Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 165

Tema: Igli Tare

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Qerim
    Pas golit te shenuar ne Lecce kete te diele mu konfirmua ne mendje ,nje ide qe e kam pasur prej kohesh. IGLI TARE ESHTE LOJTARI I GODITJEVE ME KOKE ME I MIRE NE BOTE PER MOMENTIN. Ju shoke dhe shoqe si mendoni?
    mbas ndeshjes me ukrainen mendimi im eshte qe Tarja eshte nje pertac invalid qe mezi vrapon. Bogdani eshte ylli i vertet shqiptar.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

Shajeni, shajeni..

Edhe nese nuk e duam ne, e do Bologna.

Ndoshta ketu duhet te kufizohet kenaqesija jone futballistike dhe kombetare, tek loja e lojtareve tane jashte, dhe jo tek kombetarja.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    duket i tille se skane fuqi te bejne nje kros mesfushoret tone edhe kornet skela i gjunte poshte,si skane takat mor zot .me thoni sa krose i vajten tares ne koke.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Ju merruni me lojen e Iglit, se une kam me c'te merrem....

Vertet kerkova per foto, po jo si ajo 2-3 postime me lart. Ehhhh s'e keni pare ndonjehere dal vivo....keshtu afer fare, pa ta shihnit dhe ju si do ishit marrosur pas tij! lol

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Ngadhnjyesi ka berre analize shume realiste, te njejten gje kam shprehur edhe une para shume kohesh ne forum dhe nuk ja vlen te shtoj me . Kush e pa ndeshjen me Ukrainen , pa qe menyre e vetme per te kaluar topin ne sulm ishin topat e gjate 90% te te cileve Igli i futi ne loje , duke marre dhe disa goditje denimi reth zones se kundershtarit . Fatkeqsisht tre korne ne pjesen e pare u krosuan aq ulet sa nuk arriten as shtyllen e parre te portes . Nje rast goli te sigurte , Duroja gjuajti fort dhe jashte ne vend te pasonte te Igli . Jo se Igli eshte Maradone , por faji nuk qendron tek ai . Do me pelqente ti shifja Bogdanin me Taren te luanin bashke , te mbeshtetur nga Vata disi me i terhequr . Fundi i fundit nuk kemi c'te humbim me .

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Ehhhh s'e keni pare ndonjehere dal vivo....keshtu afer fare, pa ta shihnit dhe ju si do ishit marrosur pas tij! lol
    Besoj se kete me larte e ke thene per gocat e forumit,apo jo?
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Besoj se kete me larte e ke thene per gocat e forumit,apo jo?
    Jo, fare! Une besoj shume ne mundesine e tij per te joshur te dyja gjinite...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Eh,po paskemi cik problem aty.
    Vetem njeri nga ne e shef ate mundesine.
    Sidoqofte,e prisja kete lloj pergjigje.
    Buh-bye
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Te dy invalidet, sdroms-raketiket e futbollit tone, Tare me Bogdanin shenuan nga nje gole sot respektivisht ne ndeshjet Udinese 0 - 1 Bologna dhe Catania 1 - 1 Verona.
    HOLLAND...

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Tare shenoi gol me kembe ...rast i vecante ky ...Megjithese i dha 3 pike te cmuara Bolognes ...
    4 pike ne 2 ndeshje i dhuroi Tare Bolognes qe po rreshkiste ne renditje pas ca humbjeve rradhazi...Duhet thene qe Tare po perfiton nga mungesat e gjithe sulmusve te tjere te Bolognes nga demtimet...keshtu qe gjithe topat atij i vene ...

E degjova muhabetin e golit te Bogdanit po e kane dhene gabim...E pashe golin ... u shenua direkt nga goditje e lire dhe Bogdani nuk preku topin...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •