E di o Elektra e di po nejse un e thash ate qe ti provokoja femnat lal edhe te me shanin pak se e kam qef kur i ngacmoj femnat un hahahahahahahahahahahahahaha ika hajt ciao
E di o Elektra e di po nejse un e thash ate qe ti provokoja femnat lal edhe te me shanin pak se e kam qef kur i ngacmoj femnat un hahahahahahahahahahahahahaha ika hajt ciao
Ua
Ēfare flet more Bledi pse si e duam ne femrat kaq inat na paske ti neve more?
Pastaj thua qe po te kisha une suksesin tend...
Ēfare do te benit ju meshkujt pa qene ne femrat more![]()
O Elda me vjen keq lal po un kam shum qef ti ngas pak njerezit edhe nuk eshte aspak e vertet qe un i urrej femrat perkundrazi un i adhuroj sepse e kan zemren e mir edhe jan te bukura shum po ka edhe ca qe eshte me mir ti varesh me llap :P nejse ika hajt ciao shnet e pare te gjitheve.
Elda kissss te faqa me qe u keqkuptove :P
ok Bledi
E dija qe nuk ishte ashtu sepse dukesh aq i mire e i pafajshem.
kiss
bye bye
O goca_me_tekA e di si eshte puna. Ajo fotografi aty eshte bere para dy vjetesh kurse ajo qe une perdor gjithmone si maske timen eshte bere para nja tre muajsh. Si thua ti tani jam dobesuar apo jam shendoshur. Mgjth ja ku po ta coj dhe nje foto tjeter edhe kjo e vjeter eshte po nejse shikohem pak me mire aty mendoj....
You are hot zemer. Me shkruaj mcuka2584@yahoo.com.Manjola
erushi si spilt je po ama the atho gotha thenka thume thume e mile lolmbaje folt
o primavera flm shume rrusho po mos jam pak si shume i vogel une per ty mi. Pastaj ku me le ajo tjetra mua...... (jo qe une dua jo, po edhe ajo ska faj apo jo).
O shanoni e di mi e di ce e kam thi thpilt una ate po pel ta majt folt ash ce dithkutohet the tham ku te mbytem una pastaj
Rrofsh per komplimentin qe mi bone goces, dhe shuuuum shuuum flm se je me te vertete shume e mire..... (si beb i ogel)
erushhhhhhhi
sna dole gje ene ti ehe.....
ate femren se dalloj dot se este foto e erret
po te bje nje pytje una tyja
pse gjithmon na ke dal me femra ne foto eeee?
pres pergjigje
kiss
...ndoshta sot...
...ndoshta nje dite ....
...ndoshta nje dite... te bukur.... me diell....
Krijoni Kontakt