OLTI VETEM NJE GJE TE THEM SIDOQETEJETE MOS E TRADHTO ASNJEHERE VETEN TENDE...
OLTI VETEM NJE GJE TE THEM SIDOQETEJETE MOS E TRADHTO ASNJEHERE VETEN TENDE...
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
Devijimet seksuale jane te paragjykueshme dhe kujt i ndodhin, i vuan dhimbshem...
Por une do ti keshilloja nismetarit te temes te ndjekti tendecat dhe instiktet e tij.
Ato jane te natyrshme dhe tu kundervihesh sben gje tjeter vec stimulon te lindin komplekse te tjera anesore te pamenduara me pare...
Mundohu te jesh vetja...
![]()
E rendesishme per njeriun dhe shoqerine... liria e plote e shpalosjes se natyres njerezore ne drejtime te shumta dhe te perkunderta.
Ma merr mendja se nuk eshte nje shaka, duhet guxim i madh per te postuar nje teme te tille personale. te pergezoj per guximin olti22.
nese do me lejoje te jepja mendimin tim: kur lexova shkrimin tend me shkrepi nje ide: Pse nuk provon te rrish disa kohe pa kontakt sksual, pa seks, ne fakt mundohu qe ta heqesh mendjen nga seksi fare, te shkeputesh fare nga cdo gje seksuale, provo per ca kohe te mposhtesh cdo mendim per seksin si edhe cdo terheqje me meshkujt, bej ca lufte me veten, nje jave-dy nje, muaj provoje deri sa te ndodh dicka.
Mbase ne gjume do marresh me shume pergjigje ose do ndoshe ndonje mrekulli dhe do clirohesh nga kjo ngarkese.
Mendimi im jo-profesional (nuk marr shume vesh nga keto gjera por jam i hapur!) eshte se je teper vone per te qene homoseksual 22 vjec apo jo? Kjo mund te jete vetem nje ngarkese.-uroj.
Olti
ti kerkon nje keshille , une po te jap nje urdher:
MOS U MASTURBO.
Masturbimi eshte kerkimi i kenaqesise pa partner,dhe mungesa e partneres krijon ne menyre te pavullnetshme ne trurin e nje cuni idene se kenaqesia arrihet edhe pa partneren,gje qe indirekt ben nje hap drejt homoseksualizmit.
Vije veten ne prove,rri nje muaj pa" u vetengacmuar" dhe shih ndryshimin.
Komplekset seksuale jane me te rrezikshmet,ndaj mos provo ta shuash ndjenjen qe te mundon duke eksperimentuar me ndjenjat dhe mendimet e tua.Ik bej seks me ndonje k...rve rrugesh.Te pakten ,ne ate rast do te jesh me i liruar menderisht dhe nuk do te mundojn e100 mendime se ne fund te fundit me nje kurve po shkon dhe nuk ka asgje me teper se loje gjenitalesh.
P.S
Te pergjigjet qe te kane postuar , te drejta apo te gabuara,ne pjesen me te madhe ka dashamiresi,por mos e hap nje teme te tille ne ndonje vend tjeter mund te perfundoje keq...
Sidoqofte, zhidhja me e mire e ketij problemi eshte zgjedhja jote.
ciao plako!
...niente che amassi di piu'...
njatjeta te dashur forumtha !
nese eshte ne pyetje edhe mendimi im per homoseksualitetin,une ne faqen Temat shoqerore kam postuar nje teme te ketille qe titullohet "SEKSUALIZMI TEK NE ..." . atje mund te lexoni gjithcka ne lidhje me kete e posacerish per kete qe eshte orientimi seksual.do te gjeni dhe shum fakte qe japin fakte dhe deshi se njeriu nuk mund te zgjedh orientimin e tij seksual dhe per ate ajo gje duhet te pranohet ashtu sic eshte.per kete mund te lexoni ate teme dhe do te kuptoni se me te vertet homoseksualiteti eshte nje gje e pandryshueshme dhe do te kuptoni se nuk ka asgje te keqe ketu.
-------------
poashtu do te beja nje pyetje per ju te gjith qe te jepni mendimin tuaj :
Homoseksualet e paster )ata qe jane vetem homo,pra ata qe kane mardhenie vetem me te njejten gjini) thone se jam i lumtur qe jam homo,po juve (ponese jeni Heteroseksual) a keni thene ndonjeher "jam i lumtur qe jam Heteroseksual !" ???
-Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...
kete teme mund ta gjeni me sakt ne: http://www.forumishqiptar.com/showth...8&goto=newpost
-Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...
kisha nje permiresim tek postimi 44 nevend te seksualizmi tek,ne realitet eshte HOMOSEKSUALIZMI TEK NE...
me pelqen shume se ti e urren te qenurit homoseksual kjo do te ndihmoje qe te mos jesh i tille mundohu ta shtosh urretjen per kete ves shume te keq.
Ata qe urrejne dicka, e urrejne sepse i kujton dicka tek vetja e tyre, dicka qe nuk i pelqen. Pra, ata qe urrejne homoseksualet, d.m.th. kane patur nje eksperience ose ndjenja per ate seksin e tyre
Hmm... lojra/eksperimente kur ishin te vegjel? LoL! Apo...
Secili ka imagjinaten e tyre![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Olti un do te thoja qe ti ti je ne nji periudhe qe ndoshta do te eksperimentosh dhe kjo esht e kuptushme..mosha esht e tille,por mendoj qe me teper ti je i terhequr qe te zbulosh dhe te eksperiencosh me seksin tat ( mashkull).
Per mendimin tim bej cfar ti mendon se te pelqen ne ate moment dhe mos u ndiko nga mendimet negative qe disa njerez mund te ken per homoseksualitetin.Homoseksualiteti nuk esht semundje,esht vetem nji deshire seksuale qe ndosh tek disa njerez.
Nuk esht orientimi seksual qe ben karakterin e nji njeriu(cfar bejm ne ne dhomen e gjumit esht biznesi i secilit).Kushdo qe mendon se te qenit gay esht gabim ,mendoj se esht mbrapa botes ,duke menduar qe ne jemi ne vitin 2003 dhe numri i gay people esht duke u shtuar dhe biles martesa e dy njerzve homoseksual esht duke u miratuar ne disa vende te botes.
Un kam shum shok qe jan homoseksual(gay) dhe disa nga ata jan njerzit me fantastik qe kam njoftur ne jeten time.
Ti jepi dhe pak koh vetes dhe do ta kuptosh se cfar ti vertet pelqen.
me respekt nga california
Krijoni Kontakt