Close
Faqja 20 prej 31 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 308
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kinezi,behet fjale per te pastruar kompjuterin nga infeksione virus,trojane spyware dhe jo te hiqen ato qe nuk duhen.Nqs atij nuk i duhen programe si Norton,googel toolbar logitech vebcamera etj,ska nevoje te ngaterrohet me Hijackthis dhe spybot-in.I cinstalon nga kontroll paneli.Heqja e elementeve te programeve te rregullt nga hijacku nuk ben asnjehere mire,pasi sakaton programin.Programi me vone nuk mund te cinstalohet nga kontroll paneli.Do jape mesazh gabimi.Do kerkoje kohe dhe me shume pune per tu futur ne regjister dhe gjetur celesat e programeve dhe hequr.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-05-2006 mė 20:25
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Kinezi,behet fjale per te pastruar kompjuterin nga infeksione virus,trojane spyware dhe jo te hiqen ato qe nuk duhen.Nqs atij nuk i duhen programe si Norton,googel toolbar logitech vebcamera etj,ska nevoje te ngaterrohet me Hijackthis dhe spybot-in.I cinstalon nga kontroll paneli.Heqja e elementeve te programeve te rregullt nga hijacku nuk ben asnjehere mire,pasi sakaton programin.Programi me vone nuk mund te cinstalohet nga kontroll paneli.Do jape mesazh gabimi.Do kerkoje kohe dhe me shume pune per tu futur ne regjister dhe gjetur celesat e programeve dhe hequr.
    Dakort, po me qe tha qe punon avash.
    Ca nga ato startup entries nuk hiqen pa hequr programin por edhe per tu dashur nuk duhen., psh dap, real. windows messenger, qt, etj. Spybot-i ka nje gje te lezetshme qe mund edhe ti caktivizosh dhe me vone ti aktivizosh prape po te duash.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Shkarko Superantispayer scano kompjuterin dhe vendosi prap logsat te ti shohi Benseven prape.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

anetar i rregullt Maska e fioreal
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    Ne planetin Toke
    Postime
    124
    Ju faleminderit per ndihmen. Tani sapo mbarova formatimin dhe kam bere nje gabim nuk kam ndare Hard diskun ne 2 pjese por ne nje. A ka mundesi te behet thjesht apo duhet te riformatoj pc.? Perseri faleminderit per ndihmen
    ..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...

anetar i rregullt Maska e fioreal
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    Ne planetin Toke
    Postime
    124
    Lexova nje teme te para ca kohesh qe kishte te njejtin problem.Une kam lene inaktiv pjesen e mbetur te hard diskut pre 30 Gb. Me ato qe lexova me duket se s'paska zgjidhje vec formatimit prape. Desha nje keshille tuajen
    ..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...

Citim Postuar mė parė nga fioreal
    Lexova nje teme te para ca kohesh qe kishte te njejtin problem.Une kam lene inaktiv pjesen e mbetur te hard diskut pre 30 Gb. Me ato qe lexova me duket se s'paska zgjidhje vec formatimit prape. Desha nje keshille tuajen

Jo jo, nuk ka nevoje per format.
    Ti ke lene inaktiv nje pjese apo jo? Shko te Control Panel - Administrative tools - computer management - disk management. Qe atje zgjidh ate pjesen e pa formatuar dhe shiko cfare opsionesh ke (nuk i mbaj mend opsionet, dhe tani jam ne linux). Nje tjeter mundesi eshte Partition Magic.
    T

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    fioreal!

kliko ne start kliko ne run edhe shkruaj compmgmt.msc edhe shtyp enter
    aty ne te majten tende do shofesh nje pjese qe thote Disk Management kliko mbi ate edhe te tregon statusin e HDD edhe particjoneve qe ke ne kompjuter.
    Per te bere kete pune pa formatizim do te te duhet Partition Magic me duket e ka emrin ka tema ne forum per kete program sa te duash.
    nese do te jesh me i sigurt bej nje screenshot te Disk Management edhe hidhe ketu do duket dicka si ne foton me poshte

Ardi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Postime
    45
    Citim Postuar mė parė nga Kinezi
    Dakort, po me qe tha qe punon avash.
    Ca nga ato startup entries nuk hiqen pa hequr programin por edhe per tu dashur nuk duhen., psh dap, real. windows messenger, qt, etj. Spybot-i ka nje gje te lezetshme qe mund edhe ti caktivizosh dhe me vone ti aktivizosh prape po te duash.

------------------------------------------------------------------------------------

Pershendetje te gjithve per te pastruar pc tuaj duhet te instaloni ket program me i shperla te gjitha ja linku ku mund te dowladoni .

http://www.download.com/Spy-Emergenc...-10372952.html

Citim Postuar mė parė nga *ABC
    ------------------------------------------------------------------------------------

Pershendetje te gjithve per te pastruar pc tuaj duhet te instaloni ket program me i shperla te gjitha ja linku ku mund te dowladoni .

http://www.download.com/Spy-Emergenc...-10372952.html
    Po pse "duhet". Nuk ka menyre tjeter?
    Njerez, para se te fusni e te hiqni programe, lexoni cthojne ata qe e kane provuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-05-2006
    Postime
    97

pc me ka mare spyware

para disa ditesh instalova nje program per radio stacion ne internet por ai program me ka mbushur pc me spyware dhe nuk i gjej dot dhe ter kohen me dalin pop-up ne forem reklamash
    pyetja ime eshte se si mund ti heq keto spyware?
    lam provuar ad-ware por asgje
    flm per leximin dhe pergjigjen po pati

Faqja 20 prej 31 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •