Bukur fare Maz!
Bukur fare Maz!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Vallaj mor Drilon te ishin gjithe cunat shqiptare si puna jote no problem at all. Por e ke parasysh vet se si jane.
I am just a simple girl in a simple town!
Po me vendos ne pozit te keqe!
Muahh!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Drilon ke shume te drejte per mentalitetin qe kane prinderit shqipetar, por une desha te permendja qe personalisht besoj se jam si te gjithe djemte shqipetar dhe gjithashtu besoj se te gjithe ju ketu duhet te keni te njejtim mendim.
Djemte shqipetar jane jashtezakonisht te matur gentile te respektushem dhe shume te ekuilibruar dhe vecanerish ne sjelljet e tyre ndaj femrave, te mos flasim nga ana e paraqitjes se me thene te drejten i marrim te gjite ne qafe, apo jo cuna? por gjithatshtu cdo pyll ka derrat e vet.
sa per vajzat shqipetare, sic ka thene dhe populli o shqipetare o hic fare :0
Postuar mė parė nga Kumbe
Drilon ke shume te drejte per mentalitetin qe kane prinderit shqipetar, por une desha te permendja qe personalisht besoj se jam si te gjithe djemte shqipetar dhe gjithashtu besoj se te gjithe ju ketu duhet te keni te njejtim mendim.
Djemte shqipetar jane jashtezakonisht te matur gentile te respektushem dhe shume te ekuilibruar dhe vecanerish ne sjelljet e tyre ndaj femrave, te mos flasim nga ana e paraqitjes se me thene te drejten i marrim te gjite ne qafe, apo jo cuna? por gjithatshtu cdo pyll ka derrat e vet.
sa per vajzat shqipetare, sic ka thene dhe populli o shqipetare o hic fare :0
Sa publicitet u bejn vetes kta djemt shqiptar mor aman. Po dhe ne te mira jemi apo jo????Ske cna thu.
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
ska nevoje per publicitet, mjalte e kaluar mjaltit, ate qe e kemi e kemi, dhe kuptohet jemi shume modeste gjithashtu
ja shiko anglezet ti pune pune pune dhe kaq, aty ju rrin mendja, kontinentalet psh si italianet jane pune pune pune por ama dhe pak qef kurse ne shqipot jemi qef qef qef por dhe pak pushim ama
kot qe nuk erdhet dje ne disko o njerez, ishte shume bukur
kush ka deshire te vije tek Canada bar ne convent garden sot, behet bukur?
Postuar mė parė nga Kumbe
ska nevoje per publicitet, mjalte e kaluar mjaltit, ate qe e kemi e kemi, dhe kuptohet jemi shume modeste gjithashtu
ja shiko anglezet ti pune pune pune dhe kaq, aty ju rrin mendja, kontinentalet psh si italianet jane pune pune pune por ama dhe pak qef kurse ne shqipot jemi qef qef qef por dhe pak pushim ama
kot qe nuk erdhet dje ne disko o njerez, ishte shume bukur
kush ka deshire te vije tek Canada bar ne convent garden sot, behet bukur?
Ti qeke vertet qef o kumbe djali. me pelqen kjo gje te kam zili
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
kur je ne Rome bej si romaket thote populli, jemi ne Londer eshte e premte dhe Londinezet i ke te gjithe ne pub pas pune dhe vecanerisht keta koleget e mi. punohet deri ne ora 4:30 dhe pastaj argetohet njeriu. a po vjen?
Sic jane dhe ne shume vende te tjera te botes shqiptar, gjinden dhe ne Uk. Me kete rast dua ti pershendes te gjithe shqiptaret e UK. Suksese dhe me letra ato qe si kane, une personalisht kam 6-7 vjet ne Angli dhe jam pa asnje lloj pergjigjje. Shpresoj te tjeret se kane kete fat. Ketu homofisi luan me ne bingo, ti fitoj kush ti fitoj u pa fati jon. Me duket vetja ne nje shqiperi te dyte ku nuk mund te leviz nga shteti. Me gjitheate shpresat te len te jetosh.
Me rrespekt Eagles from Birmingham.
Pershendetje Eagles!
Do zoti vjen dita qe ti dhe te gjithe bashkatdhetaret e tjere te marrin ndonje pergjigje pozitive!
Driloni nga Londra!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt