Close
Faqja 44 prej 48 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 473
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    shyqyr qe nuk je ber futbollist ti vjosa!!!!!!!
    vari leshte

Nome: Francesco
    Cognome: Totti.

NATO: SI.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Kam qene disa here te olimpiku i Romes,madheshtor.Me mungon Roma (kam jetuar 5 vjet aty ).Megjithate Dinamo ja kalon hahaaaa
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    shyqyr qe nuk je ber futbollist ti vjosa!!!!!!!
    Ore eshte nje femi i llastuar provokus ca te te them une sa e shikoj dua ta vras fare.Por mesa po shikoj une te Milani po vine te gjith ata qe urrej une(Ronaldo,Rivaldo,Becham,Ronaldinho) edhe ky me duket se do vije te Milani.

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    eshte ber si bregu i sorrave milani me duket hahahahahhahaha.

roma me vjen keq por gjithmone do jeni numri 2 ne itali te pakten sa te jemi ne gjalle.

forca INTER
    vari leshte

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anėtarėsuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91
    Harro man,qet sezon kena hy diqysh pa shpresa per titull n'fund u mundum dicka po dopt.Nejse sezoni qe vjen jena shum ma tfort shum ma t'pjekun edhe i kem mar Adriano edhe Simplicio,e tash mos me shit as 1 lojtar prej ekipes qe e patem perveq Julio Baptista edhe Doni ish kon super.

FORCA ROMA
    Qielli im

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Kam qene disa here te olimpiku i Romes,madheshtor.Me mungon Roma (kam jetuar 5 vjet aty ).Megjithate Dinamo ja kalon hahaaaa
    me pelqen fotoja jote qe ke ven tek profili
    gjerbesi me demir zykon krenohet

bravo
    vari leshte

03.10.2010

15:00 SSC Napoli 2-0 AS Roma
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

17.10.2010

15:00 AS Roma - Genoa CFC

http://www.sportishqiptar.com.al/wp-...09/12/toti.jpg Toti: Nėse jam unė problem, duhet tė ma thonė

Kapiteni i Romės i ka kėrkuar trajnerit Klaudio Ranieri tė jetė i qartė me tė
    Toti ėshtė nė qendėr tė polemikave pas zėvendėsimeve tė diskutueshme tė bėra nga Ranieri nė ndeshjen kundėr Napolit dhe nėpėrmjet rubrikės sė tij nė tė pėrditshmen “Corriere dello Sport” i ka dėrguar njė mesazh trajnerit tė tij qė duket mė shumė si njė sfidė: “Nėse ata qė kanė pushtetin pėr tė marrė vendimet mendojnė se unė jam kthyer nė njė problem pėr kėtė skuadėr kanė pėr detyrė tė ma thonė kėtė, nė mėnyrė qė unė tė mund tė marr vendimet e mia”.
    Kapiteni verdhekuq ka pėrsėritur: “Nuk dua tė jem njė pengesė, jam nė dispozicion tė plotė tė trajnerit”. Toti, mė pas, ka sqaruar edhe se “asnjė trajner nuk ka patur presione nga ana ime”. Klubi verdhekuq, pas humbjes nė Napoli, po kalon njė moment negativ. Suksesi kundėr Interit kishte rikthyer entuziazmin, por ndalesa nė “San Paolo” ka rikthyer kritikat, qė nuk kanė kursyer as kapitenin.
    “Ka patur disa gjėra qė nuk mė kanė pėlqyer, por reagimi im ka patur lidhje vetėm me faktin se nuk kam qenė aq vendimtar sa duhet pėr tė ndihmuar skuadrėn tė fitojė dhe nuk ka qenė nė asnjė moment njė mungesė respekti ndaj klubit”, ka nėnvizuar Toti. Numri 10 i Romės i ka hedhur poshtė zėrat qė thonė se atij i pėlqen tė komandojė dhe tė ndikojė nė zgjedhjet e trajnerit dhe tė klubit. “Kam dėgjuar tė thonė se te Roma komandon Toti.
    Tė komandosh do tė thotė tė thėrrasėsh lojtarė tė rėndėsishėm pėr t’i bindur tė luajnė me Romėn dhe tė pėrmirėsohen nė aspektin teknik?, - ka pyetur Toti. - Apo tė komandosh do tė thotė tė mbrosh njė shok skuadre nė vėshtirėsi, siē kam bėrė me Donin? Apo tė mbrosh tifozėt? Kjo do tė thotė tė komandosh? Jo, qėndrimi im ka qenė ai i njė kapiteni dhe ndoshta disa herė mė ėshtė dashur tė ndėrhyj pėr tė mbrojtur Romėn sepse tė tjerė nuk e kanė bėrė ndoshta pėr tė ruajtur veten e tyre dhe sepse ndoshta janė viktima tė kompromiseve qė mund tė kenė bėrė”.
    Thumbimi i fundit ka qenė pėr ata qė sot e konsiderojnė njė lojtar tė “mbaruar”: “Nė muajin gusht, tė njėjtėt persona sipas tė cilėve sot nuk mund tė luaj mė i kanė kėrkuar Prandelit tė mė rikthejė nė kombėtare. Jam i sigurt se do tė rigjejmė bashkė, siē kemi bėrė nė tė kaluarėn, zgjidhjen mė tė mirė pėr tė dalė nga kriza. Nuk do t’i lejoja kurrė vetes tė vihesha nė njė pozicion mė tė privilegjuar nė krahasim me shokėt e tjerė tė skuadrės”, ka pėrfunduar shkrimi i Totit.
    Vieri rishfaqet nė stėrvitje me Lacion
    Surprizė me rifillimin e stėrvitjes nė shtėpinė e Lacios. Dje ishte i pranishėm njė ish- i madh, Kristian Vieri i shoqėruar nga miku i tij Broki. Ish-bomberi e la futbollin e luajtur thuajse njė vit mė parė. Pikėrisht me Lacion Bobo ka fituar njė Kupė KUpash, duke shėnuar ndėr tė tjera nė finale kundėr Majorkės. Pėr momentin ėshtė vetėm njė mėnyrė pėr tė mbajtur veten nė formė, por kush e di nėse Edi Reja tė mos mendohet pak… Vieri u fut nė fushėn e stėrvitjes me uniformėn stėrvitore bardhekaltėr, duke qenė pjesė e skuadrės gjatė gjithė stėrvitjes sė Rejės.
    Okaka: E ardhmja ime ėshtė larg Romės
    “Nėse do tė mė jepet mundėsia do tė largohem. Besoj se e ardhmja ime nuk ėshtė te Roma, nuk jam dakord me faktin qė kam qėndruar jashtė skuadrės pėr dy sezone me radhė”. Stefano Okaka ka kėrkuar mė shumė vėmendje, dhe nga Borgesiana, vendi ku ėshtė grumbulluar me kombėtaren Under 21 tė Italisė, i ka bėrė tė qarta qėllimet e tij pėr tė ardhmen, e cila ka shumė mundėsi tė jetė larg Romės. “Nuk ėshtė e lehtė pėr njė lojtar tė ri tė gjejė hapėsira. Nėse gjatė fazės pėrgatitore paraqitesh mirė dhe mė pas blihen lojtarė tė tjerė…”, ka thėnė ai.

Faqja 44 prej 48 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisė!
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francės!
    Nga Juventini nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e Anglise!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 12:14
  5. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •