Ne fundvitin 2002 une organizova nje takim me forumistat e Londres erdhen vetem shtate veta.
Uroj qe ne kete takim te vine me shume.
Urime organizatoreve. Na kaloni ndonje email me te dhenat e takimit dhe vendin.
Shijaksi
Ne fundvitin 2002 une organizova nje takim me forumistat e Londres erdhen vetem shtate veta.
Uroj qe ne kete takim te vine me shume.
Urime organizatoreve. Na kaloni ndonje email me te dhenat e takimit dhe vendin.
Shijaksi
Do te jete dicka Shume e Mire!!
Mirdita
A ndryshon rinia shqiptare e US me ate europiane ?
Besoj se jo, pasi pak a shume qe te gjith kemi te njohur ne Amerik,shume nga ata bashkmoshataret tane por besoj se jemi ne( Eurepianet) qe duam te jemi ndryshe.
Te theme te drejten se kemi fajin ne shqiptaret por e ka kontinenti ku jetojme qe edhe ne shekullin e njezet e nje meret akoma me ndarje tokash. (hahaha........)
Me falni se kame dale pak nga tema por eshte gje shume e bukure qe gjith komuniteti yne ne UK te takohet e te organizoj dicka argetuse.
Sa per te evituar problemet e pa parashikuara si<<Kunjat e Sherret>>besoj se do te jet me mire qe te frenojme pak veten e te mendohemi per cdo gje qe themi e bejme.
Por sic eshte shkruar edhe me larte Disa s'munden kete te premte (nder ta jame edhe une) e ndoshta disa te tjere e kane te veshtire qe te dalin naten.
Do te doja te sygjeroja qe te leme edhe pake hapesir mendimi edhe per foruministet e tjer pasi duhet ta pranojme njeri-tjetrin sic jemi.
Urime te gjithve S.M
Pune pune nat e dite te fitojme pakez drit.
Hej Ervisa vit i pare jam dhe une lol por universitet e ndryshme bejne lende te ndryshme. Une p.sh bej:
Introduction to financial accounting alan sangster book
Introduction to Mangement Accounting
Quantitative Methods and Statistics per Business (ky eshte the highest group in matematike por po te bej kete this year kam chance to do Management Science vitin tjeter
Organizational Behaviour
Business Law
Business Information Systems
Business Environment
Spanish
Ne cfare universiteti studion ti lol
Te uroj Fat dhe ishalla me first class degree
I am just a simple girl in a simple town!
Une studioj ne Bournemouth University, por paskam me pak lende se ty! Nejse te Uroj ta marresh Honours Degree dhe suksese!
P.S Po ne cilin universitet je?
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Une studioj ne Londer ne Kingston University nje nder me
te miret per business!
Good Luck
contabilitet dege per qef profesion i nderuar, kam cunin e xhajes qe studion accounting atje besoj se duhet ta njohesh,
kur me permend keto provimiet me kujtohen provimen e mija para ca vitesh, ne cfare viti je ti?
vetem mbaj ment balance sheet & profit and loss account ha ha ha)
po deshe ndihme na trego![]()
nje gje desha te bej te qarte kush do vi sot ne Motion???
Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
Alta nuk e di cfare seksi je, mos me keqkupto ke shume te drejt per cfare ke thene me lart, kupohet qe ne jemi akoma ne ate metalitet qe kemi qene dikur, jo te gjith por dua te them nje pjes e mire e familjeve Shqiptare.
Di shume goca Shqiptare qe prinderit i lene te shkojne ne pube me shoqeri angelze perfshi dhe cuna anglez brenda ne shoqeri, por me Shqiptar nuk i lejone! Kjo eshte nje gje komplet gabim nga ana e atyre si prinder fillimisht, se asgje me teper por percarjen ne gjeneratat e reja po bejne.
Duan te shmangen sa me shume nga Shqiptaret. Pse valle? Valle harruan qe jo shume vite me par ishim si nje familje e kompletuar, ku te gjitha hallet problemet i ndashim bashke. Ku njerzit nuk kishin me shume se 2-3 pal pantallona te vishin dhe cdo person ishte i barabart!
Sa per gocat qe degjojne prinderit e tyre te mos Shoqerohen me Shqiptare qoft te c`do krahine Shqiptare eshte nje gabim i madh, dhe nje pjes dobike e mendjes se ti nuk Shkon te besh muabet me nje fshatar Shqiptar por me zezakun shkon e ben.
Valle eshte me i mire ai miku..?
Ne jemi vet si popull qe nuk duam njeri tjeterin pik muabeti.
P.S Me fjalet e mija nuk dua te shpreh ndonje ofendim rracial ose te krijoj ndonje fyrje tek ndonjenjeri! Thjesht dhash mendimim tim si antar i forumit.
Driloni....
Driloni ke shum te drjt,ta mbeshtesh mazi. Ka prinder vertet qe jan ashtu. Do te degjosh 1 te fort para 2 vitesh me thot mami,te keqen mamit mos mu ngataro me nonje se ke shkollen,sidomos me shqiptar. Pastaj tha anglezet jan te mir apo jo?? Jo i thash un ti do qe te kem anglez qe dun sex qe 1st date kurse shqiptaret te respektojn me teper,te pakten kte mendim kam. lv ya x
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Kush eshte cuni i xhajes tat me kumbe?
Se nuk njof ndonje ketu shqiptar te pakten.
Krijoni Kontakt