Cfare te ban me e pelqy Psikologjin midja?
Cfare te ban me e pelqy Psikologjin midja?
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Cilin liber ke lexuar? nese mund te pyes
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Tregohu pak me serioze ne pergjigje La_Lune. "Mendja" dhe personaliteti jot perfshihet ne ate qe ti quan deshtim apo psikopati keshtu qe duhet te tregosh kujdes kur jep nje opinion sa per te kaluar radhen qofte edhe ne fusha qe s'te pelqejne.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Te qenit moderator sdo te thote qe te therriti njeri te ngrihesh ne mesim
Dhe..Mendja e personaliteti im eshte shume e me shume se nje tog fjalesh ne kete forum..qe kur psikologet japin keshilla te tilla si me lart?You can do better than that LoL
Per te dhene nje pergjigje ty apo kujtdo tjeter nuk me duhen statuse virtuale.
Mendja dhe personaliteti jot mund te jete shumçka, por kjo nuk me intereson. Pergjigja jote ishte hiçgje.
Une i referohem temes kur te kthej nje pergjigje, e te shprehesh se psikologjia eshte deshtim apo nje vegel e psikopateve, me fal po kjo bie ndesh edhe me literaturen e dashurine tende, islamin.
Natyrisht, nqs do ishe shprehur thjesht qe nuk te pelqen, do te kisha anashkaluar.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Mos me bej te qesh me kete pergjigjen tende pls..se po mundohem te mbaj seriozitetin ne kete teme vetem per hatrin tend..
Mendon vertet se mund te studiosh jeten time shpirterore apo si?Do isha shume kurioze te dija se c'thote Islami rreth shpirtit sipas njohurive te tua...
Gjithsesi nuk nderroj mendje qe Psikologjia eshte ''shkence'' ne deshtim e siper.
lol..shkenca e shkencaveCfare eshte psikologjia ??????
Pak si pyetje koti, gjithsesi
Psikologjia
Seshte vetem shkence, por eshte shkenca e shkencave...
Bie fjala shkence...se per rezultate ka bere nje verre ne uje![]()
Kjo qe ke shprehur me lart eshte pergjigje evazive e dashur dhe i largohet gjithmone e me shume tematikes.
Nuk eshte qellimi jo vetem i imi por i askujt te studioj jeten shpirterore te ndonjerit, aq me teper tenden, per carita
Ajo qe une po mundohem te te shpjegoj, qe te qartesohesh, eshte se gjendja jote shpirterore, emocionale, njekohesisht ajo konjitive - bihejviorale lidhen ngushte me psikiken tende dhe kjo e fundit eshte pjese perberese e asaj qe ti quan deshtim.
Eshte kontradikte e ashper shume kjo, prandaj me vrau syte.
Gjithsesi, s'ja vlen te merremi me e lagu s'e lagu, tek e fundit mendimin tend e shprehe ti edhe pse i papranueshem nga une.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt