Close
Faqja 23 prej 31 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 308
    www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Kaspersky Internet Security ka nje Antispyware te mire. Megjithate ka shume variante te tjere. Mund te permend Spyware Doctor, SuperAntispyware, Ewido, Ad-Aware, Spy-Bot Search & Destroy, Windows Defender etj.

i/e regjistruar Maska e xerox
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    43

Ndihme

Kam problem per ti ber uninstal nje Toolbari qe mesa shoh une vetem virus mund te jete, quhet ''mirar'', kam provuar ta hek nga Add or Remove por nuk ia dola, desha ti vendos disa foto qe ta bej me te kuptueshem problemin por nuk di ndonje host ku mund ti vendos,
    Tash po mundohem tu jap me shume info, kur u instalua ky toolbar(nuk e instalova me dashje) kaspersky me lajmeroi per virus, gjegjsisht neutralizoj 12 viruse, dhe me pas sapo hapa explorer pashe kete toolbar, tashi kur provoj ti bej remove me hape nje faqe ku kerkon ta konfirmoj levizjen pastaj prap nuk ben,

nuk e di se sa i qarte kam qene por nese dikush me ka kuptuar kerkoj ndihme nga ju, nese dikush di ndonje menyre per ta zgjedh kete problem, ju lutem t'me ndihmoni

Pershendetje

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Perdor NOD32 dhe kompjuterin do e kesh te paster, Kaspersky eshte mjaft i manget.

Dito.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga xerox
    Kam problem per ti ber uninstal nje Toolbari qe mesa shoh une vetem virus mund te jete, quhet ''mirar'', kam provuar ta hek nga Add or Remove por nuk ia dola, desha ti vendos disa foto qe ta bej me te kuptueshem problemin por nuk di ndonje host ku mund ti vendos,
    Tash po mundohem tu jap me shume info, kur u instalua ky toolbar(nuk e instalova me dashje) kaspersky me lajmeroi per virus, gjegjsisht neutralizoj 12 viruse, dhe me pas sapo hapa explorer pashe kete toolbar, tashi kur provoj ti bej remove me hape nje faqe ku kerkon ta konfirmoj levizjen pastaj prap nuk ben,

nuk e di se sa i qarte kam qene por nese dikush me ka kuptuar kerkoj ndihme nga ju, nese dikush di ndonje menyre per ta zgjedh kete problem, ju lutem t'me ndihmoni

Pershendetje
    Si fillim caktivizo toolbarin.
    Shkon ne start/run/msconfig Klik ok dhe te dritarja qe hapet klik ne start up.
    Aty shiko per emrin e toolbarit dhe pastron katrorin perpara nga shenja e V-se.Klikon poshte ne ok dhe e mbyll.
    Ne nje dritare interneti ku je,klik lart ne tools.Ne menu klik ne manage addons.
    (internet explorer windows sp2).Do hapet nje dritare si ne figuren poshte.Aty shiko per Mirar toolbar dhe ndiqet rradha e veprimeve nga 1 deri te 5-a.
    Pastaj mund ti mbyllesh dritaret e internetit te gjitha.Shkon ne Program files.Klik te folderi Mirar.Pasi e hap shiko per skadarin cinstalus,Uninst.Klikon te ai skedar per ta cinstaluar.Nqs nuk e ke ate skedar aty,ose toolbari mungon,nuk eshte ne listen e programeve ne direktorine e program Files,atehere azhurnohet programi antispyware qe ke dhe ben skanim,pastrim.
    Nqs toolbari pas te gjithave cfare u bene me lart,perseri shfaqet,atehere ke direktorine e sistemit 32 te infektuar.te duhet te fikesh kompjuterin.E ndez dhe mban shtypur butonin F8.Hyn ne "Safe mode" ne windows dhe prej andej skanon dhe pastron kompjuterin me programet antispyware dhe antivirus.Kjo te garanton pastrimin e systemit 32 qe eshte shume e rendesishme.Po nuk u pastrua sistemi 32,do te te dale toolbari perseri.Mund te gjesh,proces/servis te tij aktiv ne task manaxher.per kuriozitet kontrollo sistemin 32 duke shkuar ne start/run dhe aty fut C:\Windows\system32 Klikon ok.Te dritarja e sistemit 32 klik lart ne view dhe ne menu klik ne detaje.Klik perseri ne view/organizoji ikonat sipas,(arrange icons by).Ne menune anesore,klik ne te modifikuara.Te dritarja zbrite ashensorin anesor te faqes ne fund.Ne fund te listes do shikosh 1,2,3 skedare ne nje forme si klijkng.dll jkiuyr.dll qe jane skedare te keqij qe i perkasin toolbarit qe ke,ndonje spyware ose virusi qe eshte fut.Nqs u klikon me te djathte per ti heq,do marresh mesazh negativ.Windowsi nuk te lejon ti heqesh.Keshtu qe duhet bere pastrimi ne "Safe Mode"
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 01-08-2007 mė 14:47

i/e regjistruar Maska e xerox
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    43
    Faleminderit benseven11, me keto pesė veprimet ia dola ta ēaktivizoj dhe nuk shfaqet me, ndersa per ti ber uninstal, ashtu si the edhe ti, ne Program Files gjeta direktorin e mirarit dhe nga aty i bera remove. Te pershendes, edhe nje here, faleminderit.

Kerkoj ndihme

Mbreme me eshte shfaqur nje alarm ''Windows security alert'' ku me jane downloaduar disa ikona si privacy protection,spyware & malware protection, dhe error cleaner te gjith shortcut kurse ne desktop me shfaqet nje si wallpaper me ngjyre te kuqe dhe nje figure te kuqe ne mes dhe shkruan your privacy is in danger dhe me poshte download privacy protectin software now.Kurse vazhdon te me dergoj windows security alerts vazhdimisht.A mund te me tregoj ndokush se qfare te bej?!''

Ke marr nje spyware.
    KErko per antispyware. Ke nji teme ketu ne forum qe tregon si ta heqesh.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Me pushtuan spywaret !

Kam marre nje anti spyware qe quhet "spyware terminator" mirepo megjithse i jap remove dhe me thote : done !, sa here qe bej new scan gjej po prape shume spyware te tjera ne com.
    Kerkoj ndihme prej jush per ndonje setup anti-spyware qe te jete i mire dhe i sigurt.

Me respekt Pratolini !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Postime
    45
    Ja merre ket eshte medikament edhe te na tregon rrezulltatin

http://www.download.com/Spy-Emergenc...-10372952.html

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Instalova Ad-Aware dhe besoj se me hyri ne pune pasi rreth 84 objekte te infektuara qe gjeti i fshiu. Gjithsesi kam edhe nje problem tjeter. Para ketij kam pasur te instaluar VirusProtectPro (trial) dhe megjithese e cinstalova, me del poshte ekranit , afer ores, nje ikone qe eshte pjese e ketij programi, i cili here pas here me njofton "System Alert" dhe ende me thote se kompjuteri im eshte i infektuar prej spywareve. Nuk me jep asnje mundesi apo opsion edhe nese klikoj me te djathten, thjesht shkon automatikisht tek nje site posacerisht i VirusProtectPRo.

Do doja te dija nese eshte real njoftimi qe me jep kjo ikone dhe nese jo si mund ta heq ate ?

Faqja 23 prej 31 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •