Englandershh se do na i besh gocat e forumit xheloze
Jo per ndonje gje po i kam inat se hidhen nga kati 4 keto, mire qe hidhen por nuk na lene ndonje leter dashurie hic
![]()
Englandershh se do na i besh gocat e forumit xheloze
Jo per ndonje gje po i kam inat se hidhen nga kati 4 keto, mire qe hidhen por nuk na lene ndonje leter dashurie hic
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
hah hahahaha
E bukur fare n.q.s e ke fjalen per keto qe jane ne USA se mos hidhen nga liberty statue
I am just a simple girl in a simple town!
Neise e dine keto qe jam i martuar une kshuqe shpresat i kan 0 fatkeqsisht!![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mirmbrema te gjithve.
Kumbe perse se le per ndo nje dite tjeter , keshtu qe edhe ata qe skane mundesi per te pemten kane mundesi qe te planifikojne pasi jo te gjithe kane mundesi te vine me nje njoftim kaqe te shkurter kohore.
Pune pune nat e dite te fitojme pakez drit.
Kur e hapa temen une nuk thashe qe te ndodhte ne kohe kaq te shkurter por ne near future te pakten si p.sh ne summer, spring apo ku ta di une.
Une nuk vi dot ne friday se kam nja tre exams next week.
Paci fat you te tjeret and ishalla ja kaloni gez.....
Englander mos u merzit se nuk po iken njeri jo! Une jam ne pune, keshtuqe....
Jam JETUS jo TREGUS!.
Pa mua dhe pa ty ata me mire mos te shkojne fare nuk e dine what they are missing!
akoma ketu ju, ore punoni a studioni apo vetem llogje e muhabet ku e kam ate MAZ sot sic duket qenka e zene
sa per te premten, a e lejme neser me mire te ikim ne Motion sepse per pak sa nuk horrova me ka vellai ditelindjen neser behet 24 keshtu qe do te iki ne motion. kushdo me ardhur eshte more than welcome sic thone
Faleminderit Kumbe dhe me pamundesine e ardhjes ti urojme
Gezuar Ditelindjen vellackos,dhe 100 te tjera.
flm shume englander, idea mjafton, ndonjehere tjeter takohemi.
dhe suksese me provimet, ishalla me "te lumte dora e vogel dhe yll me xixa".
cfare provimesh, kot pyes, per kurjozitet?
Krijoni Kontakt