Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 165

Tema: Igli Tare

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar mė parė nga Bledari
    Une e kam thene edhe e rithem qe Tarja eshte nje nder lojtaret me te mire edhe eshte Ambasadori i vertet i Kultures Shqipetare neper Bot.

loooooooooool

Ambasador i kultures shqiptare ?! ( Bledo , po ishe gjo pijshem kur shkrujte ? lol )

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Po fidan eshte, por fidan i thare. Nejse, Taria eshte me i mire se Birhof te jesh i sigurte. Imagjino si eshte Birhof, le qe tani rrezik ka vdek fare ai, ti merresh me Birhofin akoma.
    HOLLAND...

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ne kete ndeshje te te djeles tek Parma nuk do jete Adriano,Filipini etj keshtu qe une mendoj se Bologna do marri te pakten nje barazim. Te shpresojme se Tare do te shenoje, por ne rradhe te pare te aktivizohet qe ne fillim te ndeshjes.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Per ata qe duan t`a shikojne ne direkt kete ndeshje , do transmetohet tek www.acparma.it ne oren 15.00 te djelen.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

I vetem ne sulmin e Bolonjes kete te djele, i rrethuar dhe i sakatosur nga mbrojtsat parmexhane nuk mundi te shenoje, por presenca tij u ndje kudo.Forca Tare!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Igli tare ne fund te fundit po luan futboll. Ne i bejm koment apo i ulim vlerat, ai po luan ne seria A ku eshte endera e c'do fotbollistit ne bote. Te luash per klub dhe te luash pe kombtaren jane dy gjera krejt te ndryshem. Qe ti arrish te dyja do kesh cilesi te lart teknike dhe mentale si lojtar. Igli jone nuk e ka ate cilsi teknike qe ti perballoj c'do loje. Nga tre cilsi teknike ai ka vetem ate te kercimit ne ajer me koke. Igli nuk eshte lojtar me cilsin e topit te shpejt perdorues, apo topit ne vrapim e krosim. Por fatkeqesisht te gjithe ato qe e kane ofruar Iglin e kane perdorur vetem per zevendesues. Dhe igli s'ka pasur rastin e liderit si lojtar, ajo esht mangesi e tij mentelstregth si lojtar. Por do i uroja sukses persa kembet i ka te fuqishem te vrapoj dhe koken te godas topin, por nuk ka gje ne koke brenda qe te jet nje futbollist lider. Dhe mos i beni krahasim , me yjet e botes se ato jane talenta lider ne loje kompozus te futbollit.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re.

Eagles une kisha nje pyetje.Qe kur nuk ke pare nje ndeshje te Igli Tares?Ne ndeshjen me Torinon vjet ka qene organizator loje.Sa edhe ne emisionin e te djeles "90-simo minuto"RAIUNO u tha se ka qene nje Bresha ekcelente ne mesfushe, dhe Tare ishte kryesori.Tare ka edhe cilesi krosi.Kam pare shume raste kur i mbuluar nga 2-3 mbrojtes kundershtare ka arritur te krosoje sakte ne zone.Pasen e vjetshme te Apias ne golin e vetem me Milanin te breshes.Ne ndeshjen me Interin dha disa pasa te shkelqyeshme.Edhe ne ndeshjen me Parmen kete jave, dy rastet e vetme te Bolonjes erdhen nga pasat e Tares.Ne ndeshjen e Intertoto-s me Breshen 2 vjet me pare me nje ekip cek ka bere nje gol alla VanBasten.
    Neser me Milanin Tare eshte e vetmja shprese per Bolonjen te arrije nje rezultat pozitiv.
    Forca Tare

Re: re.

Postuar mė parė nga Qerim
    Eagles une kisha nje pyetje.Qe kur nuk ke pare nje ndeshje te Igli Tares?Ne ndeshjen me Torinon vjet ka qene organizator loje.Sa edhe ne emisionin e te djeles "90-simo minuto"RAIUNO u tha se ka qene nje Bresha ekcelente ne mesfushe, dhe Tare ishte kryesori.Tare ka edhe cilesi krosi.Kam pare shume raste kur i mbuluar nga 2-3 mbrojtes kundershtare ka arritur te krosoje sakte ne zone.Pasen e vjetshme te Apias ne golin e vetem me Milanin te breshes.Ne ndeshjen me Interin dha disa pasa te shkelqyeshme.Edhe ne ndeshjen me Parmen kete jave, dy rastet e vetme te Bolonjes erdhen nga pasat e Tares.Ne ndeshjen e Intertoto-s me Breshen 2 vjet me pare me nje ekip cek ka bere nje gol alla VanBasten.
    Neser me Milanin Tare eshte e vetmja shprese per Bolonjen te arrije nje rezultat pozitiv.
    Forca Tare
    Me respekt Qerim.
    por taren une se klasifikoj si lojtar i stabilizuar.
    Ai nuk e ka ate nivel, mbigjithe une ju pergjigja disa kritikave qe i kishin ber Tares thjesh une shpreha qe ai nuk duhet pare me ate sy kritik duke pare dhe karekteristiken e tij si futbollist. Fale trupit normal qe ai merr dy tre lojtar per abilitetin dhe stabilitetin si futbollist se ka ai eshte fotbollist i thjesht per ate pozicion qe luan ai nuk eshte lider ekipi dhe nuk eshte talent ai eshte futbollist qe te mbaj numrin dhe te plotesoj 11ne ekip. Ai nuk eshte shpres e madhe sic e cilsoni ju julutem.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re.Eagle

Me pelqen te replikoj mbi kete teme ,sepse Tare eshte pasioni im per shume kohe.Dhe ndjehem i lumtur sepse nuk me ka dale kot ky pasion, pasi me te vertete Tare ka arritur te behet i njohur ne Itali.Jam gezuar si femije kur i beri gol vjet Juves.Haja veten me dhembe kur qendronte ne pankine ,dhe shikoja se Bologna kishte nevoje per te.Por futbolli si cdo fushe tjeter e jetes influencohet nga ana financiare dhe Tare do duhej te kishte durim.Keni te drejte kur thoni se Tare nuk e ka ate nivel, por eshte nje fakt se Tare permirsohet nga ndeshja ne ndeshje dhe une mendoj se do arrije kuota te larta.Prandaj Ju pyeta se qekur nuk keni pare nje ndeshje te Tares.
    me respekt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    Ne shqiptaret duhet te krenohemi me futbollistet tane
    qe me nivelin e tyre luajne perkrah yjeve te futbollit .
    Persa i perket krahasimeve per TAREN mendoj se duhet nje kohe e gjate te vleresosh nje lojtar ,padyshim TARE eshte nje lojtar i mire dhe neqoftese luan ne formacionin e pare
    do ta ndihmoje shume skuadren e tije sepse luan mire
    ne mesfushe ka edhe goditjet me koke

DEGJO KETU O ZOTI DELMONAKO
    Fidanet e thare nuke luajne ne kampionatin me te forte ne bote por atje luajn lisat dhe nje nga keta lisa eshte edhe SHQIPTARI
    IGLI TARE
    Duhet te jesh krenar po je shqiptar
    me respekt edi
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •