Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 165

Tema: Igli Tare

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako

Po te kujtoj golin qe i ka rras Rraklli Gjermanise, mrena ne Gjermani. Fituan Gjermont 2-1. E ma men? Hajde goool hajdeee.
    eh kush se ma men ate gol ,,nga gjysma e fushes , e la (kepken) duke u kacavirr si hardhuce per te kap topin !!!

Sa per taren sdu me komentu se sja vle , IDENTIK si arben minga i tirones ,,vetem se MINGA kur gjunte ishte halla roberto carlos te cate rrjeten ,,ndersa ky palla mire me kom qe osht bloze ,,po as me koke nuk di me bo gol .....

nejse nejse hajt shnet

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    O Titi mė duket se ka qenė Kann portjer dhe jo Kepke....

Biles nqs mbaj mend mirė duhet te ketė qenė fillimi i karrierės se Kannit me Gjermanine....(Kombėtaren)

Unė gjithmonė e kam pas mbajt mend sikur ka qenė Kann-i ai qė hengri golin...

Nejse....
    .........................

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Ju merruni me lojen e Iglit, se une kam me c'te merrem....

Vertet kerkova per foto, po jo si ajo 2-3 postime me lart. Ehhhh s'e keni pare ndonjehere dal vivo....keshtu afer fare, pa ta shihnit dhe ju si do ishit marrosur pas tij! lol
    kuqe igli duket si version i gjate dhe i varfer i eminemit me nje uperbody te nje somalezi dhe me kemb si trungje, ne komplet disproporcion

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

Il gol di Bellucci su rigore e l'autorete di Colucci su tiro di Maccarone sanciscono il pareggio, ma il Siena sfiora il 2-1

BOLOGNA, 13 marzo 2005 - Uno striscione in curva recita: "Senza Tare non so sTare". A un certo punto dl secondo tempo, perņ, Mazzone si alza e urla all'albanese: "Se continui cosģ non ti faccio pił giocare". L'albanese aveva appena perso una palla a metą campo rilanciando il contropiede del Siena. Era la seconda volta, e la prima era stata fatale: da lģ era nata l'azione di Cozza, il tiro-cross di Maccarone, il pasticcio-autogol di Colucci. Tare, perņ, si era anche procurato il rigore che aveva portato in vantaggio il Bologna, dopo un primo tempo da protagonista.
    E Tare č anche il simbolo di questo Bologna di Mazzone: giocatore di "quarta fascia", č diventato un idolo della curva rossoblł a suon di gol e grazie alla fiducia del tecnico. E grazie anche alla perenne emergenza in cui si muove la squadra, che ha perso a lungo gli attaccanti titolari Cipriani e Meghni. Da questo punto di vista, la partita di ieri porta segnali positivi, come il rientro in campo dopo lunghe assenze di Cipriani e Giunti, primi della schiera di infortunati sulla via del recupero.
    Nel frattempo al Bologna sono cresciuti giovani importanti come Loviso e soprattutto, per quel che si č visto oggi, Capuano, ottimo contro Flo e compagnia sulle palle alte, come del resto Gamberini, che perņ a Bologna č considerato gią un veterano. A lungo la difesa rossoblł ha ingabbiato il Siena, difendendosi con ordine e concedendo pochissimo, in particolare nel primo tempo.
    Poi perņ, da un minuto all'altro, complice il retropassaggio sciagurato di Tare, č crollato tutto e la squadra č andata in difficoltą. Merito anche del ritorno del Siena, sbilanciato in avanti dai cambi di De Canio ma capace di schiacciare il Bologna nella sua metą campo. L'autogol di Colucci premiava i toscani, che poi legittimavano il pareggio e persino recriminavano per una punizione di Cozza salvata sulla linea da Nervo.
    Il pareggio mantiene immutate le situazioni delle due squadre. Tranquillo il Bologna, lontano dalla zona calda, pericolante il Siena, che perņ puņ consolarsi con le cadute di Brescia e Parma. La strada per la salvezza č ancora lunga: importante, anche in questo senso, il rientro di Mignani, precettato per un k.o. dell'ultimo minuto di Cirillo. Il difensore era fuori da inizio stagione. Del Siena č capitano, dei tifosi idolo: ieri ha dimostrato di essere importante, con una prestazione di ottimo livello. Tornerą utile e De Canio, allenatore che anche ieri a dimostrato di saper cambiare ben in corsa, saprą come impiegarlo.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Igli ndeshjen me Sienen e luajti me grip 38 temperatura e antiinfiamatore te ngulur nepermjet gjilperes.

Eshte gjiganti i Bolonjes, vetem shtrembaniket e kane inat.
    Ignore List: Den Bossi

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    kuqe igli duket si version i gjate dhe i varfer i eminemit me nje uperbody te nje somalezi dhe me kemb si trungje, ne komplet disproporcion
    nuk e dija qe je i tille qe meshkujt i shifke per bukuri.edhe pse ketu flisnin per iglin si futbollist.Une ekam pare iglin edhe ne sfilaten e bluzave te bolonjes ne fillim te vitit qe u zgjodhen futbollistet me te pashem dhe me trup me te mire,por si vura rendesi ne ate aspekt shikoj vetem femrat.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Igli Tare, shuhet pista Palermo

Afrimi i njė sulmuesi polak ka shuar pėrfundimisht pėr Igli Taren mundėsinė e kalimit te ekipi i Palermos. Mbas dėmtimit tė sulmuesit brazilian, Amauri, drejtuesit e skuadrės siēiliane, qė ndodhen nė vendin e tretė tė Serisė A, kishin menduar edhe pėr sulmuesit shqiptarė, Erjon Bogdani dhe Igli Tare. Mbas kalimit tė Bogdanit te Kievo nė kėmbė kishte mbetur ende tratativa pėr kalimin e kapitenit kuqezi te skuadra e Palermos. Por lėvizja e djeshme e drejtuesve tė Palermos i ka mbyllur Tares kalimin e tij te kjo skuadėr. Kėshtu pėr shtatlartin kuqezi mbetet ende nė kėmbė njė kalim i tij te Xhenoa, dhe duke parė marrėdhėniet jo shumė tė mira me Lacion, nė takimin e sė dielės nuk ishte grumbulluar ndaj Sienės, kalimi duket mė shumė i mundshėm.
    My silence doesn't mean I am gone!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje Te Gjitheve.......

NE Rradhe Te Pare Te Falenderoj Ty Qerim Qe Ke Hapur Kete Teme Dhe Flm Per Respektin Qe Ke Ndaj Iglit.........une Jam Kushurira E Pare E Tij Dhe Me Behet Qejfi Qe Ka Plot Njerez Qe E Duan Duke Ja Vleresuar Meritat ......

Edhe Une Megjithese Jam Femer Jam E Pasionuar Mbas Futbollit.....mund Tju Them Qe Jam Rritur Me Te Dhe Qe I Vogel Ishte I Afte Te Rrinte Me Ore Te Tera Duke Mbajtur Topin Siper Kokes....

Po Igli Tare Eshte Nje Futbollist Shume I Mire Me Koke....po Cdo Lojtar Ka Talente Te Vecanta Apo Jo?
    Ju Falenderoj Te Gjithe Juve Qe E Respektoni......
    Igli Nuk Eshte Vetem Nje Futbollist I Shkelqyer .....eshte Nje Patriot I Flakte I Cili Ne Cdo Rast Uljeje Figure Dhe Dinjiteti Te Shqiptarit Ne Itali Dhe Neper Bote...eshte Munduar Ta Ngreje Kete Dinjitet Me Patriotizmin Me Te Madh......
    Igli Eshte Nje Nga Personat Per Te Cilet Mund Te Krenohemi Qe Jemi Te Te Njejtit Komb..

Flm Edhe Nje Here

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Shqiptari: Kam polemika me teknikun. Lotito mė mban te Lacio

Tare tani del hapur: Trajneri Rosi s'mė do

Dikur e mohonte njė konflikt me trajnerin e tij, ndonėse nė median italiane qarkullonin zėra qė nė nėntor se Igli Tare ka probleme personale me Delio Rosin, ndaj nuk aktivizohet.

Situata ka arritur kulmin nė ndeshjen e javės sė kaluar kundėr Sienės, ku ai pėrfundoi nė tribunė dhe kaq ka mjaftuar qė lojtari tė flasė pa dorashka, pėrsa i pėrket marrėdhėnieve tė tij me teknikun e Lacios. "Nė ndeshjen e fundit nuk isha as nė stol, por pėrfundova nė tribunė. Mendoj se kjo situatė ėshtė produkt i polemikave qė unė kam patur me trajnerin Delio Rosi", ka thėnė kapiteni i Kombėtares kuqezi pėr "Vizion Plus". Ftohja mes tyre e ka zanafillėn qė nė muajin nėntor, ku trajneri i vuri nė dukje se biondi ishte zgjedhje e katėrt pėr tė. Nė ndeshjen kundėr Sienės, sulmuesi nuk ishte pjesė e 18-tėshes sė pankinės, ēka e ka ndėrlikuar edhe mė shumė situatėn e tij te Lacio. Megjithatė ai ka pėrsėritur edhe njėherė se nuk do tė largohet nga klubi bardhekaltėr. "Kam patur disa oferta vėrtet joshėse nga skuadra tė tjera tė Serisė A, por unė nuk do tė largohem nga Lacio - ka thėnė Tare. Ishte vetė presidenti i klubit, Klaudio Lotito, ai qė mė bėri tė qėndroja. Ai kėmbėngul qė unė tė qėndroj nė kėtė skuadėr dhe pėrfundimisht kam vendosur tė mos lėviz". Bomberi ka edhe njė vit e gjysmė kontratė me bardhekaltėrit. Ai nėnshkroi pėr kėtė skuadėr, nė verėn e vitit 2005, njė kontratė trevjeēare, prej sė cilės fiton rreth 550 mijė euro nė sezon. Lojtari ka edhe njė vit e gjysmė kontratė me klubin bardhekaltėr.

Ofertat

Ēelja e merkatos nė fillim tė janarit u shoqėrua me njė vorbull hipotezash pėr tratativa nga mė tė ndryshmet, ku nuk u la jashtė as Igli Tare. Madje ky i fundit pėr disa ditė rresht u pėrmend nė median italiane si pasardhėsi i Amaurit tek Palermo. Tani qė vrulli i fillimit ka rėnė disi shihet qė Xhenova ėshtė klubi qė interesohet realisht pėr futbollistin, megjithėse edhe Torino i ka dyert e hapura pėr shqiptarin. Megjithatė asnjė nga kėto skuadra nuk pėrmbush kėrkesat e lojtarit. "Nėse do tė largohem nga Lacio, atėherė kėtė mund ta bėja nėse do tė kisha ofertė joshėse dhe nėse ajo do tė vinte nga ndonjė klub prestigjoz i Serisė A", ka thėnė Tare disa javė mė parė. Kjo do tė thotė qė Xhenova qė luan nė Serinė B bie automatikisht si mundėsi. Nė lidhje me njė transferim tė mundshėm tek Torino, biondi ka mohuar gjithēka duke thėnė: "Torino ka gjashtė sulmues nė dispozicion dhe nėse mė duhet tė shkoj atje, pėr tė qėndruar nė stol, atėherė preferoj qė njė gjė tė tillė ta bėj te Lacio". Dy ditė mė parė, ai ka mohuar tė gjitha mundėsitė pėr njė largim tė mundshėm, tė paktėn deri nė muajin qershor. "Kam marrė disa oferta joshėse, por presidenti i klubit, Klaudio Lotito kėmbėngul qė unė tė qėndroj kėtu dhe kam vendosur tė mos largohem", ka thėnė Tare.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Igli Tare drejt Primera Division, kėrkohet nga Levante

Igli Tare ka marrė njė ofertė nga klubi spanjoll Levante dhe pritet ta pranojė atė nė rast se Lacio do tė vendosė pėrfundimisht tė mos e pėrfshijė nė skuadėr. Tare nuk dėshiron tė luajė me asnjė skuadėr tjetėr italiane dhe ka rėnė parimisht dakord me drejtuesit bardhekaltėr qė, nėse nuk dėshirojnė ta mbajnė, ta lėnė tė lirė tė shkojė nė Spanjė. Tares i skadon kontrata sezonin e ardhshėm me skuadrėn e Lacios. Sezonin e shkuar ka luajtur pak ndeshje dhe nuk ka shėnuar asnjė gol. Levante ka pėrfunduar nė vendin e 15-tė edicionin e shkuar nė kampionatin spanjoll dhe ėshtė skuadėr e qytetit tė Valencias. Nė tė luan Tomazi, ish-lojtar i Romės dhe Kapo, ish-sulmues i Juventus, megjithatė drejtuesit kanė deklaruar qė duan tė blejnė pesė futbollistė, dy nga tė cilėt do tė jenė padyshim sulmues. Njė nga sulmuesit qė i intereson mė shumė Levantes ėshtė Mikoli, por duket se ėshtė e vėshtirė tė arrijnė te italiani. Pėr Taren do tė ishte njė eksperience interesante nė Spanjė dhe sipas te gjitha gjasave pritet qė kėtu tė mbyllė edhe karrierėn.

TIRANA OBSERVER

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •