Me vjen keq qe keni humbur me te dashuren tuaj z. Agim! Pranoni ngushllimet me te sinqerta nga ana ime!
Me vjen keq qe keni humbur me te dashuren tuaj z. Agim! Pranoni ngushllimet me te sinqerta nga ana ime!
What goes around, comes around
....Per mikun dhe Poetin e njohur z.Agim Doci prano ngushllimet e mia me te sinqerta per ju dhe femijet tuaj, e gjithe farefisit shqipetar/e.....me keqardhje te madhe lexova kete lajm te hidhur.Postuar mė parė nga Agim Doēi
Zoti ua lehtesofte plagen,AMIN.
Eshte e veshtire per t'humbur njeriun e jetes,(bashkshorten/tin) eshte e veshtire e kure ne syte e femijes,(shuhet drita dhe dashuria) per me te shtrenjten, dhe me te qmuaren Nenen!.
Tana u prefte ne paqe...AMIN
Hajla,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 25-03-2007 mė 01:03
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Ngushellimet e mia per humbjen e njeriut te dashur.
Me respekt niti.
ngushellime te sinqerta!
To look life in the face....
Mori nuse ēka tė tha nana?
Nana mė tha shko sivjet
Mos e le atė djalin vetee...
Interesant ---> http://www.youtube.com/watch?v=2JXPXMXeIaA&NR
"Sois sage, ō ma Douleur et tiens-toi plus tranquille "
Baudelaire
Thone qe poetet jane miq me Perendine,ndaj diku aty mes parajses hyjnore do prehet perjete gruaja juaj e dashur.
Prano edhe nga ana ime zoti Agim,ngushellimet me te sinqerta.
Kurajo u dhente Zoti edhe gjithe mjerzve tuaj familjare te perballojne nje humbje te madhe.
Perballova dhe une nje tragjedi te tille pak muaj me pare,humba njeriun me te shenjte te,ate qe me dha jete nga jeta e saj nenen time,dhe akoma jetoj mes dhimbjesh,lotesh,psheretimash................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 17-04-2007 mė 10:51
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
E deshta shume ēi doni llafet
E kisha muzė dhe poezi
Nje fjal e saj...- une falja gjaqet!!!!
Se ishte det me dashuri.....
Oiiiiiiiii
Oiiiiiiiiii
Ngushellime te sinqerta per ju dhe familjen tuaj per humbjen e madhe.
U prehte e qete. Dhe juve ja u befte Zoti sa me te lehte dhimbjen dhe ju dhente force qe t'i perballoni veshtiresite e mungeses se saj.
Si duket afer jush une do ti harroj edhe humbjet e mija.....
Zoteri Agim jeni shum i fort.... pranoni ngushllimet e mija te sinqerta..
e panjohura
Z. Agim! Qenke me te vertete njeriu me me kurajo qe kam njohur ne jeten time. Ma vrave shpirtin dhe mpive doren. Gruaja juaj e paharruar paska qene e mbushur me lumturi e kujdes burri, qe rralle ekziston ne jeten e sotme bashkeshortore. U prefte e qete ne banesen e saj te fundit. Ngushellimet e mia me te thella!
Krijoni Kontakt