Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 165

Tema: Igli Tare

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    DEGJO KETU O ZOTI DELMONAKO
    Fidanet e thare nuke luajne ne kampionatin me te forte ne bote por atje luajn lisat dhe nje nga keta lisa eshte edhe SHQIPTARI
    IGLI TARE
    Duhet te jesh krenar po je shqiptar
    me respekt edi

Edi jo mer daku se se ke lexu mir.Une fidan i thare kam thene per Birhofin. Une lal tani sjam ne shqiperi, por sa per dijeni kur kam qene ne Tirone, kur luante Shqiperia kam qene gjithmone ne mes te 20-ces me flamur. Jam tifoz i cmen. Shqiperia eshte zemra ime. Tare nje pjese e saj. Plus pastaj qe Tare pervecse permiresohet gjithmone e me shume nga ana profesionale kam degjuar qe eshte edhe nje djale shume i mire.Kshu qe e ke adresuar kot ate shkrimin ndaj meje.

Gjithe te mirat
    HOLLAND...

Re: re.Eagle

Postuar mė parė nga Qerim
    Me pelqen te replikoj mbi kete teme ,sepse Tare eshte pasioni im per shume kohe.Dhe ndjehem i lumtur sepse nuk me ka dale kot ky pasion, pasi me te vertete Tare ka arritur te behet i njohur ne Itali.Jam gezuar si femije kur i beri gol vjet Juves.Haja veten me dhembe kur qendronte ne pankine ,dhe shikoja se Bologna kishte nevoje per te.Por futbolli si cdo fushe tjeter e jetes influencohet nga ana financiare dhe Tare do duhej te kishte durim.Keni te drejte kur thoni se Tare nuk e ka ate nivel, por eshte nje fakt se Tare permirsohet nga ndeshja ne ndeshje dhe une mendoj se do arrije kuota te larta.Prandaj Ju pyeta se qekur nuk keni pare nje ndeshje te Tares.
    me respekt
    Qerim faleminderit per pergjigjjen tuaj vella.
    Te themm te drejten vec ndeshjet me kombtaren me ke rastisur ta shohe tani vone. Por si fotbollist e kam njohur qe ne shqiperi, kam luajtur kunder tij kur luaja me beslidhjen dhe ne e therisnim Kuqo. Por tare ka pretendime ne qofse ai i shtrohet punes dhe jo shtypit e publikut. Te luash futboll ne ate levell do te jesh shume i fort mentalisht te lesh me nje ane shtypin tv, etjer. Ai ka nevoj per nje shans, dhe ate e ka ne ate moment. Bolonja do jete ekipi i tij kuai mund ti kape ato maja ose do te rresqas posht. Bolonja esht nje ekip i mire dhe me prespektiv ne futboll. Uroj Qerim se Igli ose kuqo si e kam theritur, suksese dhe une jam shum i lumtur qe nje futbollist shqiptar te dale ne skenen nderkombtare. Do jet nje shenje e mire dhe per te inkurajuar futbollist tane shqiptar. Good luck to him and you from UK.
    Bey Bey

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Futbollistet shqipetare qe luajne ne itali si bogdani si tare si myrtaj apo dhe i riu denis boshnjaku jane shume te mire po ama nje gje me ben pershtypje qe nuk e kane ate nuhatjen e golit te te pakten nga 1 gol ne 3 ndeshje, ja psh myrtaj u bo dy muaj qe nuk po shenon edhe bogdani mbas 1000 min mesi shenoj nje dopiete ne palermo tare po ashu!!!megjithate i thone kampionat italian edhe nuk eshte e lehte te shenosh!!!edhe une i uroj suksese te gjithe ketyre lojtareve qe luajne ne ita dhe me me shume gola !!!!me rrespekt titi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    OK DELMONAKO ME FAL SE KAM KUPTUAR MIRE SHPREHJEN TENDE KALOFSH MIRE DHE SUKSESE FUTBOLLISTEVE TANE
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    EAGLES
    HALLALL PLAKO JE SHUME I KOMLETUAR I LEXOVA SHKRIMET E TUA JANE TE PERPIKTA DHE KOHORE ISHALLA DREJTON NJE DITE KOMBETAREN TONE KUQEZINJTE SHQIPTARE
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

Faleminderit EdiVlora per komentin tuaj.
    Ne duhet te jemi realist me situaten. Futbolli nuk ndryshon brenda nje nate, done kohe dhe pune. Se pari duhet te ndrohet mentaliteti organizuas i futbollit ne shqiperi. Perkra yjeve te botes ne futboll po hecin dhe vende qe nuk jane degjuar per futboll. Sa futbollist Afrikan po dalin sot ju e dini se kush esht afrika no koment, nese dhe ne ballkan kane dale shume si ne Rumani, bullgari, Turqi. Sidoqoft dhe ne boteror keto shtete kan marrur pjes, c'far kajne me shume se ne? vetem mentaliteti na ka lan mbrapa. Une kam qen futbollist veht dhe tranjeri ja ka plas muhabeteve ne bankin dhe ne te tjeret na ka nxjerr shkumen ne vrap pa e ditur se c'fare po ben. Futbollistet shqiptar bejn stervitje te pa kontrolluar dhe kontraktohen ne muskuj dhe duket sikur nuk kane force me luajt. Se muskujt jane ngarkuar ne ate mas qe te bllokon te hecesh normal. Dhe me e keqja esht se nuk pranojn as bashkpunim e shkembim eksperiencash me te tjeret. Kur lojtari pretendohet te pagoje lek qe te ket mundesi te luaj, me thuaj c'fare behet. Tranjerat tone mendoj sot per sot dhe nuk pretendojn te zhvillojn futbollin. Une personalisht kam deshir dhe ender te punoj ne shqiperi por atje eshte burokratsi, mentalitet, etjer. Shpresoj se gjerat do ndryshojn, por une kur te kthehem ne vendin tim do jem interesuar te hap nje akademi futbolli Liqensuar nga UEFA dhe te ndertoj nje brez te ri futbollistash qe te jet shembull dhe per te tjeret. Po nuk u nderua mentaliteti nu8k do nderohet futbolli. Ju mund te gjykoni futbollistat tane qe luaj ne ligat Evropiane, c'do sezon marrin 5-6 kartona te verdh dhe 3-4 te kuq. me thuaj c'fare i pengon ato te sillen ne ate menyre, gjysma kampionatit ju shkon si spektator. Por shpresoj se brezi i ri qe vjen sot flas 15-18 vjecaret te ken nje fare ndryshimi te mentalitetit ne sjellje dhe disiplin futbolli.
    Me rrespekt Eagles, RB

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

Tare

Nje tjeter ndeshje e mire e Tares ne fitoren e sotme kunder Udinese.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

tek faqja e sotme e www.calcio.com dy shqiptaret tare dhe myrtaj zene faqen e pare.

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    O cuna,thoni ate qe eshte djema mos e rreni veten se s'eshte mire.
    E para,ne s'kemi per te pas na nji here futboll,gjersa futbollistet tane te dalin neper europe
    E dyta,dikush tha mesiper qe pergatitja e lojtaeve eshte e dobet,ose e ngarkuar,eshte e vertet,por po nuk u formove gjer ne 23-24 vjec s'formohesh mo shoko.
    Po nuk dolen te pakten 30 futolliste shqiptare ne europe,fleje mendjen se s'ke per te dale na nji here ne finale europe o bote!!
    Ky ishte mendimi im!
    Per Taren,Per Myrtaj,per Bogdanin,kane marre fund shoko,mos e rreni veten,Se Tare nuk ka fuqi,edhe se me Udinezen Ishte i vetmi sulmus,por po te shifni Taren me kujdes,ai nuk din te sulmoje kundershtarin,sot e pashe nja 2-3 here s'dinte nga me ik!!
    Per Myrtajn eshte egoist,kujton se eshte na nji futbollist i modh,por s'eshte ashtu,i eshte rritur mendja,se e kam pare qe kur ka pas loz me cesenen dhe s'ka ate eksperience qe Tare ka.
    Edge Bogdani me dy fjale e shtjelloj:ka pjerdh!!!!
    Hajt tung te gjitheve
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Tani ne shqiptare jemi dreqi ta haje, s'jemi braziliane qe lindin me top ne dore e kalojne 6 ore ne dite duke luajtur futboll. Le te gezohemi me ata qe kemi. Myrtaj nuk eshte aq keq. Lojtaret qe kane tru si puna e Iglit, po t'u vesh ca ala qe t'u japin krosin, te rrasin petllat (veshtire me vikinget suedeze, me kujtohet kur Ben Minga donte te shenonte kunder Malmoes se kujtonte se luante akoma kunder Beses dhe mbrojtesat qe ishin edhe me te gjate se ai e bene kaps).
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •