinioni dhe e ardhmja.Ti qenke vertet shume femer inteligjente....
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Ata qe kujtojne se po moren nje te virgjer e kane te sigurt qe s'do e tradhetoje genjejne veten. Jane ndjenjat ato qe kane rendesi. Po e bere te lumtur partneren nuk ka pse te te tradhetoje. Beja jeten sketerre, te merzitshme dhe do e shikosh sa e rendesishme eshte cipa.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt