Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    i/e regjistruar Maska e hiya
    Anėtarėsuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    tek shpia ime
    Postime
    11
    Anglia eshte e bukur, ka £ teper te forte!Por per ne qe jemi ketu nuk na duket asgje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    64
    Ti kundrarrymes fantazon shume.

Ti e bere fushe me lule, jo se nuk eshte te kuptohemi, po ti e bere fare. Sa per ndihma e di, se kam 5 vjet me to.

Harrove te thuash qe po u fute ne biruce, ha vetem cipse.Dhe po u skedove, hjde fol pastaj .

Pastaj cishte kjo puna e East London?
    Me duaj 1 here qe te dua 100

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Tė them tė vėrteten unė personalisht i bashkamgjitem pėrgjigjes tėnde 100%. Faktet qė pėrmėnde mė poshtė jan mese tė vėrteta!
    Kėtu ėshtė sic thoshin Shqiptarėt dikur pėr Amerikėn HA MERR DHE IK Po tė kesh vullnet bėn c`do gjė qė ėshtė e mundur.

P.S Pėr ata qė kanė mbushur 5 vjet dhe qė janė me dekumenta aplikoni pėr nėn-shtetėsi, dhe mos rrini me ndihma sic tha dhe rryma me larte. Fitoni mė shumė tė drejta dhe mbi tė gjitha do intergroheni me jetėn, dhe mė c`do gje.

Kaq!

Driloni

Postuar mė parė nga kundraRRYMES
    Anglia eshte miniere ari. Po ku ta kuptojne disa qe jetojne ne East London, ku mund te flasesh tere gjuhet pervec anglishtes.

Uk ne pergjithesi eshte mrekullia vete. Ku njeriu ecen i qete mund te beje cdo gje, te hipi ne tren pa bilete, te ngase makinen pa siguracion, dhe patente( ose me patenta made in kafja-tomit, apo made in rruga kavajes), te hapesh bisnes dhe te mos paguash taksat, te kesh nga 3-4 prostituta, te pish kafe tere dites, te feshkellesh femrat tek paddingtoni, te jetosh tere jeten me ndihma, te ndahesh me gruan vetem per te marre 2 shtepi, te ngresh zerin per dallim racial dhe te fitosh te drejta packa se nuk je shtetas. Ti feshkellesh polices dhe ti thuash te dua ... dhe ajo te qeshi. Te futesh ne pub me duar ne xhepa dhe te dalesh me dy pale breke te varura ne koke... dhe 2 kalamoj pas 9 muajsh. Te flasesh italisht ne mes te rruges packa se je nga LUMA KUKSIT apo ULZA E BURRELIT...dhe qe shqipen e quan dialekt te italishtes.
    Cfare doni tjeter ju doni shqiperine ku tju feshkelleje ndonje plumb pa syze( qorr do me thene) dhe tu djege leshte e byckes...apo doni tju kaloje i biri filanit me mercedez dhe tju mbushe ne pluhur.

Dikur nje plak u motcem tha : Babe e nene ti jep zoti.. po ashtu dhe atdheun ta jep zoti ti nuk ke mundesi ti zgjedhesh... por se ku do te jetosh dhe si do te jetosh e zgjedh vete ... ( shprehja eshte babe e nene ti jep zoti , vjerre e vjer i zgjedh vete por une po e pershtas pak ...)

Per te tere rrefugjatet te cilet jane me nje kembe ketu dhe nje kembe ne shqiperi ju sugjeroj te shikoni nje film Italian nuk me kujtohet titulli, qe flet per disa ushtare italiane qe gjate luftes 2 boterore ngelen ne nje ishull grek, dhe nuk e dinin qe kish mbaruar lufta. Kur iken ne vendin e tyre u duken si emigrante dhe me pas u mblodhen ne greqi... atje ku jetuan shume vite,,, ku u pershtaten ...

DHe mos qendroni tere jeten rrefugjate( te pakten ne mendjet tuaja), jeni qytetare te ketij shteti pershtatuni dhe secili nga ju te jape kontributin e tij te tregoje se dhe ne jemi te zote packa se erdhem ketu jo me teper se 15 vite kaluar, dhe mos qendroni tere kohes me koken mbrapa... se do te gremiseni se nuk po dini ku po shkoni...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Sweet Tropojane Maska e Charmedgal
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    London, England
    Postime
    221
    ec te vdeksha driloni ...
    Jam Tropojane Dhe Krenare
    Po S'te Pelqeu Plas Syt
    Bjeri Kokes Per Mur
    As Qe Ma Ndjen Fare...!

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Ne angli jetoj dhe nuk me pelqen aspak!
    Koha ne rradhe te pare eshte sh...t dhe njerezit ne pergjithesi jane sh...t (jo te gjithe, ka qe jan shume te mire)
    Po nejse sa te nbarojme kete shkolle dhe te zhdukem, nuk e di ku por jo ne angli....
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Ca ke mi :P

Postuar mė parė nga Charmedgal
    ec te vdeksha driloni ...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Te jetosh ne Londer eshte nightmare se kam jetuar vete per 2-3 vjet, po ama te jetosh diku ku ka angleze 90%, te kesh mundesi per shkollim, te drejtat e njejta, pune sa te duash, leke apo Paund sa kurre ndonjehere vetem Anglia i ka, e dua kete vend se eshte i vetmi vend qe me dha ato mundesi qe as nuk i kisha pare ne enderr ne Shqiperi.
    Me merr malli per njerzit qe kam atje, po kam qene aq e lumtur kur kam fituar nenshtetesine sa thoja do jap shpi e te gjitha cfare kam atje vetem qe te jetoj ketu pergjithmone.
    Tani mendoj te blej nje shtepi tjeter ne Vlore sa per pushime dhe as qe me vete mendja te jetoj atje pergjithmone... mendimi im ky!

Nese do te besh diqka te mire e me vlere ne jeten tende ktu i ke te gjitha mundesite.
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

shef Maska e shefit
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Unitet Kingdom
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga Arlind
    te them te drejten nuk esht ndonje vend i keq shum por un se kom qef
    preferoj shum me shum te isha ne shqiperi por kushtet financiare etj nuk e bejn te mundur nje gje te till vetem per holiday kur shkoj ndonje her .

ju lutem jepni mendimin tuaj per Anglin
    Per mua si jetoj prej 8vitesh me familje ,,,,,,,,
    nukeshte shume problem sepse kam zene shume shok e shoqe shqiptare.
    dhe nuk e kam problem .
    sepse edhe dy here ne vit shkoj ne shqiperi dhe takoj shoqerine dhe te afermit.
    po te ishte per disa nuk do te shkoja dy here por por me shume shkoj per liden qe cmendem per ate vajze .....
    haj ja kalofshi mire .
    tung
    have a gud day everybady....................

Yes in Belgium Maska e two-head-eagle
    Anėtarėsuar
    15-12-2002
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    71
    Ju pershendes te gjitheve por ne veēanti Zhishipon lol

Une i kam dhene pershtypjet e mija persa i perket anglise por vetem desha qe tju pershendes edhe njehere dhe shpresoj qe se shpejti do vi tja u bej nje vizite.

Me rrespekt
    nga
    Ermali

i/e regjistruar Maska e petriti07
    Anėtarėsuar
    09-05-2003
    Vendndodhja
    angli
    Postime
    33
    Sa me bo ndo1 lek... se per gjona te tjera mos pyt mo......
    Krenar te jem shqiptar !

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nofka e cilit anetar iu pelqen me shume?
    Nga ABSOLUTE nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 14-01-2025, 11:47
  2. Cili qytet shqiptar ju pelqen ==>
    Nga BaNi! nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 231
    Postimi i Fundit: 17-01-2024, 11:43
  3. Cila ju pelqen ?
    Nga mitjuk nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 04-01-2024, 04:44
  4. Ju pelqen vajzave shoqeria me cuna?
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-04-2007, 06:38
  5. Si ta kuptosh se i pėlqen?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •