Tare drejt Spanjės: Po pres kontratėn
Derguar me: 19/07/2007
• Drejtori sportiv i Lacios Valter Sabatini ka qenė dje nė Gadishullin Iberik pėr tė mbyllur bisedimet nė lidhje me kalimin e shqiptarit nė Temporadė
Igli Tare duket se do tė lu ajė nė kampionatin spanjoll sezonin e ardhshėm. Drejtori sportiv i Lacios Valter Sabatini ka qenė dje nė Gadishullin Iberik pėr tė mbyllur bisedimet nė lidhje me kalimin e shqiptarit nė Temporadė. Nė fillim ėshtė folur pėr Seviljen e mė pas kalimi i Tares u deklarua si i sigurtė drejt Seviljes e mė pas Majorkės. Por, i kontaktuar nė linjė telefonike nga "Gazeta", ish kapiteni i ekipit kombėtar ka sqaruar se mundėsia mė e madhe ėshtė kalimi tek Majorka dhe tek Betisi i Seviljes, por jo tek ekipi qė kėtė sezon fitoi Kupėn UEFA. "Unė jam nė pritje, largimi im qė kėtu duket se do tė jetė ēėshtje orėsh, ndonėse nuk mund ta them me siguri pa u bėrė gjėrat zyrtare", ka thėnė dje Tare qė nga Kapfenbergu i Austrisė, ku ai ėshtė pėr fazė pėrgatitore me bardhekaltėrit.
Nė fakt, nė bazė tė asaj qė shkruhet nė mediat italiane e sidomos ato afėr me Lacios, si "Il Tempo" apo "goal.com", kalimi i shqiptarit nė Temporadė ėshtė ēėshtje e mbaruar tashmė. Gjė qė e konfirmon pak a shumė edhe vetė Tare. "Unė nuk mund tė flas pėr siguri pa u bėrė gjėrat zyrtare. Mė kėrkojnė tre ekipe, si Majorka, Betis dhe Levante. Tek Betisi i Seviljes mė kėrkon Hektor Kuper, mė ka dashur edhe nė Itali kur ishte tek Interi. Ndėrsa mundėsia mė e madhe them se mund tė jetė Majorka. Unė kėtu jam nė pritje tė kontratės qė do tė mė ofrohet. Spanja mė duket njė mundėsi e shkėlqyer, pėrse tė mos iki? Nė rast se nuk do tė bėhet gjė, ndoshta mund tė luaj nė kėto ekipet e vogla italiane. Delio Rosi? Natyrisht qė shkak pėr largimin ai ėshtė, pasi presidenti mė thotė qė ti je i fundit qė lėviz qė kėtej, po merkaton e bėn trajneri", tha Tare pėr "GSH".
Krijoni Kontakt