pse e thashe gje ate une?? oops e futa dhe veten time ne kete mes
jo strawberry nuk dashurohet sepse ....... arsye personale![]()
pse e thashe gje ate une?? oops e futa dhe veten time ne kete mes
jo strawberry nuk dashurohet sepse ....... arsye personale![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Kam degjuar raste qe ka ndodhur dhe cifti ka vazhduar lidhjet, gjithashtu jan dashuruar dhe martuar.
Por ka pasur dhe shum raste qe kan menduar se jan bota e njeri tjetrit por kur ka ardhur koha te takohen jan zhgenjyer dhe keputur lidhjet fare.
Thjesht mendoj qe shum njerez mendojn se jan ne dashuri me dike ndermjet chat-it sepse kur flasin neper msn ose tel nuke kan personin perball dhe ai person nuk ja din te gjitha brenda atij tj.
Ngaqe jan larg dhe jo pran njeri tjerit e nuk shihen ndonjeher dhe flasin me lirshem per shum gjera e japin mendime njeri tj, por kur vjen puna te takohen gjerat jan shum ndryshe.
Qe mos te zhgenjehesh dhe lendohesh ne fund kur te takohesh nje dit them e ka vetem kujdesi ne fillim te njohjes. Ke kujdes se cfar muhabetesh marin pjes, se sa hapeni dhe shpreheni tek ai tj, ne ate moment mund mendosh se bere mir qe fole ne ate menyr por mbas disa kohe do pendohesh dhe deshirosh te kthesh shum gjera mbrapa.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Po dhe kjo ka ndodhur angel girl.
Me shume besoj varet nga situata ne situate, te gjith nuk perfundojne njesoj.
Anyways, thnx for the answer!![]()
....rules without rules.
Eshte e nenkuptushem strawberydallohet nga menyra se si shkruan
![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Une them se po, me ndodhi. Mendoja se e doja si shok por ndjenja mu kthye ne dashuri pak nga pak, as vete se di si ndodhi, me duket vetja si budallaqe ndonjehere kur mendoj, edhe shoqeve te mija i dikut absurde sepse e dine qe nuk eshte ne karakterin tim te bej gjera te tilla por ja qe me ndodhi.
Remember your yesterdays
Live your todays
Dream your tomorrows!
Eastbaby, c'fare shenje ishte qe e kapa kaq shpejt? Pastaj do kete qene fallso sepse me ke keqkuptuar![]()
....rules without rules.
dashuri ne chat? probabiliteti 0 ...e shumta qe shikon ti prej nje personi eshte nje foto elektronike (qe mund te mos jete edhe e tij/saj) pastaj ja komunikon ne menyre elektronike me ate...e ja te duket i/e mire, i/e sinqerte (brezi i sotem jane mjeshtra me fjalet) po "c'ti besh njerit qe tjeter eshte e tjeter hiqet"
hahahhaha ca temenice fare ! si jo kane ndodhur shume raste qe nepermjet chatit gocat gjejne princin e enderrave
![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
CHATIT I KAM HEQUR VIZEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Dhe u keshilloj te tjereve po te veprojne ashtu...!!
puc-puc Anisa
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º♥ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] ♥ °º¤ø,¸¸,ø¤º°º
x..GiMmI $lEk$ pApI gImMi $LeK$..x
!i! I ♥ $ i!i
Vetem chat NEVER! Sikur te takoheshe me personin....start hanging out on a regular basis...krion shoqeri...pastaj mbase dicka me shume, atehere po qe mundet.Postuar më parë nga strawberrygirl_
Dare To Be DIFFERENT!
..xX..24/7 365 Sarandiote..Xx..
Krijoni Kontakt