Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar mė parė nga xxxbledixxx
    Nje gje me ben pershtypje,,,,,
    Te gjithe shqiptaret qe njof ktu ne Angli, kur luan futboll kombetarja angleze duke mos marre parasysh se me ke luan, te gjithe bejne tifo kundra Anglise.
    Cudi pasi una mendoja te kunderten,sidomos per ato qe mbajne british citizen ne xhep...jane me Angline pasi ju vlon patriotizmi ne gjak... (lol)

Me pelqen goxha,nuk kam dal e zhgenjyer nga asgje deri tani (shpresoj qe keshtu te vazhdoje)
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Freedom Maska e Bianconero
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Pershendetje ''Dopio Patriote''!
    Mire besoj ja kaloni por malli per njerezit/vendin tuaj sigurisht qe ju ka pushtuar.
    Per Angline skam ndonje preference te madhe, por mbetet te them se me pelqen sepse ''objektivi'' deri diku do te thote ''realizim''!

E di qe i keni inat te huajt e tjere qe jetojne ketu, sidomos ata qe e dini vete ju, por skeni c'beni, eh sa pa fat ne mor dreqi ta marre
    Per punen e dashnise si ja keni ba?, kjo pyetje pa vend por duhet ta pranojme qe ne shqipet (meshkuj) na dridhen zhelet kur shohim nje femer te bukur, haha
    Epo nese doni vajze me te gjitha, dmth me jeten e nates dhe te dites largohuni nga ruset e polaket dhe kinezet sepse ato vetem per naten bejne, ndersa diten...eh i shkreti xhep pastaj, Angleze pra o vllazen.
    Ju vajzat keni humbur fare, ca bahet me ju apo keni harru gjuhen tone dhe s'flisni shqip?! Gjithsesi jeni me te mirat/bukurat ne bote edhe nese per ne (vellezerve) sikur e keni humb respektin, por te pakten mos e humbisni per veten tuaj se ne do gjejme ''ilac'', mundesisht te cilesise se pare .
    Ju djema, me bluzat e Juves, Interit, Milanit si jeni? keni fillu edhe me kapelet tani eee?
    Tifoze me anglezet....pssss.......as qe behet fjale, une ketu jam me Chelsea-n por kur lujti kunder Monaco-s per Champions isha me francezet....hahaha.
    Muhabeti me tone te larte ne Tren/Autobus mire ecen, po kur flisni ne telefon e ulni zerin tani?, sepse boll e provuat/provuam por nuk degjohet ai dreq zeri pervec nga valet e celularit
    Po krahet mo, akoma te hapur i mbani?, sidomos kur jeni para femrave, vdisni te tregoni ndonje muskul per ti dhene kercimin e duhur muzikes qe ti can veshet neper pub-e/disco j/k

Duajeni veten dhe kujdesuni per te, mendoni per te ardhmen, mos e harroni vendin tuaj.

Te gjitha te mirat.

Comes With Attitude
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Leeds
    Postime
    94
    Me vjen per te vjelle kur ata qe kane ikur ne Amerike me ane te Llotarise, mundohen te shajne Angline.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    loool
    Ktu e ke bo t'forte!
    Me ke kriju nostalgji tashi...
    E ke te kote plako, shalqini indo-pakistanez nuk e ka kurr shijen e shalqinit tone...
    Djathi Greke si afrohet dajthit te katunorit Shqiptar...

P.S Po te doli noi rruge anej nga Tirana, dil iher anej nga Kalaja Petreles dhe ask per Djath Kacile me mjalt, si desert, per t`hang ha ca te dush...!
    Vendi me i bukur, dhe ambjenti me i mire ishte per te ngrene nje dreke te mire, si ne fshat , ku pamja e gjithanshme ishte panoram...!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anglia eshte per anglezet, Franca per francezet, Italia per italianet, Gjermania per gjermanet, Greqia per greket, me nje fjale Evropa eshte per evropianet e lindur ne vendet perkatese, kurse Amerika eshte per te gjithe.

Sa per mendimin, a me pelqen Anglia, me pelqen jashte mase shume, kam qene turiste per 2 muaj, dhe kam bredhur nga te kater anet, nga Dorset ne Skoci, Glasgow. Me ka pelqyer vendi, dhe vendasit. Nese do te shkoja diku me pushime, Anglia do te ishte preferenca ime e dyte, mbas Greqise, qe eshte vendi me i bukur qe kam pare deri me sot.

Pershendetje
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Unhappy

nuk mundem te bashkangjit disa foto nga Greqia...
    nuk gjej dot ku mund t'i bashkangjit fotot
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 26-08-2004 mė 16:45
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Sa ju pelqen Anglia ??

Nuk me ka rrene rasti te shkoj por mesa shikoj ne tv eshte e bukur dhe ndoshta vitin tjeter shkoj bej nje vizit... disa nga shoqet qe kane shkuar u ka pelqy....dhe me kane thene eshte bukur fare por jo me e bukur se Usa .

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs down

Me krahasu me Kosoven Dhe shqiperin

Dallimi

Si Nata me diten
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e PATRUNXHELJA
    Anėtarėsuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    aman kujt i duket e bukur anglia ?
    se na e hoqet dhe kete nje cik tru qe kemi
    zymtesi e gjalle eshte ngelen njerzit me cader ne dore ,eshte me keq se Sofja e Bullgaris

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Se di se kam pare ......meca kam degjuar mire thone se eshte
    kur ta vertetoj do ua them

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nofka e cilit anetar iu pelqen me shume?
    Nga ABSOLUTE nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 14-01-2025, 11:47
  2. Cili qytet shqiptar ju pelqen ==>
    Nga BaNi! nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 231
    Postimi i Fundit: 17-01-2024, 11:43
  3. Cila ju pelqen ?
    Nga mitjuk nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 04-01-2024, 04:44
  4. Ju pelqen vajzave shoqeria me cuna?
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-04-2007, 06:38
  5. Si ta kuptosh se i pėlqen?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •