ohhhhh harrova dedikimin tek lista ime une. faleminderit qe ma kujtove leandra![]()
ohhhhh harrova dedikimin tek lista ime une. faleminderit qe ma kujtove leandra![]()
1-Besimi te njeri-tjetri
2-Komunikimi
3-Dashuria mes njeri-tjetrit(kjo eshte me e rendesishmja ne fakt)
4-Sinqeriteti
Pershendetje![]()
Une ve sinqeritetin ne rradhe te pare sepse eshte nje nga virtytet qe nxjerr ne pah "dobesite" qe mund te kete dikush ne karakter. Gjithashtu besimi te njeri tjetri eshte i domosdoshem. Ne pergjithesi varet se sa perputhen karakteret me njeri tjetrin.
Ezekiel 25-17.
Edhe respekti eshte nje nga pikat kryesore per nje lidhje !!!
Pajtohem plotesisht me thenien e siperme.Postuar më parë nga Julius
Une ve sinqeritetin ne rradhe te pare sepse eshte nje nga virtytet qe nxjerr ne pah "dobesite" qe mund te kete dikush ne karakter. Gjithashtu besimi te njeri tjetri eshte i domosdoshem. Ne pergjithesi varet se sa perputhen karakteret me njeri tjetrin.
Besimi mund te te vrase ose te te lere te lire... kshu ka thene nje Njeri i urte njeher e nje kohe...
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Lidhjen zakonisht e mbajne dhe e forcojne ato qellimet qe ti hyre ne kete gje dhe nqse keto qellime sishin te mira dhe lidhja sdo jete, por nje lidhje te mire do ta karakterizonte, besimi, sinqeriteti dhe toleranca.
Le ti harrojme kishat xhamiat
dhe maskarenjte qe ka qeveria,
se ai qe eshte burre
dhe s'ka per te vdek kurre,
eshte ai qe i ben
lavdi vendit te tij.
Nuk ,kam c'fare te shtoj pasi jane permendur te gjitha me siper.Vecse une jam ne kerkim te njerezve qe mbartin vertete keto vyrtyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS Lorushe c'e mire te solli ne keto ane ,mos ke rene ne hall?lol
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Kolomb te uroj te gjesh nje person me te tera keto virtyte ..
P.s Thash te provoj dhe une nga keto anonime :P
Kur nje marredhenie mbillet nga ndjenja e fuqishme , leshon rrenjet nga llogjika e shendoshe dhe ujitet nga sinqeriteti , nuk ka hall e demran te mos lulezoje e forte dhe e bukur .... gjithmone
Kete me lart e thone ca njerez te urte , kurse nese do me pyesnit mua pikerisht ne keto momente , do pergjigjesha pa u menduar dy here : -- Sexi i shendoshe --![]()
Krijoni Kontakt