ok edspace edhe ardi flm per ndihem tuaj.
ok edspace edhe ardi flm per ndihem tuaj.
mua me ka filluar te me beje numra hopsteri edhe sme lidh me ne chat me thot
* Firewall: Error while talking to firewall
si me ja bo?
Plzz me nimoni.
shkarko hopster plusin(duhet paguash ose ti besh krak)dhe sdo kesh probleme
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
une smar vesh nga kto krak a me ndihmoni ju lutem.![]()
Kur porta 6667 eshte e bllokuar ne rrjetin e shkolles, kjo ben qe ju te mos lidheni dot fare me asnje irc server ne internet. Menyra me e thjeshte dhe me e sigurt per ta eleminuar kete problem, duke mos i lene shkas as adminit per te dyshuar qe ti po perdor mIRC, eshte lidhja me irc me nje proxy server qe lejon lidhje ne porten 80. Zakonisht kjo porte eshte gjithmone e hapur. Proxy te tilla ka plot ne internet.
Konfigurimin e proxy e ben tek opsionet e programit mirc.
Albo
"Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"
Sys admini tek ne ne shkolle i ben delete te gjithe .exe filave keshtu qe nuk kemi mundesi te perdorim mIRC.
Une per vete nuk di te nderroj .exe filat ne fila te cilat do te mund te perdoren ne menyre te njejte per te hyre ne chat.
A di dikush si behet konvertimi i ketyre fajllave?
Dmth,as sys admini te mos dyshoj ne perdorim te mIRC nga une edhe une te perfitoj nga i njejti rast.
Ju falemnderit
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Pershndetje
Kjo gje me ka ndodhe edhe mua nese don me hy ne Chat per mes mIRC mundesh me u lidh sepse Provaiderat po i ndalojn Portat 6667 sepse ne qe po merremi me Chat po i sellemi shum probelem..keshtu qe
/Server irc.Albasoul.com 6668
/Server Irc.??????.??? Porta Per pos 6667*
Edhe 100% qe ka me be.
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Pershendetje..
Edhe une kam kete program moti.. por Nje Reklam qe del ate spo mundem me heq.. Sdi as si me heq.. plz nqse di ndoj kush me ndihmoni.. sepse e kam pare qe eshte Program i mire...
Bye Bye.
Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 12-12-2004 më 10:16
Krijoni Kontakt