Hej miq vrisni mendjen...
ceshte me e rendesishme per ju ne nje lidhje?Une vleresoj me shume sinqeritetin dhe harmonin ne kete lidhje.Ju?
Hej miq vrisni mendjen...
ceshte me e rendesishme per ju ne nje lidhje?Une vleresoj me shume sinqeritetin dhe harmonin ne kete lidhje.Ju?
Edhe un mendoj te njejten gje me ty lori
por do shtoja dhe Kontakti
se nje fjal e urt thot aq me larg syrit q me larg zemres![]()
Tropojan Virus
Karakteret dhe sinqeriteti,sjellin,HARMONINË,pra ,një lidhje të qëndrushme.
Për lidhjen IDEALE....mos u lodhni. Ajo nuk eksiston .
o lorushe edhe une ashtu mendoje nje lidhje te jete e qendrushme duhet te kete sinqeritet por edhe besim.
![]()
Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......
Sinqeriteti,besimi,dhe respekti....mendoj se me e rendsishmja eshte respekti.
Po nuk respektove deshirat e njeri tjetrit ne lidhje nuk ka kuptim te qendrosh me ate person.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
kuptohet, besimi, sinqeriteti, respekti harmonia ne mardhenie jane shume te rendesishme, por une mendej se sic kane thene mocmit"a healthy sex life its the secret to an everlasting relationship"
ja provojeni dhe me tregoni)
Lorushe,
duke u bashkuar me cfare te tjeret vleresuan do shtoja dhe rendesine qe i kushtohet te ardhmes. Dmth harro cfare ti apo ai la pas....ushqe te ardhmen!
Jepi rendesi vetem harmonise. Sa me shume te qeshesh aq me e shendetshme do jete lidhja. Iluzionet dhe llafet jane budallalleqe qe te cojne hapa pas.
Pershendetje!
Dhe une mendoj se e rendesishme ne nje lidhje jane sinqeriteti, besimi reciprok dhe nje ndjenje e thelle e forte dhe e vertete.
Te tjerat vine si rrjedhoje e faktoreve te mesiperm..
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
sinqeriteti
harmonia
komunikimi
dashuri e paster reciproke
besimi tek partneri
-Mirekutpimi( qe kane ato per gjerat dhe jeten)
-harmonia (mes dy partnerve)
-dedikimi (ndaj lidhjes qe ke me ate person)
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Krijoni Kontakt