Nese ti me don ma thuaje te verteten, sdo ta jap veē zemren por por ta jap dhe jeten, Nese ke zemer ndaje bashk me mua, Nese ke fjale me thuaj te duuuua!!!
Nese ti me don ma thuaje te verteten, sdo ta jap veē zemren por por ta jap dhe jeten, Nese ke zemer ndaje bashk me mua, Nese ke fjale me thuaj te duuuua!!!
Ne fund te livadhit gjeta nje lajthi, te dua me zemer e jo me tradheti, te dua me shpirt te dua me zemer deshiroj te kemi te njejtin mbiemer !!!
Ne gjume kur rashe ne enderr te pashe, ne kembe u ngrita emrin tend bertita!!!
Si llambe e shuar
pres
nje dore e ngrohte te me preke
dhe perseri
drite te buroj.
Enya-Adiemus
Sikur toka te ishte leter
dhe qielli boje
nuk do shkruaja gje tjeter
vecse Te Dashuroj!
ps nga vitet e adoleshences, 15-16 vjece
Enya-Adiemus
Nje djale kishte ndaluar disa here nje vajze ne rruge dhe kjo nuk e pyeste fare. Ky i shkreti kishte provuar te gjitha menyrat dhe nuk po i ecte. Nje dite e provoi keshtu:
Vieni ti ragaza,
vieni ti me mua
Une te love ty shume,
You perche oqi mua?
lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XxAlesiAxX : 31-01-2004 mė 16:51
:~* ~*~T!RoNcE_s!_ShP!Rt~*~ :~*
Per peshqit eshte lumi, Per pleqte eshte gjumi, Per femijet eshte keksi, Ndersa per te rinjet eshte s...i
Jeta pa ty si djelli pa drite, edhe pse ske durim te lutem me prit, Jeta pa ty, si oqeani pa uje, kur vuan ti edhe une me ty vuaj, Jeta pat y si sahara pa zalle, kur te bashkohem me ty atehere do jam gjalle...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga two-head-eagle : 02-02-2004 mė 21:08
Kur te pyet dikush a don ndokend, mendo ne mua dhe thuaj askend!!!
Sikur zemra te mos trokase - sikur goja te mos flase sikur syri te mos shikoje atehere do te harroje.
Krijoni Kontakt