Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 165

Tema: Igli Tare

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    Postuar mė parė nga Qerim
    Une jo se kam ndonje gje me Iglin ,por me te vertete eshte i mire.Kam afro 2 vjet qe kur erdhi tek Brescia qe e kam ndjekur.I ka te gjitha perspektivat te jete nje Star.Ka arritur t`i bej 2 gola Milanit, 1 Juves, ka qene percaktues te shume ndeshjeve te Brescias ku ka luajtur rol vendimtar.Ka arritur qe ne disa ndeshje te luaje me mire se lojtare te famshem se Baggio, Toni,Schop etj.Edhe tek Bologna e tregoi veten.Arriti te bente nje gol vendimtar edhe pse hyri si rezerve.Cfare duhet te beje me shume nje lojtar qe te vleresohet si Yll?
    Nuk duhet pare figura ne Iglit ne ndeshjet me kombetaren.Ne ditet e sotme futolli perfaqsohet nga klubet.Ndeshjet e kombetareve ju ngjajne me shume ndeshjeve te futbollit te parlamentareve te dy vendeve.Mos harroni se ne Boterorin e fundit , Turqia arriti te dali ne vendin e trete dhe Korea e pesta .
    Ju me kundershtoni kur them se Igli eshte me i miri ne bote ne goditjet me koke, por asnje nuk permendi nje lojtar qe te jete me i mire se ai.Une me te vertete nuk i njoh te gjithe lojtaret e botes, por ata te miret dihen.
    -----------------------------------------------------

Roberto Baggio mos e permend fare se eshte turp ta krahasosh me Igli Taren. Sa per keta lojtaret e "famshem" Toni, Schop, etj. : Kėta nuk i njeh as nėna qė i ka bėrė!

-----------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Postuar mė parė nga DeuS
    Amon o Bledar mos ja fut kodra mas bregu lol . Me trego pak mua ti plako , si qenka i kompletuar Igli ? Po a nuk e shef qe shko ne fushe a thu se i ka te dyja kembet te lidhura me zinxhir ?!
    Pervec nje goli qe e ka bere me Norvegjine ( s'jam shume i sigurte ) asgje tjeter si mbaj mend atij patoku une. A e ke vene re qe nuk driblon dot nje top ? ..sa e merr topin e humb direkt. O sulmus pra dhe duhet te jete driblues i shkathet dhe teknik. Per mendimin tim me mire ta fusin ne mbrojtje se aty do jepte me shume rezultat. Eshte i fuqishem dhe pervec fuqise asgje tjeter nuk ka. Nuk e di per ju vallai , por une kur e shof ne loje si gamor dy metra dhe nuk bo asgje , me fluturo miza prej ballkoni lol

Por tek e fundit vetem Taren kemi ne dhe mire apo keq rreth atij sillemi e diskutojme

...DeuS... ( i zhgenjyer nga ekipi yne , vecanerisht nga Tare )
    Nese mendon ti ashtu shum mire por une urdhero te jap proven qe Igli eshte shum lojtar i mire ai shenoi Golin e dyte per bolonjen dje ne kampionatin Italian, e sheh prandaj Igli po i erdhi nje top ne kembve ose ne koke ai e shfrytezon ne gol .

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Zombie, kjo puna e Birhof me acaron gjithmone. Tani, na del qe ose Bekembauer s'merr vesh nga futbolli, ose ti merr vesh me shume se Bekembauer.n dhe llogjiken e tij kunder nje lojtari mjafte te dobet si Birhof askush nuk mund te flase e te kundershtoj. Nuk ishte Birhof ai qe i tha kampionatin Milanit. Ka shume faktore te tjere qe mbase ti si kupton dot qe te cojne ne ate sukses, nuk eshte Birhoff. Birhof pjesen me te madhe te karieres ka lujt me Ascolin ne serie B me duket se ka qen. Nje lojtar qe as nuk llogaritej ne listen e mesatareve. Ne moshe te madhe kur ekipi i udinezez lunte vetem me krosa meqe sulmuesi i tyre ishte i gjate ai arriti te shenonte dhe te njihej ne ate moshe aq te madhe. Pra suksesi me i madh i Birhof ishte Udinezja. Pastaj Zakeroni shkoi ke Milani dhe e morri me vete, se te ishte per Birhoff skishte per te puth ndonjehere ekipe me te mira se Udineze. Edhe mos ma krahaso me Ronaldon se tregon qe se ke haberin fare nga futbolli. Birhoff eshte nje lojtar, i padenje per tu quajtur lojtar. Kur i paskan dhene kampionatin Milanit pse seshte futur ne listen e lojtaREVE QE KONKUROJNE PER TOP TE ARTE. Se eshte plehere prandaj. As tek lista e 100 lojatereve qe konkurojni per topin nuk futet. Imagjino, ver nje shtyllle ne sulme, nje shtylle te gjate betoni. Edhe te gjithe ti hedhin krosa nga lart, edhe shtylla ka per te shenuar me shume gola se Birhof. Birhoof ska as vleren me te vogel te nje futbollisti, sepse ai as nje pas te shkurter nuk e ben dot. Nuk e jep dot. Se ka haberin, eshte pyk fare.
    HOLLAND...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Madje, sa per Taren, ka rrezik te jete me i mir se Birhoff.
    HOLLAND...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    hajde igli hajde lloj lloj urimesh ke marr ee
    ja me nai i fat te mir ishalla ....QERIM lale me qafsh mu aman ca pozicioni lun ky igli re

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Fute edhe njerin nga antaret e ketij forumi ne ndeshje , vere te luaje ne sulm me ekipet e medha dhe normalisht qe noi gol ne 100-nsh ka per ta bo vallai. Paska bo gol Tare dhe opaaaaa e quani lojtar te klasit boteror....kulmi.

Te flasesh nga krenaria qe kemi te bejme me nje shqiptar i cili luan ne kampionatet e shquara , e pranoj , por ta quani " AS " nderkohe qe eshte " Pras " vallai po te ishte Hosteni do ju merrte ne faqe te pare juve bashke me Iglushen

Mos boni kshu gafash o vellezerit e mi se nuk ju falen ......

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Na behet qejfi qe eshte shqiptari jone dhe me kete ndjenje te mbyllim.
    Eshte nje lojtar normal,e sheh ndonjehere porten dhe i forte fisikisht.
    Lojtar i klasit boteror???He se ska lezet..
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Do te jete shume interesant derby me Adrianon e Parmes kete te djele. Do te jete nje lufte midis gjigandesh.Igli edhe vjet kur ishte tek Brescia luajti shume mire kunder Parmes dhe ju afrua shume here golit pa arritur te shenoje.I uroj qe kesaj here ta tundi rrjeten.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    ore DeuS e di qe e ke mir apo jo .....me i Gol ai iglushka qenka ber fejmus i madh ...oo lum si ai ...po mu si sme ben asnji fejmus ee sa gola kam ber un kur kam pas ndeshje nene nene kurse igli me 1cke paska ngrit forumistat ne kembe hahahaah.....nese o Qerim he pra ca pozicioni lun ky igli .....dhe mos eshte gje nga devolli (korce) ky iglushka re.......qofte me jet ishalla
    Amen

Freedom Maska e Bianconero
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Shikoni nje interviste te Iglit !

TARE: TRE FITORE NUK MJAFTOJNE

Igli, gjėrat po shkojnė mirė pėr ju dhe Bolognan, si e jetoni kėtė moment?
    "Kur fiton, gjithnjė je i kėnaqur. Tani skuadra arrin rezultatet qė kėrkonim dhe kjo ėshtė shumė e rėndėsishme. Eshtė rikthyer qetėsia me aktivizimin e lojtarėve kryesorė dhe ardhjen e Nakata. Konfirmuam edhe njė herė se gjėrat nė futboll ndryshojnė shumė shpejt. Dy javė mė parė ishim nė vėshtirėsi, ndėrsa pas tre fitoreve rradhazi, jemi nė kushte tė tjera. Megjithatė duhet tė ruajmė vazhdimėsinė dhe tė qėndrojmė me kėmbė nė tokė.
    Dy gola nė dy ndeshje, ku doni tė arrini?
    "Nuk jam njė sulmues qė realizon 20 gola nė kampionat dhe kėtė nuk e kam bėrė asnjėherė. Nė njė sezon tė mirė, kam arritur tė shėnoj 10 apo 11 gola duke luajtur rregullisht. Por karakteristikat e mia janė krejt tė tjera dhe ndihmoj mė shumė skuadrėn se sa kėrkoj golin personal".
    A mund tė vendosin golat e fundit qėndrimin tuaj tek Bologna, atėherė kur pritej tė largoheshit?
    "Edhe nga Brescia duhej tė largohesha, nė tė njėjtėn kohė unė isha nė Francė, Angli e Gjermani! Asnjėherė nuk jam kushtėzuar nga tė tilla gjėra dhe pėr mė tepėr tani. Kam folur me presidentin dhe trainerin duke ju shprehur dėshirėn tė qėndroj kėtu, nuk kam asnjė motiv pėrse duhet tė largohem dhe nuk i lė nė mes projektet e nisura. Jam mėsuar tė luftoj edhe nė momente mė tė vėshtira, e pėrsėris, e rėndėsishme ėshtė tė mbajmė larg euforinė".
    Sa ndikoi ardhja e Nakata nė lojėn e skuadrės?
    "Nakata ėshtė nga ata lojtarė qė nuk diskutohen, ėshtė njė element shumė i rėndėsishėm pėr ne dhe u ambjentua menjėherė. Pėrpara tij, ne na mungonin edhe lojtarė tė tjerė dhe rezultatet tani shihen vetė".

Pėr aktivizimin dhe lojėn e Iglit tek Bologna ėshtė shprehur edhe traineri Mazzone, nė intervistėn dhėnė faqes elektronike tė skuadrės:
    "Iglin e mora unė nga Gjermania dhe e solla tek Brescia e tani nė Bologna. Qė nga ajo kohė ėshtė rritur ndjeshėm. Nga momenti i parė e deri tani do ta krahasoja me brazilianin Pele. Eshtė i motivuar, ėshtė pėrmirėsuar dhe mbi tė gjitha njė djalė i edukuar. Jam i kėnaqur pėr momentin e mirė qė po kalon, pėr mė tepėr pas mundėsisė pėr t’u larguar.

''Top-Channel''

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •