Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 165 prej 165

Tema: Igli Tare

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    nuk e dija qe merresh me sport ti Diana. apo thjesht te pelqen Igli Tare( apo nuk esht edhe i bukur, plus qe nuk e dija qe flen ne fushe.)

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    nuk e dija qe merresh me sport ti Diana. apo thjesht te pelqen Igli Tare( apo nuk esht edhe i bukur, plus qe nuk e dija qe flen ne fushe.)
    E kam kushuri te pare dhe e dua shume.....po edhe futbolli me pelqen!
    Po jam me Brazilin.....Po Iglin e kam zemer.Dhe nqs nuk eshte per ty i bukur eshte per mua,plus qe ka bukurine e shpirtit dhe atdhetarizmin!

E puth edhe nje here

L.K
    "Carpe Diem"

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    edhe nusja e agjes e ka kushri ket Iglin, por nuk me pelqen shum si futbollist, esht shum i avasht. Kurse per adhetar qe esht ske ca ti thuash e ka.

Sa esht ora anej nga Franca.

shnet e tmira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Per mendimin tim, igli eshte goxha ēun nga pamja e jashtme, i gjate, rrace bjondi,
    ēe do me teper.
    Nga ana futbollistike me mire te mos flas se nuk marr vesh.

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Pershendetje Te Gjitheve.......

NE Rradhe Te Pare Te Falenderoj Ty Qerim Qe Ke Hapur Kete Teme Dhe Flm Per Respektin Qe Ke Ndaj Iglit.........une Jam Kushurira E Pare E Tij Dhe Me Behet Qejfi Qe Ka Plot Njerez Qe E Duan Duke Ja Vleresuar Meritat ......

Edhe Une Megjithese Jam Femer Jam E Pasionuar Mbas Futbollit.....mund Tju Them Qe Jam Rritur Me Te Dhe Qe I Vogel Ishte I Afte Te Rrinte Me Ore Te Tera Duke Mbajtur Topin Siper Kokes....

Po Igli Tare Eshte Nje Futbollist Shume I Mire Me Koke....po Cdo Lojtar Ka Talente Te Vecanta Apo Jo?
    Ju Falenderoj Te Gjithe Juve Qe E Respektoni......
    Igli Nuk Eshte Vetem Nje Futbollist I Shkelqyer .....eshte Nje Patriot I Flakte I Cili Ne Cdo Rast Uljeje Figure Dhe Dinjiteti Te Shqiptarit Ne Itali Dhe Neper Bote...eshte Munduar Ta Ngreje Kete Dinjitet Me Patriotizmin Me Te Madh......
    Igli Eshte Nje Nga Personat Per Te Cilet Mund Te Krenohemi Qe Jemi Te Te Njejtit Komb..

Flm Edhe Nje Here

Respekte

eshte e vertet shume ate cka e thua DI ANA, sepse e di shume mire, qe IGli tashti dhe sme kujtohen detajet, por e di, qe e ka rrahur , me dy-tre boksa te fort ket serbin Mihajloviq, sepse ky majmuni e ka ofenduar dicka Iglin dhe shqiptaret dhe pastaj, iu ka kthyer IGLI, he HALAL i qoft, e ne XUX te Bythesh e kish pas gjuajtur, ate majmunin...
    BRRAVOOOOOOOOO IGLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    JE SHEMBULL, JE YLL, JE SHQIPTAR ME SE SHUMTI
    dhe krenohemi em ty, me profesionalizmin tend, karakterin dhe gjithcka qe te perket ty!

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •