Unė e kam Spybot dhe nuk mė ka sjellė asnjė telashe. Pėrkundrazi mė ka ndihmuar shumė. Kurse atė shqipe e ka sa pėr sy e faqe kot me shumė gabime e paqartėsi dhe mė shumė ka anglisht sesa shqip.
Unė e kam Spybot dhe nuk mė ka sjellė asnjė telashe. Pėrkundrazi mė ka ndihmuar shumė. Kurse atė shqipe e ka sa pėr sy e faqe kot me shumė gabime e paqartėsi dhe mė shumė ka anglisht sesa shqip.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
1. Faqen e Internet Explorer nuk e ndryshoj dot, megjithėse bėra siē kėshilloni nė postet e mėsipėrm.
2. Nuk dal dot nga forumi. Nuk mė sign-et off , pėr kiamet . Edhe pėr kėtė ndoqa udhėzimet qė mė dhe (edspace), por pa rezultat.
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Kur thua nuk e ndryshon dot, e ke fjalėn qė nuk mund tė fshish fare atė qė ke apo e ndryshon ti dhe ajo kthehet prapė nė tė sajėn?
E provove programin HijackThis qė ėshtė pėrmėndur nė postimin e parė?
Merre kėtu
http://www.zerosrealm.com/downloads/hjt.zip
Pasi ta hapėsh shtyp butonin scan, pastaj save log, dhe tekstin qė do tė dalė nė ekran hidhe nė forum. Aty mund tė shikojmė nqs ke ndonjė gjė qė nuk duhet dhe po tė sjell pengesa.
Edi
Me ane te ketij programi keni mundesi te fshini te gjithe toolbaret e pa deshiruar qe nuk arrini dot ti fshini.
Linku i downlodimit
http://www.sadaalarab.com/vb/files/up/removetoolbar.zip
Crakun e keni ne brendesi...
bashkimi sjell fitore.
Postuar mė parė nga benseven
meqe postimet jane te fillim vitit, tani ka dale versioni 5. shume terheqes, plot funksione!Postuar mė parė nga edspace
te kaloj te halli im tani:
megjithese pc vazhdon te jete nen monitorim, gjate kohes qe lidhet me internetin, para ca ditesh, filluan te me shfaqeshin pop-ups ne ekran,duke me thene se pc nuk eshte i mbrojtur, se ka qene shenjester e nje sulmi, dhe se me duhet te instaloj nje pop-up eraser/blocker etc...duke vizituar X faqe, dhe me te dhene [ok] ose [X], hapet nje dritare e ngjashme, por me nje adrese per nje pop-up blocker tjeter. gjithsesi keto software jane kundrejt nje pagese!
duke lexuar ne nje nga temat, per punen e MSN, ndoqa nje nga udhezimet e X-it, dhe nga msconfig, caktivizova nga startup-i msmsg.exe. tani, sa here qe hapet Windows-i, del nje reminder, i cili me thote qe msconfig eshte ndryshuar, dhe qe une duhet ta kthej ne normal mode, apo dicka e tille. megjithate, kur kontrolloj ne task manager, msmsg.exe eshte funksional, por fale kesaj levizjeje, nuk eshte me ai problemi i pop-up-eve.
ky version i historise sime ka edhe yckla nga prapa, sepse tani MSN Messenger 6.2 nuk punon dhe kur tentoj te bej sign in me jep te njejtin error si te gjitheve kur kane problem me MSN , ndersa 4.7 punon per bukuri.............uau, tani qe e provova te beja sign-in me 6.2, u fut normalisht!!!! shume e cuditshme! se marr vesh!
ka edhe dicka, qe shume updates te windows-it, perfshire edhe sp2, une nuk i kam te instaluara, dhe kete te fundit, per shkak se seriali im duhet te jete corporate edition. provova ta ndryshoj ate ne Start->Run->cmd: windows\system32\oobs\moobs.exe /a...por me tha se versioni ishte i aktivizuar! dmth, nuk kishte as1 lloj opsioni per ta ndryshuar serialin. dhe gjithsesi nuk mund te instaloj sp2!!!! si ka mundesi!
aman, me nje zgjidhje sa me efikase, se as shume kohe per tu marre me re-instalimin e te gjithe programeve(perfshire win) nuk kam, per shkak te provimeve!!!
edhe dicka, sepse mesa duket, te gjitha jane te lidhura me njera tjetren, tani nuk hap dot mms links me WMP, si psh TAR Radio, ose nga Winamp nuk hapen dot Internet TV apo edhe Radio!!!!
respekte grupit!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Nuk kisha hyre kurre ne kete kend te Forumit dhe u ndjeva keq sepse ka shume terma te pakuptueshme per mua. Kur punoj ne kompj. tim gjate klikut ne vend te faqes qe dua me dalin faqe te tjera si "Internet Optimizer" (ne te gjitha variantet e ngjyrave) dhe kur kerkoj ne google me del kjo faqe "Yogge" dhe duhet te kaloj detyrimisht neper te qe te vazhdoj kerkimin. Para disa netesh ndjeva nje kercitje te forte tek njesia dhe tastiera nuk shkruante me. Pas ristartimit funksiononte. Ju lutem me jepni nje ndihme qe te mos me shfaqen me keto faqe te bezdisura!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Mina sa i perket hapjes se faqeve te cilat si deshiron prej msn.perdore kete program
Mozilla Firefox mund te hysh ne gogole ta kerkosh dhe e instalon,pastaj hape gjithqka nga kjo jo nga Internet exp.
se dij nese e kuptova problemin tuaj sa duhet
Mina, ky problem qė ke ti ėshtė i pėrhapur pothuajse pėr tė gjithė kompjuterat qė kanė lidhje me internetin. Temat pėr kėtė problem janė bashkuar nė kėtė temė:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=30245
Aty mund tė lexosh mė shumė pėr kėtė problem dhe do gjesh kėshilla si tė pastrosh kompjuterin dhe ti parandalosh problemet nė tė ardhmen.
Gjithashtu tė kėshilloj tė ndjekėsh hapat e shpjeguar nė kėtė temė:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=43398
Kėrcitja qė ke dėgjuar nuk ka lidhje me reklamat. Mund tė ketė qėnė zė i kompjuterit ose mund tė ketė patur ndonjė luhatje tensioni. Nqs vazhdon tė ndodhė kėrcitja ka mundėsi tė kesh ndonjė problem mė tė rėndė dhe mund tė duhet tė ndėrrosh ndonjė pjesė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 17-12-2004 mė 11:57
Edi
besoj se kam nje adware ne pc.them adware se norton nuk e kap gjen dot.
quhet EliteToolbar dhe pozicionohet C:\WINDOWS\EliteToolBar\EliteToolBar version 59.dll
shkakton teper besdi kur navigoj ne web se hap faqe sipas qefit.
e kam disinstaluar disa here dhe e kam fshire komplet edhe si kartele por sa here /restart pc rigjenerohet. kjo gje nuk me ka ndodhur asnjehere me pare e bere /del edhe me dos por ai vazhdon rigjenerohet gjithmone pas /restart.
nuk e di nqs mund te me ndihmoni sepse ky disaktivon automatikisht te gjithe kerkuesit si google edhe msn mund te me jepni ndonje keshille si te fshij nje here e pergjithmone??
El Majico......ky lloj problemi eshte shume i shpeshte per perdoruesit qe vizitojne Forumin, dhe per kete arsye eshte hapur nje Kryeteme KETU!!!!
Shiko postin #4 ose te gjitha ata te bera nga edspace dhe benseven! aty do gjesh edhe lidhjet per te shkarkuar programet perkatese!
Shpresoj te te mbaroje pune!
Gjithe te mirat!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Krijoni Kontakt