Close
Faqja 24 prej 31 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 308
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Me sa duket gjerat po shkojne keq e me keq.
    Eshte e cuditshme sepse megjithese une i fshij te gjitha filet e infektuara, kur filloj nje scan te ri me dalin serish ne kompjuter. Poshte me eshte mbushur gjith ikona dhe lajmerime per skanime, blerje antispyware dhe kshu gjerash, po une se kuptoj perse pasi une e kam te instaluar Spybot. Edhe vete desktopi mu ndryshua dhe me doli nje faqe e zeze ku me lajmeron qe kompjuteri dhe IP ime po perdoren nga spywaret. Windows Security Center me kap gjithashtu here pas here TrojanDownloader.Xs por nuk kam si ta heq sepse as antivirusi dhe as Spyboti nuk e kapin.
    Ju lutem me jepni nje zgjidhje konkrete !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pratolini : 16-09-2007 mė 12:35

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

hijackthis

Nuk ma ngarkonte nga notepad se ma nxirrte .log provova ta bej .txt dhe ma nxori .log.txt
    Gjithsesi e hodha ne word.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Hapet hijacku.Klikohet edhe njehere ne butonin e skanimit.
    Te rezultatet,vuri nje shenje v katrorit perpara ketyre rreshtave dhe klik ne hijack poshte ne butonin Fix.
    C:\WINDOWS\system32\nusrmgr.exe

O8 - Extra context menu item: Crawler Search - tbr:iemenu

O16 - DPF: {F8C5C0F1-D884-43EB-A5A0-9E1C4A102FA8} (GoPetsWeb Control) - https://secure.gopetslive.com/dev/GoPetsWeb.cab
    O18 - Protocol: tbr - {4D25FB7A-8902-4291-960E-9ADA051CFBBF} - C:\PROGRA~1\Crawler\Toolbar\ctbr.dll

----
    Shkohet ne start/run dhe aty fut C:\PROGRA~1\Crawler\
    Klik ok.Ne dritaren qe hapet,
    nqs sheh toolbar(crawler) e heq.
    Ke shume toolbar ne browser,mund te heqesh nga hijacku toolbars dhe len vetem google toolbar.
    Te duhet te klikosh lart ne browser ne tools/manage add ons dhe duhen caktivizuar(disable) toolbars qe nuk i perdor,crawler toolbar,windows live ets si dhe shiko per ndonje qe eshte e panjohur.Se si caktivizohen pluginsat ne browser(bHO) ke nje post ketu. ketu.http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=205

Pas pastrimit shkarkohet ky program.http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix.exe
    E hap ne windows safe mode,ben skan dhe pastrim.
    Kur te hysh me vone ne internet,shkarko HOSTS file.Kur ta hapesh skedarin zip klik 2 here ne bat file.Kaq.http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.zip
    Kjo do bllokoje adresat e faqeve te keqia me reklama.

Shkohet ne start/run dhe aty fut C:\PROGRA~1\Crawler\
    Klik ok.Ne dritaren qe hapet,
    nqs sheh toolbar(crawler) e heq.
    Klik ne start dhe kerko(search).Aty fut oembios32.dll
    Pasi ta gjesh,mund te jete ne sistem 32, klik me te djathte dhe zgjedh cilesite(properties).
    Nqs skedari i perket mikrosoftit,duhet lene.Nqs eshte skedar i panjohur e heq.

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    benseven i bera te gjitha cka me the por serisht kam te njejtat probleme. Madje as updatin e McAfee nuk e bej dot sepse me thote qe common frameworku i antivirusit kthen nje error. Gjithashtu antivirusi me kap vazhdimisht nje virus winh32 dhe megjithese thote deleted e gjen prap pak me vone. Me del gjithashtu nga windows security edhe nje Trojandownloader.xs Po e shoqeroj edhe me nje foto te desktopit i cili me nxjerr ne menyre automatike kete edhe nese e ndryshoj.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Une perdorja Spyare Doctor,po me ngadalsonte shume kompjutrin gjate ndezjes.
    Keni ndonje program tjeter ketu?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kujdes nga server5.ezboard.com,une eleminova 12spyware te rezikut te larte nga forumet e ezboard
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    benseven i bera te gjitha cka me the por serisht kam te njejtat probleme. Madje as updatin e McAfee nuk e bej dot sepse me thote qe common frameworku i antivirusit kthen nje error. Gjithashtu antivirusi me kap vazhdimisht nje virus winh32 dhe megjithese thote deleted e gjen prap pak me vone. Me del gjithashtu nga windows security edhe nje Trojandownloader.xs Po e shoqeroj edhe me nje foto te desktopit i cili me nxjerr ne menyre automatike kete edhe nese e ndryshoj.
    Kjo tregon qe proceset virusale dhe trojane i ke aktive,te gjalla ne task manaxher.Ka shume te ngjare qe skedaret
    qe krijojne te gjithe kete problem jane me origjine nga sistemi 32 ku ato ndodhen si dhe mund te kete ndonje program spiun ne direktorine program files qe duhet hequr.
    Shkohet ne start/run dhe aty fut msconfig Klik ok dhe ne dritaren qe sheh
    klik ne start up.Pastro te gjitha katroret qe i perkasin aplikacioneve qe jane instaluar.Pastaj klik poshte ne apliko dhe ok.Mund te postosh ndonje pamje nqs ka problem.Shkohet dhe klikohet ne
    start/kontroll panel/system/ Klik ne butonin sistem restore.ne dritaren tjeter levize me miun shenjusin nga pozicioni max djathtas per ne pozicionin min majtas.Klik dhe i ve shenjen e v se katrorit bosh lart"turn of sistem restore"Klikohet poshte ne apliko dhe ok.
    Rindez kompjuterin ne safe mode,duke mbajt shtypur F8.Shkon ne C:\program files Te dritarja e program files klik lart ne view.Klik ne menu ne detaje.Klik perseri ne view.Ne menu klik ne"arrange icons by modified"
    Tani shiko ne fund te listes se folderave.
    A ka ndonje program te dyshimte qe nuk e njef?Nqs e gjen ,klik i djathte e heq.Klikohet ne start\run dhe futet
    C:\Windows\system32
    Klik ok.Te dritarja e sistemit 32 klik lart ne view(shiko).Klik ne menu ne detaje.Klik perseri ne view.Ne menu klik ne"arrange icons by modified"
    Tani shiko ne fund te listes,mund te postosh nje pamje te listes per 7-12 skedaret e fundit per te pare se cfare duhet hequr.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-09-2007 mė 17:01

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Ja lista e startupit. Cfare duhet te fshij ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pratolini : 18-09-2007 mė 06:12

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Pamja e skedareve te fundit ne system32

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Te dy pamjet e start up,i ke te pastra,nuk ka pislliqe.Problemi eshte qe ke shume aplikacione aty qe aktivizohen me ndezjen e kompjuterit dhe e rendojne.Mire eshte qe disa prej tyre ti caktivizosh duke ua pastruar shenjen e V-se ne katroret brenda.Klik apliko dhe ok
    poshte.Sistemi 32 eshte shume i infektuar.Fiket kompjuteri.Hyn ne safe mode dhe heq skedaret ne figuren me poshte.Pasi i heq mos harro te pastrosh koshin(recycle bin).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 18-09-2007 mė 15:40

Faqja 24 prej 31 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •