Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2004
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    12

T'ja shprehë ndjenjat e para femra një mashkulli?

ok forumista keni ndihmuar shume shpresoj te me ndihmoni dhe mua. Kam nje shoqe eshte 17 vjece ka 1vit e gjysme qe ka ardhur ne u.s.a.Pak kohe para se te vinte ketu ajo filloi te pelqente nje djale tre vjet me i madh se vetja.Edhe ky djali e pelqente kete cupken sepse ky ia kishte thene shoqes se saj.Kete vere ajo do te shkoje ne Shqiperi dhe do tia thoje se cfare ndjen dhe pastaj te vendosin se cfare do te bejne(mua me duket ca si kot).Ajo me pyet a do te ishte me mire sikur tia thonte se cfare ndiente??Ti them po kam frike se do te jete ajo qe do te mbetet me zemer te thyer ne fund, ti them jo kam frike se do ti mbetet mendje tek ai.Prandaj une nuk di ca ti them dhe kerkoj ndihmen tuaj.Por mos harroni djali eshte ne shqiperi dhe vajza ne amerike.

Me respekt Armela

Licking da lolly pop Maska e Korcare_lozonjare
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    ***EastSide***
    Postime
    341

Thumbs up

Un them qe meqe ai cuni e pelqente kete kjo ka nje mundesi te vogel me ate
    E mira eshte qe kjo ti thote po ne fakt kjo eshte shum larg atij dhe se di sa do funksjonoje ajo dashuri..
    Ta nxjere te verteten dhe pastaj do ndihet shum me mire se e kam provuar vete
    Ishalla ka fat!!
    100%SHQIPTARE
    I wrote ur name in the sky
    But the wind blew it away
    I wrote ur name in the sand
    But the waves washed it away
    I wrote ur name in my heart
    And 4ever it will stay

jonaider
    Anëtarësuar
    16-03-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    8

Arrow rrritu riniiiiiiiiiii

o keto gocat e sotme sa pa eksperience qe duken............Ne radhe te pare thuaji asaj shoqes tende qe te mendohet mire ,,,,pastaj ska pse ta marre ajo inisiativen per tja thene e pastaj ajo eshte e re dhe shyqyr zotit tani nuk mungojne mundesite per te njohur cuna te tjere dhe ndoshta me te mire dhe ndoshta me afer me te se largesia ndonjehere............nuk ka rol pozitv.........gjithsesi eshte ajo qe vendos....na mbani ne korrent te ngjarjes
    If one day you feel like crying call me.I don't promese to make you laugh but I'll cry with you////////////.......

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anëtarësuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Dashuria sduhet te ket pengesa, ata vertet qenkan larg njeri tjetrit, por nje dit ata mund ti afroi (zemra dhe dashuria) qe mund te ken per njeri tjetrin.
    LINDI EDHE "ANDREA"

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Cool

Larg syrit larg zemres
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Shume larg.... pastaj ja ta zeme e ka pelqyer njehere e nje kohe ai djali edhe kete. Po edhe cfare? Ehuuu ne sa njerez na vene syte ashtu vetem sa per sweet eye candy!!! PAstaj ka kaluar shume kohe... ndoshta ai ka ndonje tjeter tani? A kane mbajtur kontakt bashke ata te dy gjate kesaj kohe qe kane qene larg?

Po t'ja shprehe ndjenjat kjo e para, mos harroni se ndoshta atij djalit s'do t'i behej ndonje dem i madh nese lidheshin seriozisht e merrte green card per te vajtur ne Amerike. Biles edhe po t'ja shprehe ai, prape mund te kete interes tani qe kjo ka green card-en... keshtu qe eshte risky business.

Po te jete e mundur, do t'i thosha asaj shoqes qe t'i veje syri ne ndonje tjeter ketu ne Amerike ku po rri dhe vete ajo.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Mendimtari Maska e Telis
    Anëtarësuar
    31-03-2004
    Postime
    10
    Mendimi im eshte qe, kur kjo vajza te kthehet ne Shqiperi me pushime. Te shikoj gjendjen njehere se a e pelqen akoma apo jo ky djali dhe pastaj ti flet c'fare i ndjen zemra.

Une do deshiroja me gjithe zemer qe kjo vajza te lidheshte me kete djalin sepse qenka njelloj si historia ime dhe ajo iku ne U.s.a. Even more do doja qe c'do shqiptare kudo qofte te lidheshte me racen e saj.

Per komentin e mesiperm "Dy zemra i lidh dashuria dhe jo interesi".

I uroj fat te mbare

Per.. Telis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga angeldust
    Shume larg.... pastaj ja ta zeme e ka pelqyer njehere e nje kohe ai djali edhe kete. Po edhe cfare? Ehuuu ne sa njerez na vene syte ashtu vetem sa per sweet eye candy!!! PAstaj ka kaluar shume kohe... ndoshta ai ka ndonje tjeter tani? A kane mbajtur kontakt bashke ata te dy gjate kesaj kohe qe kane qene larg?

Po t'ja shprehe ndjenjat kjo e para, mos harroni se ndoshta atij djalit s'do t'i behej ndonje dem i madh nese lidheshin seriozisht e merrte green card per te vajtur ne Amerike. Biles edhe po t'ja shprehe ai, prape mund te kete interes tani qe kjo ka green card-en... keshtu qe eshte risky business.

.
    ke shume te djrejt angeldust... ka ca njerez qe sa i thua jeton ne amerike, puff jan te interesuar tek ty menjehere

po them kete gje sepse kam njojtur nje vajze qe kisha ne klase, 2-3 vjete me e madhe se mua, nuk shoqerohesha me te por nga njerzit e tjere dhe nga veprimet qe mbente ne klas pershembull flertonte me djemt qe ishin me te ri se ajo... kjo gje eshte e pa djrejte sepse ajo eshte e martuar, ca njerez thon qe ajo shkon me djem te tjere... gjeti nje viktim e martoj, dhe viktima e coj ne amerik tani ajo mund te bej ca te doj meqe nuk e do burrin or thjesht eshte nje nga ato vajzat qe s'duan to be loyal ose thjesht jane te liga and sluts

ok tani ti pergjigjem temes. Un per vete po te isha ne vendin e saj do harroja per ate djal. Keto jan arsyet:

1) je vetem 17 vjece, you don't have to rush
    2) jeton ne amerike dhe ai ne shqiperi
    3) vetem e pelqen ate djal... duhet ta dashurosh nje person para se te rezikosh dicka...
    4) ca do ndodhi?... mendo per te ardhmen... ca do flisni ne telefon ore minute duke arxhuar para, ose do mundohesh ta sjellesh ate ketu? apo do ti te shkosh te jetosh ne shqiperi (i doubt it)..

etje...

hope you make a wise decision
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 07-04-2004 më 13:39
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2004
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    12
    faleminderit per mendimet tuaja edhe une shpresoj qe ajo te vendosi ate qe i duket me e mira per veten e saj

^Elka^ Maska e korcarja_16
    Anëtarësuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    detroit-michigen
    Postime
    43
    nuk me duket gje e drejte nqs se femra ja shpreh ndjenjat nje mashkulli e para sikur nuk ka lezet
    leqe ne kohet qe jetojme ne femrat jane bere me keq se meshkujt
    When I First Saw You...
    I was Afraid To Meet You...
    When I First Met You...
    I was Afraid To Kiss You...
    When I First Kissed You...
    I was Afraid To Love You...
    But Now That I Love You...
    I'm Afraid To Lose You...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Ndjenjat që lindin ngadalë, rrojnë më gjatë???
    Nga elda në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 24-03-2005, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •