Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Duke shperndare TRAKTE Maska e DEBATIKU
    Anėtarėsuar
    12-08-2002
    Vendndodhja
    po ju ku jetoni?
    Postime
    221

Ushtari dhe cobani

nje ushtar dezerton nga ushtria dhe iken por duke ikur humbet ne pyll.Mbas dy ditesh gjen nje coban dhe i thote "vdiqa per buke"mire i thote cobani te jap une po pastaj do me mbash me muhabet se kam 1 muaj qe skam pare njeri me sy.
    ushtaria problem po shtro te hame
    cobani:ha ushtar q** nenen
    Ushtari :shtro coban q** nenen
    cobani:ha ushtar q** nenen
    ushtari:shtro coban q** nenen
    cobani:ike ushtar se me Q** nenen
    You can waste a whole lifetime
    trying to be
    what you thing is expected of you
    but you'll never be free.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Po ky ushtari, doli nga mali ne qytet...pasi kishte mbush mire e mire zorren, i hypi ke q per femer...

Ne nji nga ato shpite e para te fshatit, nje plake e kputur fare zbriti shkallet me nje thes plehrash ne dore qe ta hidhte ne kazan...mirpo thesi ishte i rende e plaka s'kish takat. Provo heren e pare...heren e dyte....heren e trete i mblodhi forcat mire e e ngriti thesin, po nga vrruli qe kishte marre u fut edhe vete der ne mes ne kazan. Jep e merr plaka s'po dilte dot...
    E shef ushtari..e ashtu i sharrume si ishte, ia hypi plakes pa nji pa dy....
    Del e bija plakes n dritare e tu pa ket skene uleret "Puuu t'raft pika pervert i qelbet...si nuk te vjen zor!"

I kthe ushtari "zor te te vij ty qe e ke hedhe ne plehra...kjo perdoret akoma!"
    Summertime baby!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Ne ushtri: Nje vit siē vijne ushtaret e rinje u be ndarja e te gjithave gjerave materiale, pece per kembet, rrobat, kapele, gavetat, armet dhe visheket bashke me to u dhane ushtareve dhe nje leter te formatit 10x10 cm. Nje ushtar qe e mbante veten me te zgjuar ne rreshte pyet komandantin: o komandante po kete letren ēe kemi ? Ehe thote komandanti kete e keni per te fshire ****** per gjithe vitin. Ushtari filloji te qesh dhe i thote si ka mundesi te fshihet ***** me nje cope te tille letre ? Kete ta shpjegoj une i thote komandanti. Palose letren ne dy pjese, Po i thote ushtari e palosa, palose dhe nje here, po e bera. Tani hape i thote komandanti !!! Ushtari e hapi dhe sheh nje vrime ne mes te letres. Aty i thote komandanti fut gishtin dhe keshtu do e fshish ****** nje vit qe je ne ushtri.
    Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Ora dy e nates bie kambana e alarmit ne kazerme dhe te gjithe ushtaret te veshur crrugullt ngrihen si te pataksur e rreshtohen ne rresht .....
    Oficeri me nje fytyre te ngryset i shikon me rradhe dhe fillon e uleret me te madhe , ndyresira me ju nuk mbrohet vendi , mezi ngriheni sikur jeni gra etj etj etj ..
    Ndalon te ushtari i pare e i thote :
    Ti ushtar cne kaq i crregullt po flije apo cfare po beje, te vertetn me trego se do te fus te dhoma e erret?
    ushatari - Ja oficer kaq kohe pa pare femer .. . edhe isha me Mozen deri tani...
    Oficeri i habitur vazhdon me tjetrin - po ti ku ishe ti i thote qe ske kohe as te mberthesh kemishen ?
    Ushtari 2 - Ja dhe une ofeicer kisha kohe pa ... dhe vajta njehere me Mozen ....
    Oficeri shqyen syte nga habie kur degjoin qe deri te ushtari i parafundit kishin qene te gjithe me mozen ate nate ...

i habitur pyet me ironi ushtarin e fundit qe ishte dhe me i urti e me lumadhi nga te gjithe - Mos me thuaj qe edhe ti ke qene me Mozen pikerisht ne diten e sotme ore? -
    Jo i pergjigjet ushtari- UNE JAM MOZA
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Ne degen ushtarake jane mbledhur gjithe rekrutet e rinj qe dyshohen per probleme me shikimin dhe qe nuk duhet te cohen ushtar.
    Oficeri per te vertetuar nese ishin vertet te verbuar i rreshton te gjithe dhe u nxjerr nga nje femer perpara e cila ishte lakuriq..
    asnjeri nuk regon ndaj femres lakuriq pervec njerit prej rekruteve , te cilit iu ngrit menjehere miku ...

Oficeri i afrohet e i thote:
    Dmth ti nuk shikoje nga syte apo jo?
    Rekruti:
    Po te betohem qe une jam qorr.
    Oficeri- Mire dakort po ai miku jot ketu poshte sikur nuk e mendon ashtu se qenka ngritur perpjete ...
    Rekruti - Cme duhet me ate mua oficer, Jam thirrur une ushtar jo ai
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Ej NIL mos trego ngjarje te verteta te lutem se na e bene mishin **** ****.
    Njeherte nje ushtar sa morri rrogewn e pare vajti me vrap per te nje shtepi publike per te q*re dhe i thote pronares se Bordellos me jep njeren shpejto se jam me leje e me duhet te iki shpejt. Mire i thote ajo dhe i jep nje te shemtuar. Ushtari sulet perpara ne dhome dhe i thote asaj qe kishte perpara se e ke nje here ? Ehe i thote ku*va nuk e kam ashtu une e kam me te fut e me te nxjerr. Si eshte kjo pyet ushtari ? nje napolon kur e fut deri ne fund dhe nje napolon per ta nxjerr. Ok i thote ushtari e kuptova por nuk kam kohe te bej lodra fjalesh .Ia hipen siper mikes e ia ndez nje te q*** qe nuke kishte pare ndonjehere mikja. Ne nej pike ai ndalon, ajo i thote ēpate Ohhhhhhhh me mbaruan leket pergjigjet ushtari.
    Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt

Ulerime Maska e Jola
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Sh. te bukra , barcaleta me shije
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

Tema tė Ngjashme

1. Ushtari i Epshit
    Nga Kryeplaku nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2007, 19:06
  2. Ai, ushtari, dhe teknologjia
    Nga nitROSHI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 19:47
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-07-2004, 05:32
  4. Ushtari I Mire Shvejk
    Nga wittstar nė forumin Humor shqiptar
    Postimi i Fundit: 09-07-2004, 10:53
  5. Ushtari vetėvritet me tre plumba
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-12-2002, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •