Gezuar ditelindjen byrazerit tend!
Shnet!
Gezuar ditelindjen byrazerit tend!
Shnet!
Jam JETUS jo TREGUS!.
tu rriste ndera miku hallall. ne dasem, te pifshim doline e te hengshim dasmenapo je i martuar me duket
![]()
nice one
sapo fola me byrazerin, dhe u thote te gjitheve flm per urimin
Po lale i martuar jam, dhe ajo shkruan ketu!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Hej kumbe se doje te dije se per cfare i kisha exams:
Studioj ne universitet per accounting e finance dhe provimet i kam as follows:
Me daten 26 which is monday kam Qma which stands for Quantitative Methods and Statistics for Business
Me 28 which is weds kam Management for Accounting
Me 30 which is Frid kam Financial Accounting.
Faleminderit per urimin "te lumte dora e vogel e yll me xixa" por tani jemi ne nje nivel qe duhet te marrim Honours if u know what i mean.
Shpresoj te jesh e kenaqur me informacioni qe te dhashe.
Per informacione te me teperta mund te telefononi Kingston University if not ring me on: 0208 5477 7738
I am just a simple girl in a simple town!
TO ANSWER THE QUESTION
and also to be honest dmth jemi/kemi shume pak shqiptare ketu ne londer qe nuk jane/jemi te krisur ose qe done te tallen dhe te rrihen me njeri tjetrin......dhe dikush qe prejton te shahet thjesht i jep nje "SKIP" kesaj me kupton mua drejt? Shumica tjeter jane me negative dhe kane frike policine....Sa per reference mua nuk ma ndjen fare se jan British Citizen (I hope u dont miss understand me!) dhe vij e nuk e kam problem kete te fundit....po ajo e ngaterresave me han icik mua...jo se nuk duroj dot por nuk me pelqen qe te tjeret ta prishin mbremjen.....again I hope U dont missunderstand me.... DUHET TE KESH PAK "FUN" SIGURISHT /GJE NATYRALE.... Por te kontrolluar .....Duhet ta kuptojme se nuk jemi si rinia ne Amerike....shkurt e shqip vellacko nuk kemi arritur AKOMA civilizimin e tyre/tolerimin e tyre/mentalitetin dhe situaten e tyre.....BUT WE ARE GETTING THERE shumica e gocave ketu jane me zakone dhe babai i mbyt nese shkon ne party aqmeshune kur ai e di se jane shqiptare te gjithe qe ajo nuk i njeh...se sikur te ishin angleze/te huaj ai do ishte me i qete...kaq te mire jemi...nejse shpresoj ta mos e kem tepruar.....
Ps Nuk mendoj se organizimi do ishte i veshtire pasi te gjithe mund ti paguajme nga £10 dhe me £3000 max mund te marresh me qera nje kat te tere ne nje bar me USHQIM...E di kete sepse kusheriri im u martua ketu....Fundja ka restaurante shqiptare sa te duash ketu shume te mire biles... GOOD LUCK.....
ELECTROPHILIC ADDITION INVOLVES BROMINE AND ETHENE!
Vdeksha un per ty rusho!!!!!!!!!!!!! Tani mbarova koleghin. He pra mesoj a jo???? Vdiqa qe vdekshinm gjith zyshatPostuar mė parė nga Kumbe
akoma ketu ju, ore punoni a studioni apo vetem llogje e muhabet ku e kam ate MAZ sot sic duket qenka e zene
sa per te premten, a e lejme neser me mire te ikim ne Motion sepse per pak sa nuk horrova me ka vellai ditelindjen neser behet 24 keshtu qe do te iki ne motion. kushdo me ardhur eshte more than welcome sic thone
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Hej Englander ne cilin vit je?
Edhe une per accounting dhe finance jam, por ne vit te pare
n.q.s se je ne vit te pare paskemi lendet ndryshe. Une kam: Introduction to accounting, Quantitative decision technique, Prfessional Studies, Economics, Organisation theory and behaviour dhe me se fundi Legal Relationship
Besoj se je ne vit te dyte, megjithate te uroj suksese ne provime!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Alta nuk e di cfare seksi je, mos me keqkupto ke shume te drejt per cfare ke thene me lart, kupohet qe ne jemi akoma ne ate metalitet qe kemi qene dikur, jo te gjith por dua te them nje pjes e mire e familjeve Shqiptare.
Di shume goca Shqiptare qe prinderit i lene te shkojne ne pube me shoqeri angelze perfshi dhe cuna anglez brenda ne shoqeri, por me Shqiptar nuk i lejone! Kjo eshte nje gje komplet gabim nga ana e atyre si prinder fillimisht, se asgje me teper por percarjen ne gjeneratat e reja po bejne.
Duan te shmangen sa me shume nga Shqiptaret. Pse valle? Valle harruan qe jo shume vite me par ishim si nje familje e kompletuar, ku te gjitha hallet problemet i ndashim bashke. Ku njerzit nuk kishin me shume se 2-3 pal pantallona te vishin dhe cdo person ishte i barabart!
Sa per gocat qe degjojne prinderit e tyre te mos Shoqerohen me Shqiptare qoft te c`do krahine Shqiptare eshte nje gabim i madh, dhe nje pjes dobike e mendjes se ti nuk Shkon te besh muabet me nje fshatar Shqiptar por me zezakun shkon e ben.
Valle eshte me i mire ai miku..?
Ne jemi vet si popull qe nuk duam njeri tjeterin pik muabeti.
P.S Me fjalet e mija nuk dua te shpreh ndonje ofendim rracial ose te krijoj ndonje fyrje tek ndonjenjeri! Thjesht dhash mendimim tim si antar i forumit.
Driloni....
Jam JETUS jo TREGUS!.
Naten e Mire!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt