Close
Faqja 14 prej 31 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 308
    gemini Maska e gemini
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    eu
    Postime
    78
    faleminderit per ndihmen,besoj se arita ta heq se u be dy dite qe nuk me del me ky dialer.norton e kapte me emrin AUTO_1727_N.exe dhe me instalohej te win/downloded prog files.dhe ne prog,preferitet,dokumentat me emrin W1nMoviePlugIn.shpresoj te keme mbaruar pune.
    "Tu vedi cose che esistono e ti chiedi perchč;io sogno cose mai esistite e mi chiedo perchč no?"

Ky program qenka shume i poshter; edhe pse e kam fshire, me jep gjithmone opsionin"Do te skanosh me STOP SIGN"
    Jam munduar ti heq dhe gjitha dosjet dhe filet qe kane emrin eAcceleration ose Stop Sign, por se di pse ma jep prape opsionin, se di se c'fare mund te kete ngelur akoma pa hequr.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Sipas kompanisė, pėr tė hequr plotėsisht eAcceleration nga kompjuteri, duhet tė pėrdorėsh kėtė program:
    http://buttonware.net/pub/download/q...eUninstall.exe
    Edi

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Pershendetje Julie!

Je nje nga viktimat e shumta qe stop sign apo eacelerator ka kapur. Ne asnje menyre nuk te sygjeroj te perdoresh programet e kompanive ku jane prodhuar per te hequr pasi instalojne programin perseri. Me jep me shume info. Ca antivirus ke cfare antispyware ke cfare windowsi perdor qe te te jap detaje me te shumta per heqjen e sop sign edhe eaccelerator. Per mendimin tim eshte nje metode jashte sandarteve ajo qe eaccelerator perdor per te terhequr klientet duke e kthyer programin e vet ne nje spyware ne procesin e trial. Eshte me te vertete nje problem shume i hapur ne fushen kompjuterike kjo metode qe kjo kompani perdor.

Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 12-01-2006 mė 03:52
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

ok flm shume Ed space...si gjithmone keshilla te vlefshme qe japin rezultate
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Ka dy dite qe me eshte infektuar kompjuteri. Kam te instaluar McAfee Antivirus dhe Ad-aware por ato me sa po shoh nuk e bejne dot punen deri ne fund. Ne system tray ne krahun e djathte poshte me kane dale nja dy-tre ikona te cilat me paralajmerojne qe sistemi im eshte infektuar dhe me kerkojne qe te klikoj aty per te pastruar kompjuterin, por nuk klikoj sepse dy here qe e bera me coi ne faqen e Spyware Strike te cilen e di qe eshte spyware. Megjithese e skanoj dhe e pastroj kompjuterin sa here qe e ndez, kjo Spyware Strike gjithmone gjen nje menyre dhe ri-instalohet.
    Me ndihmon dot njeri t'i bej derman? Po ato ikonat ne system tray si t'i heq?

Faleminderit
    Jonian
    Trimi i mirė me shoqe shumė

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    Pershendetje Julie!

Je nje nga viktimat e shumta qe stop sign apo eacelerator ka kapur. Ne asnje menyre nuk te sygjeroj te perdoresh programet e kompanive ku jane prodhuar per te hequr pasi instalojne programin perseri. Me jep me shume info. Ca antivirus ke cfare antispyware ke cfare windowsi perdor qe te te jap detaje me te shumta per heqjen e sop sign edhe eaccelerator. Per mendimin tim eshte nje metode jashte sandarteve ajo qe eaccelerator perdor per te terhequr klientet duke e kthyer programin e vet ne nje spyware ne procesin e trial. Eshte me te vertete nje problem shume i hapur ne fushen kompjuterike kjo metode qe kjo kompani perdor.

Ardi
    Po pra dhe zakonish perdor vetem gjera qe i njoh ose qe jane te besueshme dhe popullore, si Nortonin psh....por se di pse mu fiksua qe Nortoni spo e bente mire punen...se kompjuteri ma shpifi. Sot eshte mire, po ka dite qe ecen shume ngadale.
    Kam Windows XP, Norton Antivirus dhe Ad Aware personal....por Ed Space me dha nje file qe me duket se ma hoqi, po rezultatin final e shoh vetem pasi ti bej restart pc.
    Flm Ardi

Citim Postuar mė parė nga Jonian
    Ka dy dite qe me eshte infektuar kompjuteri. Kam te instaluar McAfee Antivirus dhe Ad-aware por ato me sa po shoh nuk e bejne dot punen deri ne fund. Ne system tray ne krahun e djathte poshte me kane dale nja dy-tre ikona te cilat me paralajmerojne qe sistemi im eshte infektuar dhe me kerkojne qe te klikoj aty per te pastruar kompjuterin, por nuk klikoj sepse dy here qe e bera me coi ne faqen e Spyware Strike te cilen e di qe eshte spyware. Megjithese e skanoj dhe e pastroj kompjuterin sa here qe e ndez, kjo Spyware Strike gjithmone gjen nje menyre dhe ri-instalohet.
    Me ndihmon dot njeri t'i bej derman? Po ato ikonat ne system tray si t'i heq?

Faleminderit
    Jonian

Kjo me ndodhi mua para ca javesh dhe ato aty qe dalin ...jane kot, sa te bejne te instalosh nje pisllek si Strike apo SpyAxe.

Une i bera pastrim vetem ne Safe Mode me Ewidon....
    Edhe une kam AD Aware por edhe pse mund ta pastroje ne fillim, ai rigjenerohet perseri.
    Safe Mode per mua me Ewidon qe me shpetoi dhe funksiononte shume mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 12-01-2006 mė 23:16

Ah harrova ne rastin tim (spyaxe qe eshte gati njelloj me Strike) duhej dhe nje removal tools qe nuk e di ne ekziston per Strike por duhet te besh shume search ne internet ndoshta gjen ndonje gje.

Shiko kete faqen psh, eshte goxha info dhe ke dhe removal software.
    http://www.2-spyware.com/remove-spywarestrike.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 12-01-2006 mė 23:27

mqs jam prape ketu....rrofshi per ndihmen te gjithe ....Ed...ajo qe me dhe ti funksionoi flm.

Faqja 14 prej 31 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •