Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 113
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Homoseksualiteti e ka nje origjine dhe perderisa eshte evident eshte mire te japim mendimin tone pa i gjykuar ata qe ndihen te tille. Per Oltin mendoj se vlejne shume disa seanca psikoterapie. Provoje Olti, ndoshta funksionon!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

alvi
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga Anton
    Hej

NUK ESHTE ABSOLUTISHT E VERTETE!

ABSOLUTISHT!

Te nderuar une nuk e di se ne cfare viti jetoni, por sot eshte data 07.07.2002.

Homoseksualiteti nuk eshte semundje.

I tmerrshem ky mashtrim.

O Anton, homoseksualiteti osh si puna e te degjuarit vetem nga nje vesh, ose te parit nga nje sy, ose foot fetishet, ose S&M, oe pedofilia etj. Ndonese e lindur, prap semundje eshte. Nuk do me thuash qe nuk eshte. Semundja eshte per te ardhur keq, si c'do semundje tjeter.
    Olti, ti o daje boj si te te doje ***** ty(no pun intended)
    Po tu dha mundesia sdhe po te jesh i forte nga ana mendore, mos i hyj asaj rruge, se vetem probleme do kesh ne jete. Po qe se te ndihmon te behesh interesant me vajzat, vazhdo e boj si te dush ti, po nigjo, ato rruge jane te rrezikshme dhe pa kthim, sidomos ne se je Shqiptar, per arsye qe i dime te gjithe.
    Dhe dicka tjeter. Biseksualet nuk ekzistojne. Ato jane pjella te imagjinates. Po qe se te pelqen penisi, ti o daje je Torre. Se mund ti fusesh ti here pas here dhe kai femer per variacion, ti prap se prap gay je.
    Megjithate, ti mjaft qe te jesh Olti rob per s'mari dhe jo Olti gay. Pra i pari eshte Olti dhe jo preferenca e tij seksuale. Se ca bo ti ne dhomen tende te gjumit s'ka nevoje ta reklamaosh por as te te vije turp.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2002
    Postime
    5
    me vjen keq per mendimet e disave prej jush qe ne vend qe te me japin nje mendim per te me ndihmuar,me trajtojne si te isha gay.e kam thene edhe me siper dhe po e theksoj prap se nuk jam homoseksual dhe nuk do e lejoj veten te behem i tille.(do prefereoja me mire vdekjen se sa te behem gay)une kam kerkuar ndihme ketu pasi eshte i vetmi vend ku und mund te them ato qe ndjej.faleminderit per mirkuptimin.me respekt olti

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Anen teorike ia le ne dore Antonit, se e di qe do te te jape mendim te bazuar, nuk ia ha qeni shkopin ne fushen e tij me sa kam pare. Praktikisht, pa vene doren mbi plage, thote populli, nuk dihen ca gjera. Varet se ku ndodhesh ti dhe sa i lire je "te eksperimentosh" siē thone disa, apo sic do te te thoja une, t'i besh qejfin vetes deri sa ta kerkon shpirti. Nqs i ke mundesite, shif nje here rreth e rrotull dhe provo te ndjekesh ate fijen brenda teje qe eshte e terhequr nga meshkujt; pa vajtur me ndonje paramendim te asnje lloji vec, as me tendencen qe ta besh qe te te shpifet, shko thjesht me mendje te paster se kjo qe po provon eshte dicka e re. Nqs te terheq, shkoji deri ne fund. Nqs s'te terheq, merr nje here fryme thelle, sikur sapo dole nga nje film i shpifur qe e le pergjysem. Te gjithe ne e dime kur na terheq dikush (seksualisht) qe nga nje prekje mollezash te njeri tjetrit. Prape po e perseris, vetem mos e ndiq ate fijen e uruar me tendencen per ta keputur, se nga pervoja (edhe e atyre qe te rekomandojne kete gje) ato gjera qe i bejme tabł ne jete, na ndjekin pas e nuk na lene te jetojme kurre te qete.

Pra sic thote dhe Erin, duaje Oltin per ate qe eshte, dhe ndiqe nga pas me mendjen e paster te nje femije; ti nuk e di ku po shkon, ti nuk e di se cfare do gjesh...

alvi
    i/e ftuar
    Olti, vllai tem, ti je ai qe je. Mos te te degjoj me te flasesh te tilla budalliqe,ku te permendesh vdekjen etj.
    Mundohe te jetosh e te jesh i lumtur me seksualitetin tend. Olti ne rradhe te pare. Sado te te keshillojme apo shajme apo lavderojme ne, ne fund te fundit, ti je ai qe do jetosh jeten tende.
    Jeta e Oltit i perket Oltit. Do te vije nje dite, kur do ta kuptosh se kjo jete eshte shume e shkurter per tu preolupuar me te tilla ceshtje. Gezoje jeten dhe mbushe sa me shume me njerez te mire dhe qe ti do zemra. Ne se jane meshkuj apo femra, kjo per mendimin tim eshte dytesore.
    Gezohu Olt se je vetem 17, ke nji jete te tere perpara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    14
    O lal Olto mos e rruj tocin vllai se s je gay te kishe qene s do kishe prit 4 vjet(thua qe e ke vene re qe 17 vjec)qe te beje ate experimentin e famshem sic thote Henri,ato te tuat s jane vece insinuata dhe dyshime,po le te dale nje burre-burre ketu qe si ka shku kurre ne mendje ndonje fraksion te shkruter kohor te qenurit gay,te pakten mua me ka ndodhur,te dyshoj nese jam gay dhe jo nje here te vetme,por s kane qne vecse "lajthitje"(te themi)i i paske vdekje fare homseksualet lali,dhe kam frike se e gjithe kjo pershtirosje per ta thelle thelle te ka ngjallur nje lloje frike te perhershme se mos behesh nje dite i tille.Thu qe po rri me shoket e tu me te rritur sepse ndaj atyre s ndien terheqeje,o lal meshkujt o te terheqin o s te terheqin,po te ishte keshtu te thashe dhe me larte gjate ketyre 4 vjetve do kish bere ndonje gje vaki.Ti kam pershtypjen une do jesh nga keta meshkujt supersensitve qe s“bien gjasme ne dashuri(duke menduar se keshtu mbrohen).Pastaj mos me thuaj qe s te ka pelqyer ato heret qe e ke bere me femrat?!qe si ke dashuru kjo eshte tjeter gje.Mos e rruj lal ti je gay aq sa c jemi te gjithe nga nje minute a 10 ne vit.
    Edhe merru me sport qe te shfryhesh se na u ca trapi ne kete jete qe jena duke e kompliku vete me shume se c duhet sikur mos mjaftonte aq sa really eshte.
    Jepi fort ne ato gjerat me te endesishme te jetes tende lali sexi ate muhabet ka 30 sek muhabet eshte,lol.
    te perqafoj fort dhe hic mo s e rruj(jam vajze mos ki merak
    Pacim dhe be good with ur brain mos e torturo kot!!!
    O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    14
    se me duket i dhashe shume me 30 sek ,nejse statistikat s kane qene asnjehere ma best,lol.
    Mos harro sportin!!
    O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene

i/e regjistruar Maska e ermali
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    irlande e jugut
    Postime
    6
    Me vjen shume keq Olti qe ke nje fat te tille, gjithkush te kupton se kjo nuk eshte zgjedhja jote, por fatekeqesia jote, prandaj une do te te kshilloja qe ta jetosh jeten tende ashtu sic ta ka falur Zoti, dhe e dyta atyre qe kritikojne do te doja tju thoja se secili prej nesh mund te kishte fatin e Oltit, prandoj jepni kurajo atij sadopak, mbi te gjitha edhe ai eshte njeri, dhe njeriu nuk respektohet per hire te seksit........

*KOSOVARE* Maska e Arjeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2002
    Vendndodhja
    Danimarke
    Postime
    184
    Edhe mua me vjen shum keq qe e keqkuptoni fatin e Oltiti ne kete menyre ai ka kerkuar ndihme nga ju,sepse forumi eshte vendi me i mire per te qe ti shpalos ndjenjat e ti dhe qe te diskuton me anetar te tjere jeten e ti. Ai ka rene ne kete pozit e ju secili ne vete ngrehni koken dhe i jepni keshilla per qejfi,sikur ju jeni ata qe mundoheni te ja ndryshoni jeten ti? ai eshte i vetdijshem per jeten e ti por ne keto momente si duket eshte i hamendur dhe nuk di se ne cilen rruge te vazhdoj,edhe une jam kunder hommoseksualitetit dhe nuk dua ta mohoj kete por ne kete rast ai kerkon ndihme nga ju, edhe nese nuk mundeni mi ndihmu se paku mundohuni pak me sa keni mundesi e jo secili qe vjen ketu ta tregoj burrerin e ti se qka nuk eshte ne rregull dhe e palejuar?

Pershendetje Kosovarja....Arjeta!
    [size=0.5]Sometimes friends
    cause You pain & happiness
    they come & go
    but one thing 4 sure
    they Love & miss you,
    believe me I am 1
    of them......!!![/size]

i/e regjistruar Maska e Steve
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    61
    O Olto me vjen keq per ndjejnen qe ti ke... ndigjo e vetmja gje eshte qe ti mund te kesh mungese stimuli ndaj nje femre, qe te rigjenerosh kte stimul kerko te lexosh kamasutra.......
    Shqiponja

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  2. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •