Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e krokodili_73
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Postime
    382
    shume gabim bregu, nuk duhet ne asnje menyre ti japesh ryshfet policit shqiptar. Polici nese ka probleme me pagen ti drejtohet organeve perkatese, te nderroj profesio a te beje greve. Bakshishi eshte krimbi qe gerryen ndergjegjien e kujdo, predispozicion t ekorrupsioni e kriminaliteti. So nese do ti besh atdheut nje sherbim heres tjeter, mos jep bakshish. Nese te kap ndjenja per te dhurur dicka, ke llogari bankare per policat e vrare, per femijet jetime. Keshtu duuhen bere gjerat, ju me turqizma.
    Ta
    kroksi

i/e regjistruar Maska e bregu26
    Anëtarësuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Munih, Gjermani
    Postime
    136
    Te pershendes kroko!

Me sa me duket mua, me ke keqkuptuar fare.
    Nuk e thash se jam ai, qe vullnetarisht jap diqka, dhe besom, aq i pasur nuk jam te hudh para, dhe nese do kisha mundesi nuk do ipja fare gje.
    Po ata zotrinje e zotit, nuk po te pyesin shume a do a sdo. Kur nje polic fillon te me torturoj, si psh. heren e fundit, ku polici drejt me thote, deshiron te paguash shtetin per kaq lek, (nuk me kujtohet shuma se hera e fundit ishte para 4 viteve) apo deshiron te me paguash nje kafe, atehere me vije keq nese behem egoist dhe zgjedhe ate qe eshte me e mire per mua.
    Un vetem thash se i kuptoi, dhe se nuk i kan kushtet si duhet, andaj marrin kso iniciativa.
    Kur fatkeqsisht nje shtet nuk eshte stabil, qe nga politikanet ( qe disa nga ta jane korrupt) atehere te lutem mos prit, qe nje polic i thjeshte rrugore, te mos jete korrupt.
    Si do veproje ti ne situate time te lutem?
    Ose kur isha ne port ne Durres, doganieri me thoshte, do qendrosh nje dite ketu deri sa te vish ne radhe, te pasosh, apo t´mi japesh mua 20 DM dhe un ta kruyej kete pune per gjysme ore!
    Si do te veproje te lutem.
    Un nuk jam ne gjendje ta nderroj sistemin, dhe beso se ne fillim e kam provuar, qe te bej ankese tek zyrtaret (aty te porti) po beso se me kan hudhur nga zyrja.
    Shnetin juve
    Bregu
    isha, erdha dhe do te jem!!!

i/e regjistruar Maska e krokodili_73
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Postime
    382
    ke te drejte bregu, e veshtire eshte po ama po te ishte e lehte, sdo kishte vende te botes se trete, do ishin te gjitha amerike.
    Une e kam ndare mendjen, nese do bijane nje pozite te tille, do ja bej hallall nja ca euro per te bler nje aparat incizues e drejt e ke fiksi, te pakten keshtu do e kiksha ndergjegjien e qete.
    Megjithate mendimi im eshte se duhet zgjedhur rruga e se drejtes.
    Ta
    Kroksi

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •