Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 165

Tema: Igli Tare

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Une jo se kam ndonje gje me Iglin ,por me te vertete eshte i mire.Kam afro 2 vjet qe kur erdhi tek Brescia qe e kam ndjekur.I ka te gjitha perspektivat te jete nje Star.Ka arritur t`i bej 2 gola Milanit, 1 Juves, ka qene percaktues te shume ndeshjeve te Brescias ku ka luajtur rol vendimtar.Ka arritur qe ne disa ndeshje te luaje me mire se lojtare te famshem se Baggio, Toni,Schop etj.Edhe tek Bologna e tregoi veten.Arriti te bente nje gol vendimtar edhe pse hyri si rezerve.Cfare duhet te beje me shume nje lojtar qe te vleresohet si Yll?
    Nuk duhet pare figura ne Iglit ne ndeshjet me kombetaren.Ne ditet e sotme futolli perfaqsohet nga klubet.Ndeshjet e kombetareve ju ngjajne me shume ndeshjeve te futbollit te parlamentareve te dy vendeve.Mos harroni se ne Boterorin e fundit , Turqia arriti te dali ne vendin e trete dhe Korea e pesta .
    Ju me kundershtoni kur them se Igli eshte me i miri ne bote ne goditjet me koke, por asnje nuk permendi nje lojtar qe te jete me i mire se ai.Une me te vertete nuk i njoh te gjithe lojtaret e botes, por ata te miret dihen.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

Angry

Tare shenon edhe me Chievo-n. Po tani u bindet? Prisni qe te te thote gjithe dhe pasta te themi edhe ne per nje lojtar qe eshte i madh.Mu kujtua se "profeti nuk eshte profet vetem ne vendin e vet".

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ketu keni "THE BEST PLAYER IN THE WORLD". Beri golin e dyte dhe dha ndihmen e tij ne golin e pare te Bolonjes. www.sportal.it-komenton "il generoso Tare". Lojtari me i mire ne fushe.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po me nxjerr mallin e Oliver Bierhoff-it. Qerim, mos u merzit, vetem shtrembaniket nuk i duan lojtaret e medhenj e te fuqishem, sepse iu kane zili peshkun e madh.
    Ignore List: Den Bossi

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Hallall Tare qe beri nje gol sot !
    Por per mua ngelet ai mendim qe kam pas ...me kembe ka dobesi...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Bravo Tare. Komplimentat e mia. Me behet qejfi qe po arrin te shenoje me Bolonjen, shpresoj qe kete vit te shenoj me shume se 6 gola.
    HOLLAND...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Edhe Birhoff qenka lojtar i madh??
    Boh, edhe Bekembauer ka thene-"Eshte turp qe Gjermania ka nje lojtar si Birhoff". Une them, me verte eshte turp qe Birhof eshte lojtar.
    HOLLAND...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Bierhohff qe i zoti t'i jepte kampionatin 1998-1999 Milanit duke shenuar 20 gola, prej te cileve 15 me koke (rekord i te gjitha koherave te Serie A).
    Tani, kur nje lojtar qe i ka kembet si hekur dhe thuajse s'di fare t'i perdore te luan vetem me koke, pra me ate qe i ka dhene natyra, eshte i madh dhe pike. Ty mund te te mos pelqeje, por "kampione" te shumte pas Bierhoffit akoma s'i kane dhene kampionat Milanit apo skuadrave te tjera. Fenomeni Ronaldo dhe shume asa te tjere s'qene ne gjendje t'i japin Interit kampionat qe prej 15 vjetesh.
    Me kujtohet qe ne vitet '80 te gjithe shanin Ben Mingen se s'dinte te luante po ai ishte golashenuesi me i mire shqiptar i atyre viteve. Estetet hundeperpjete shpeshhere donin lojtare qe luajnin perdhe si Ylli Shehu.
    Tipa si Bierhoff-i apo Ben Minga apo Jan Kohler apo Igli Tare i japin shprese te gjitheve te marrin topin e te luajne futboll.
    Ignore List: Den Bossi

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    QE KUR ESHTE HAP KJO TEMA TARE KA FILLUAR TE SHENOJE !
    MOS KA LEXU POSTIMET AI QERRATA DHE PO BEN GOLA NGA INATI TANI ?
    TARE I BEN GOLAT ME SEZONE BEN 2-3 PASTAJ KUJTOHET PAS 1 VITI...NGA KY FAKT EDHE E SHAJNE...
    MEGJITHATE UROJME TE SHENOJE SA ME SHUME,,,
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    ISHALLA VAZHDON TI LEXOJE ENE VAZHDON TE SHENOJE
    POR JO VETEM NE BOLOGNA POR ENE ME KOMBTAREN

FORCA SHQIPERIA
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •