Keni bindje te djathta apo te majta politike?ju lutem mos krahasoni spektrin e majte apo te djathte politik me ate shqiptar, iu cili eshte kryekeput i gabuar.
Te djathta
Te majta
Indiferente
Keni bindje te djathta apo te majta politike?ju lutem mos krahasoni spektrin e majte apo te djathte politik me ate shqiptar, iu cili eshte kryekeput i gabuar.
e djatht
ps: pse dy tema?
Une jam shqiptar dhe mbaj me Shqiperine. Nese nje i majte apo i djathte ve nje tulle ,apo ngul nje gozhde diku ne Shqiperi, ka bekimin tim .Kur fitoi demokracia ne 93` isha i djathte.Ne 97` u bera i majte.Tani jane prape i djathte.
Lexova dje ne shtyp se qeveria kishte shkarkuar Aurel Plasarin. Me ymer ishalla. Pune me te mire nuk mund te benin.
------------------------->
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
--------------sx
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
Per mua nuk ka shume rendesi nese je i majte apo o djathe.E rendesishme eshte qe partia ne pushtet te kryej rolin e saj! Nuk ma mer mendja se popullit i intereson shume partia apo raprezentantet e saj, por politikat qe ato perfaqsojn dhe arritjet e objektivave te percaktuara!
Megjithate jam i mendimit qe nje partie i duhet lene koha dhe besimi qe te arrihet te vlersohet!
I majt ...deri sa ti zbresi Mushkes Doktor Nastradini!!
e krejzittt.. deri sa te jetoj vet lol
une jam me ate parti qe eshte me veten e vet se pari, se ketu s'po merret vesh mor njerez se c'po ndodh, ketu eshte bere corap vatan,
hik anej, hajde ktej, rri n'vend, na hutun fare.![]()
po te hapte forumi ndonje parti do isha me forumin.
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
I pavarur, pa parti![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
Krijoni Kontakt