cuna dhe goca qe thoni qe zgjendet gje ne chat. Mbase "dashuri" nuk gjendet por ka gjera te tjera si one night stand ose just friends. keshtu qe ju qe thoni nuk gjendet e beni si ajo dhelpra qe i pa rrusht ne maj pemes dhe tha sjan pjekur akoma.
cuna dhe goca qe thoni qe zgjendet gje ne chat. Mbase "dashuri" nuk gjendet por ka gjera te tjera si one night stand ose just friends. keshtu qe ju qe thoni nuk gjendet e beni si ajo dhelpra qe i pa rrusht ne maj pemes dhe tha sjan pjekur akoma.
si cdo vend edhe ne chat edhe ne forum mund te gjesh persona qe te pelqejne ose jo_____ po te mendosh per dashurine JO e pamundur te pakten per ata qe vine ketu per kete qellim. rastesia pastaj ben te veten ____....
Une per vete nuk besoj fare ne dashurine e chatit, sepse eshte komplet e rreme . Nuk mund te quhet "Dashuri " kur 2 personat dashurues ndohen larg njeri tjeterit dhe skan qene ndonje here perballe njeri tjetrit .
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Asnjehere sepse......Ti neqofte se dashuron nje njeri ne chat ti ke dashuruar menyren e tij t ete shrehurit e jo ndonje gje tjeter...
Nuk e ke pare personin,se ke prekur,se ke ledhatuar...se kendjere after...pra ketu ska dashuri por mund te kete vetem ndonje terheqje seksuale e asgje me teper...
e pakta ky eshte mendimi im...se une i respektoj edhe mendime te tetjereve ndonese mundte jen kundra ketij timit
tung
Pershndetje..
Po mer po ka Dashuri ne chat edhe mire , kur te vjen nje mbas mua qe flet nick spo ja tregoj ajo besoj qe do shkruaj dhe tregon se si eshte Dashuria ne chat , dhee personin qe nuk e ke afer si i duket..
F P Vazhdon ti masnej ,
Gjith te mirat
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Po mendoj se dashuria lind dhe me anen e chatit dhe me duket se kjo teme ka permbajtje deri diku si tema qe a i besojme dashurise nepermjet internetit prandaj them qe e kemi dhen nje mendim aty dhe meqe e keni hap tjeter teme mendoj se po lind kjo dashuri..
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Edhe Une Jam I Mendimit Qe S Mund Te Biem Ne Dashuri Nepermjet Chati..Sepse Virtualiteti mbetet Virtualitet....Pa e Njohur Personin...s mund te biesh ne dashuri me te vetem nga menyra e te shprehurit...Edhe Pamje Fizike Ndikon Pak Ne Dashuri...
shum dakort me gesin. un banoj ne kanada.Postuar më parë nga Me^bind
spara ka shum kohe per te dale. shume muhabete behen me chat.
edhe me shoket e klases flas ne chat dhe jo ne tel - thjesht se keshtu behen gjerat ne CA.!![]()
John Gjata
Toronto, Canda - john_gjata@hotmail.com - (416) 244 7307
flasim njihemi dhe dashurohemi c'rendesi ka ne chat apo ne forum apo ne jet.
secili e zgjedh menyren e tij per te dashuruar.
reth e qark botes
:)
[/B]Po..besoj se ekziston por kjo dashuri behet edhe me e forte nese keta personat kane fatin te takohen nje dite....hajde urime per te dashuruarit qe jane larg e nje bashkim sa me et shpejte [B]
Krijoni Kontakt