Asicik... jo per gjo po s'e kam pa noi her...!
Asicik... jo per gjo po s'e kam pa noi her...!
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
sa te ket sociale nuk ka ven qe ja merr
RRaK LLdAk FaK
O visa si pas teje kush vėnde nė botė qenka shesh me lule dhe pa tė metat e veta?Postuar mė parė nga Ervisa
Ti shiko mė shumė anėn e mirė tė Londrės se sa anėn e keqe.
Sic e di c`do emigrant/e qė lexon kėtė postim, tė gjithė ose njė pjes e madhe pra 3-cereku, kur kemi ardhur kėtu direkt na ėshtė dhėnė ndihma, social dhe shtėpi. Shko nė Itali ose nė ndonjė vėnd tjetėr ku s`tė prek njeri mė dore,biles qė nga dita kur shkel nė token e tyre duhėt te jesh nė gjėndje punė se pėr ndryshe nuk e pėrballon dotė.
Di shumė ngjarje sic mund te dini dhe ju nga tė afėrmit e tuaj qė jetojnė nė Itali , Greqi apo ndonjė vėnd afėr qė kanė vuajtur jashtė mase. Unė personalisht kur takova dajėn tim pas 8 vitesh dhe mė tregonte pėr Greqine dhe pak nga veshtirsitė ngela i habitur fare, dhe po mundohesha te beja dallimet midis Anglise me vendet e tjera Europiane, por ishte e kotė sepse kontrasti ishte jashtė mase i madhė.
Dhe mua si gjithe Shqiptarėt e tjerė vdes icik pėr diell kur i thonė muhabetit, por dielli s`me pengon tė kėnaqem nė mėnyra tjetėr me shoqerinė dhe familjen.
Njerzit po paguajnė nja £7.000 tė vijnė kėtu. Pa dyshimin mė tė vogėl qė Shqiptarėt qė jetojnė nė Britaninė e Madhe janė me fat.
Ervisa nuk po te kundervihem lali, mos e merr per terse
Gjithe te mirat![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Anglia mu nuk me pelqen fare, por prap mendoj se eshte me i mire se italia,greqia,gjermania dhe zvicra.....
une personalisht anglin nuk e kam qef sepse na nxirrin ne faqe te pare te gazetave,per gjen me te vogel,albanian kshu albanian ashtu.
ne nuk jemi te gjithe te poshter apo jo?
me bo mire gjithe diten se kta idiota nuk e hapin gojen per mire, kto na shikojn si me u ngren buken . jo se ne jemi tu paguar taksa per keta qelbanika.....
ju lutem kush te ket ndihma sociale, ti shfritzoj dhe ti q.. mamin ketyre rracistave.![]()
Gjeja qe me pelqen me shume ketu ne Angli eshte fakti se te ofron shume mundesi si pune ashtu dhe edukim. Vetem qe ato ditet me diell i numeron me nje dore.
Per ate qe studioj me pelqen dhe nuk do zgjidhja asnje shtet tjeter.
Pastaj jeten e ben si te duash dhe te dish ti ne cdo vend qe te jesh
Shume e mire eshte .........se mos te kishte pelqyer sdo te kishim ardhe ketu...
more kishe shkuar ne ndonje vend tjeter...![]()
Mire eshte ketu nuk eshte keq, tani me zor nuk na ka ba kush me ardh vete erdhem, ketu jemi tu jetu tani me mire te thojme se na pelqen!
hi people,
im da new gurl,
i jus want 2 say dat i ting England aint dat gud bt i guess we jus av 2 live wid dat
nje gje duhet te dini ku do qe te jeni, si vendi jot nuk ka
prandaj thojn ALBANIAN n PROUD
ja kalofshit mire
T`dhjefsha Albania...! Kur flisni dhe ju per Albania....Shko Shko t`hash buk djath e shalqin....Postuar mė parė nga vlonjate_4life
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Nuk di...
Po 1 shok thote qe aty nuk del nga shtepia, se ka hall nga femrat...![]()
MtrX ubicumque felix
Krijoni Kontakt